Енемона АД

Напишете мнение
2 точки от 172 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 172


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колеги, не търсете парите си от Б. Прокопиев, търсете ги от Селановското чудо- г-н Руси Петров, от брат му, от Станьо Мустака Стоев, от Котулев (с прякор на женски полов орган), от Лъчко Софрониев и от други знайни и незнайни боклуци, които докараха нещата дотук.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте колеги.
Въпреки всичките светила в ръководството на Енемона да не подценяваме факта, че те са избрани и одобрени от Б. Прокопиев. И са там не случайно. Всички ние знаем как ни подготвяха няколко години със забавянията на заплатите и с оправданията за загуби и т.н. докато дойде момента да реализират схемата която са замислили. Който са били в Словакия знаят как беше потушена стачката в края на 2013 година. Не е случаен факта, че изгърмяха няколко обекта за месец и половина. Тези схеми на заблуда и измами с цел трудова експлоатация са напълно умишлени и режисирани със съгласието на най-Големия във фирмата. И това го доказва факта, че веднага след събитията в Англия и Норвегия повече не се появиха пари по банков път а се разиграваха само плащания на ръка. Имам едно питане ако някой е запознат. Кой ще ни плати данъка в Норвегия защото ще ни бъде потърсен от Норвежките данъчни служби само след три месеца. При това никой не знаем дали става дума за 5000 лв. или за 20000 лева. И е твърде възможно независимо, че не сме получили нито една заплата да ни сурвакат от данъчното със суми от които тока ще ни хване. Не виждам коментари от много хора. Пишете.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютно точен и верен анализ. БРАВО!!!
Само не разбрах, това с Богдан Прокопиев, че е голям пич наистина ли го мислиш или е ирония?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

До колегата Ди4ко

Този пост ще го приема като една голяма шега, на която целта е да развесели бившите и настоящи колеги. Тази фирма като цяло е пълно отражение на ситуацията в нашата Държава / тук също е актуален въпроса КОЙ /, много шум за нищо. Последните години се крепеше на имидж трупан с годините на прехода, от пет години няма договор изпълняван зад граница който да е на печалба, тук отварям скоби и казвам че говорим за колосални загуби от порядъка на 40% до 60% от обект или приблизително около 30 милиона лева за този период.
И какво да очакваме от такъв начин на работа?
Тук трябва да отдадем заслуженото на доста хора на които се довери г-н Б.Прокопиев / за мен лично голям пич /. Да споменавам имена, не знам дали си заслужава.
Но за да не ме обвините в премълчаване ще ги кажа. Тандема Р. Петров и Ст. Стоев е водещ в класацията допринесла за сегашното състояние на фирмата с колосалните 7 или 8 милиона загуба от изпълнението на договора с RWE. За сега на второ място излиза В.Кутулев с изпълнението на договора в Плимут / Англия / с цели 6,5 милиона загуба. Сами може да си направите изводите къде са ви отишли парите който имате да взимате. Но да не спираме до тук, какво ще кажете за бившата дирекция " Продажби ", оглавявана от г-н Цв. Петров, аз лично нямам думи с който да опиша техният професионализъм / направление " Маркетинг" не правеха разлика между кабел и маркуч /, то не бяха екскурзии то не беше чудо, то не бяха на края загуби. И тук е момента да се запитаме къде дремеха собствениците на фирма през тези няколко години, къде бяхте господа?
Защо не взехте мерки на време да стопирате този геноцид. Докарахте се до там да се чудите от къде да намерите 100 лв. за да платите нещо жизненоважно касаещо процеса ви на работа. Но въпреки всичко продължавате да държите на работа следните гении:
1. Лъчезар Софрониев - Директор
2. Дарин Димитров - Директор
3. Цветан Петрушков - Директор
4. Маргарита Динева - Началник
5. Ивайло Иванов - Директор
6. Богомил Първанов - Директор
7. Богомил Спиридонов - Директор
8. Здравка Костадинова - Мениджър
9. Станислав Стоев - гл.Инженер
10. Йордан Величков - Директор
11. Руси Петров - Директор
12. Светла Спиридонова - Началник
13. Мария Маркова - Началник
14. Емил Манчев - Изп. Директор
Ако съм пропуснал някой затрилник може да го добавите.
И така предполагам, че повечето от вас познават тези личности много добре, тук е момента да отбележим и тяхната средна работна заплата от порядъка на 4 000 лв. на месец - чисто. Сами си направете сметката бивши и настоящи колеги 14 Х 4000 = 56 000 лв. на месец - нетно възнаграждение. И кои от изброените по горе е напуснал работа г-н Ди4ко?
Отговора е прост, нито един. И като за последно ще си позволя да дам прогноза за това дали има шанс да си вземем парите някога, моята прогноза е НЕ.
Но стига толкова негативизъм от моя страна спрямо настоящите и бивши колеги цитирани по горе. Естествено има и свестни хора, такива който са бачкали за да покрият всичките тези негодници. Но според мен е редно на не им се споменават имената / за да не се възгордеят :) /. И накрая искам да ви пожелая да сте живи и здрави всички.
Не бъдете злобни и не завиждайте на бившите си колеги / които все още са на работа / и те са обречени на същата съдба като вас.
Бъдете здрави, и успех в живота.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ликвидната криза в която изпадна фирмата има дори оздравителен ефект.Напуснаха тези с големите заплати и претенции и на тяхно място назначиха кадърни хора на по 450лв.заплати.Това,че разпродавали имущество и регистрирали други фирми са пълни глупости.Имат нови обекти в АЕЦ,МАРИЦИТЕ,Булгартранс,съдебната палата в Кчстендил и др.Напусналите НЯМА ДА ВЗЕМАТ И ЕДНА СТОТИНКА,ако ще и сто дела да заведът.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес изпращаме в последния му път нашият бивш колега и приятел - г-н Влайко Крушовенски. Нека на този ден - 26 август всички, които са запазили хубави спомени и чувства, с уважение си спомнят за него.
ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!
ПОЧИВАЙ В МИР!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте г-н Димитров! Не се познаваме, явно сте работил на обекти в чужбина. Видях постовете ви и съм съгласен с всяка една дума, но за пореден път ставам свидетел, как в този форум се споделят някакви истини, без това да води до конкретно решение. Прочетох за втори път вашите постове но в тях отново и отново намирам само безспорни факти, но не и предлагане на конкретни решения! Дайте най- накрая да говорим по същество. Какво точно предлагате вие? Да ги съдим? Добре, ако е това аз съм съгласен, но щом казвате, че сте се консултирали с адвокати дайте малко повече инфо дали е възможно да се заведе групов иск, някакви конкретни фанансови параметри за юридическата помощ и т.н. Лично аз, ако е възможно да се присъединя към такъв групов иск и е на разумна цена веднага ще ви се обадя да говорим конкретно. Ако искаме нещо да се получи то трябва един или няколко човека да ни обединят. За мен е трудно да участвам в такава организация, защото в момента живея и работя на 250км. от София,но мисля че в София има достатъчно напористи хора, за да свършат такава работа. Виждам, че има идеи за обща стачка и това е добра идея, но пак някой трябва да се нагърби с организацията и. Аз ще направя всичко по силите си да присъствам, независимо колко далече съм. Медиите също са на една ръка разстояние от софиянци. Сега се сещам и за предавания от типа на Господарите, които също могат да вдигнат шум. Извинявам се ако съм засегнал някой, но моля ви да не акцентираме само върху това, колко лоша е ситуацията (това всички го знаем), а да се дават конкретни решения и предложения. Прочетох няколко десетки поста в които се говори за съдене и за консултации с адвокати и т.н., но в нито един не видях конкретна информация относно: юридически прогнози, цени, срокове, процедури и т.н.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Както виждам никакво раздвижване, а времето тече.И с течение на времето все по илюзорни стават възможностите ни да си вземем парите.Направих доста задълбочени проучвания и срещи с хора от различните институции цитирани по долу в предишния ми пост.За съжаление се оказа , че единствената ни възможност е Съда и Медиите, всички останали не защитават нашите интереси.Дайте сериозно да се заемеме с организирането на една стачка пред офиса в София и да поканиме всички медии.Друг шанс няма, повярвайте ми.Фирмата в момента разпродава всичко движимо имущество за пари в брой.Регистрирали са друга фирма и леко полеко прехвърлят всичко натам.След два три месеца ще се окаже , че Енемона е Фирма с имущество един стол, едно бюро и един морално остарял компютър.Тогава ще е късно за каквито и да било действия.Всичките сме взимали пари на заем да живеем последните няколко месеца, идва време в което трябва да ги връщаме.Замислете се.Това са си нашите пари , всеки един от нас е работил за тях.
Предлагам да се насрочи една дата в началото на Септември/примерно 8, 9, 10/ и всеки да каже горе долу с колко хора е разговарял и ще се събереме ли хора за стачка.Като се определи една твърда дата, да се поканят медиите.
Междувременно не търсете собствениците - с-во Прокопиеви, няма да ви обърнат внимание , а дори да се доберете някакси до тях ще ви излъжат.Тях има кой да ги съди, че оставиха толкова много семейства да гладуват и задлъжняват въпреки , че им работят, Господ.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Здравейте колеги
Вече няколко от Вас ми се обадиха, че са чели коментарите във форума. Добре, обаждайте се но пишете - за да видят и останалите какво мислите. Не ви ли притеснява факта, че една жена не се страхува като вас да си потърси правата и да коментира с името си във форума. Излизайте от дупките мишоци- така може само да ви удавят.
Чест ти прави колежке, че от толкова "мъже" в Енемона ти не се страхуваш и изразяваш своето мнение. Аз смятам, че бях достатъчно толерантен и изчаках доста след напускането на фирмата, но сега и не мисля да разлайвам кучетата както казваш. Аз искам - така както съм си изпълнил задълженията по договора, който съм подписал с Енемона - така и Енемона да изпълни задълженията си съгласно договора, който е подписал Богдан Прокопиев. В момента мой приятели който са добре запознати с нашите казуси ме съветват да не бързаме със стачки и обществени изяви. Наистина е добре да се направи такава стъпка, но когато се аргументираме добре, когато и където трябва. Кашата е много голяма. Името ми знаете, много от колегите ме познават - ето и телефона и пощата ми. E-mail
[email protected] и телефон +359 878 621616.
Skype - mitko16vr
Обаждайте се не се крийте като мишоци.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колега Димитров, мисля че включването ти е много полезно. Наистина и аз имам чувството, че тези хора са си взели заплатите умножени по две. Както казах единствения вариант според мен за разлайване на кучетата е един митинг пред офиса в София, на който да се поканят всички медии. Друг вариант не виждам. Дори може да искаме представител на правителсвото да дойде...правено е друг път при фалита на разни фирми. Ако трябва да се приложат и по- крути мерки. Някои от тези другарчета трябва да изядат и малко пердах. Аз съм жена, но с радост бих ударила няколко шамара и ритника на тези долни соц. мекерета, като: ДаринДимитровци, като ЛъчоСофрониевци, като Богомил Спирдонци, като Петрушковци и т.н. долна комунистическа сган. Дайте наистина да спрем да мислим, като овце и да почнем малко по сериозни действия. Не сме малко хора..... само трябва да се обединим и да действаме. Помнете, че колкото по- обединени сме ще сме по- силни.

Фирми по азбучен ред: