2 точки от 381 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 381


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Привет бивши и настоящи колеги! Надявам се тайничко,някъде г-н Тодоров сега да си пие уискито и да чете тези коментари. Обичам си работата,колите са ми страст,но за жалост фирмата потъва ,бавно и сигурно. Ако г-н Тодоров не предприеме решителни и кардинални действия спрямо фирмената политика,ще загинем. Във офисите цари абсолютен ХАОС. Много стари колеги са напуснали,изгонени или съкратени. Някои от старите са абсолютни селяндури и малоумници,а за жалост това е и мнението на повечето ЧИТАВИ клиенти.Назначават се нови хора,които много бъркат,дразнят клиентите със своята некомпетентност и слабо обучение. ЕКИП...няма такова животно в тая фирма...всеки е сам за себе си ,колегиалност..нулева. Управителя на обекта ,бивш продавач,който както всеки нямащ образованието и лидерското в себе си за тази позиция ,се изживява като турбо началник. Пълен смях...В присъствието на клиенти се псува,говори на висок тон ,все едно сме на герена във селото от което идват продавачите. До тук с персонала,нека поговорим за части,наличности и работа с клиенти! Преди време нямаше нещо което да ме питат и да го няма налично в магазина,и то на поне 3/4 марки...сега ...само ITN....клиентите им писна да слагат от него и да имат рекламации,не защото не искат друго ..а просто защото няма налично различно. Държи ни факта ,че има останали лоялни клиенти на фирмата ,които ни правят обороти. Голям минус е ,че се дават отстъпки на сулю и пулю-таксиджии,военни,полицаи,автокъщи,фирми,фирми и прочее недалновидни и необоротни "клиенти". ИНТЕРКАРС..какво правят ,горепосочените не могат и да сънуват за отстъпка при тях,но за сметка на това за 3 год ни разбиха пазара, и ни спечелиха нашите клиенти именно с това ,че няма как ,крайния клиент да отиде в сервиза и да каже ,аз имам приятел ,който ми го взе от еврото с отстъпка.....е това дразни..определено. Да поговорим за липсата на персонал....2-ма в най-добрия случай на телефона и 1 продавач....и кво правим...телефоните звънят,никой не вдига..клиента се отказва и поръчва частите от ИНТЕРКАРС,Тех-Ко,Ауто-Хит и прочее...ШЕФЕ Отвори си очите,не сме 2000г,когато еврото е било почти монопол.....тук в града има 11 фирми вносители на авточасти.....като не реагираме на време и с нужното качество части ...реагират останалите 10 фирми...и те го правят доста добре,защото масово клиентите ни забравят. Надявам се никой не съм засегнал с поста си ,но това е моето виждане за положението в Евро07. И пак казвам,надявам се от някъде шефа да чете и да вземе мерки,защото още 1год ,година и малко и НЕ първи...ами и 3-ти няма да сме по оборот в БГ. Лека и спокойна нощ на всички !!!!


настоящ служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
2

Г-н Тодоров лично започва обиколки по обектите...определено е усетил по цифрите какви ги надробиха пловдивските му приятели и взима нещата в свои ръце. Тук вече започва леко да ми харесва. А ако и чуе някое и друго мнение на служителите в обектите съм убеден, че администрацията в офиса ще е наполовина.
П.с. Камене, камене не спря с тези ЦИГАНСКИ номера


настоящ служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-1

Във филиал "Перла" на Евро 07, в гр.Варна стават невероятни неща последните почти две години!
Най-опитните служители, със солиден търговски и управленски стаж и подготовка масово напускат и отиват в конкурентни фирми.
За тази ситуация Петър Енев, обяснява, че ние пък им крадем най-добрите кадри!
Те управители и търговци от нас,а ние шофьори от Интер карс...но щом казва, явно е така!Пълен гьон!
Камен Петков-мениджър транспорт, съсипва разноса с пазене на службичката и слухтене по цял ден, за да натрупа някоя червена точка пред Богомил. Спира курсове към къде ли не, и се чудим защо пада оборота!
Регионалният мениджър на търговците Симеон Симеонов няма представа къде са, и кои са клиентите ни! Търговските представители напускат един през друг, даже едно момче дойде и си тръгна за по-малко от месец, заради него, а Омникар го лапнаха веднага! В същото време, ходи и разправя как махнал тоя и оня, защото не ставали!
Новите търговци не получават никакво обучение, и как да ги обучи Симеон, като дори не знае как се регистрира фирма в програмата ни!
Оборотите падат постоянно, а "светата троица" протектирана от онзи малоумен простак Емил Павлов си виси на рампата, и си разказват тъпи вицове "БРАТО"!
Докато Николай Тодоров, търпи тия некадърници: ПЕТЪР ЕНЕВ, СИМЕОН СИМЕОНОВ, КАМЕН ПЕТКОВ и покровителствани от ЕМИЛ ПАВЛОВ, КРАСИМИР СТОЯНОВ и НR-ката Катрин Стоименова, нещата ще отиват на все по-зле!
Настоящ служител съм, и при първа възможност ще си сменя службата. Простотията им на тия изброените вече не се търпи!


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
2

Я, какво раздвижване имало тук !
След като изчетох мненията, не мога да се сдържа да не подкрепя хората които смятат ,че именно Емил Павлов е в дъното на всичко ! А, именно отношенията между персонала.
За мен беше учудващо, как допусна човек с над 3 години стаж във фирмата ( по онова време, не бяхме много с такъв стаж... ) да си тръгне без дори да разговаря с мен. И то по причина защото бях се изморил от неграмотно управление, неправилно зададени задачи, а често и от това, че ми търсеха резултат от непоставени задачи. :)може би , защото и той беше от тези хора, които не знаеха какви задачи да поставят !? ...не знам.
И каква беше единствената реакция - след куп протоколи за приемане и издаване на какво ли не , да се опитат да ми удържат пари от тези, които се брояха на ръка, и не се отичтаха никъде. Разчитайки, че това са пари в "сивата икономика" и няма да се оплача. Поне такива бяха разчетите на Регионалният Мениджър и Мениджър Автопарк.
Но, от друга страна, се радвам , като чета всичките тези коментари - чувствам се уверен в решението си да напусна, въпреки положените усилия, въпреки резултатите които съм показал (малко хора ще си признаят, че ремъчните шайби ги има на склад благодарение на моите усилия, ауспусите исках да ги спират от внос... редица дребни постижения).
Хора - не пишете, цялата система е гнила. Поне докато не си тръгнат "старата гвардия" на която Николай Тодоров има безрезервно доверие, независимо кой какво напише тук, или си мисли.
Вече има достатъчно чуждестранни фирми, имате имидж сред клиентите си - търсете просперитет !


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-5

Към колегата Протеже:
Колега, на въпроса ти "Що не излезнете от анонимност и поемете смело ръководството на фирмата" ти е отговорено още преди да го зададеш. Ако не си разбрал, пак ще обясня:
1.И ние сме хора от плът и кръв, съответно със семейства и разходи и треперим за доходите си. Това е простата истина. Ти ако няма от какво да се страхуваш, защо не се разкриеш кой си?
2.Не сме давали заявка, че искаме ние да управляваме ЕВРО 07. Желанието ни е да бъдем ръководени от достойни и компетентни хора. Настоящото ръководство категорично не е такова.
"„Некадърните“, които съсипаха фирмата са смели и работят "- не си сериозен с това изказване, нали? Обикалянето на Красимир Стоянов из страната не се нарича работа, а харчене на пари и съсипване на работеща клонова мрежа градена с години. А постоянното викане на Емил Павлов по хората показва едно единствено нещо - страх. Е не е може да се нарече професионално това един изпълнителен директор вика по всеки един, който му падне като чобанин. Ето на това му се вика комплексарщина. Много ми е чудно по кого ще вика, когато скоро си останат само четиримата и ти най-вероятно?! Ти явно наистина си от платените хроникьори на четворката. Преди да пишеш каквото и да е първо се съобразявай малко с тона, защото колкото и в момента да си позволяваме критика, то поне се стараем да не преминаваме определена граница, а ти директно обиждаш, което също е признак на слабост. Не се опитвай да пробутваш небивалици, защото заплатите наистина се режат постоянно, вече се и забавят, същото е и с плащането към доставчици, а персонал поголовно се съкращава навсякъде. Това са фактите и те говорят само за едно - криза и то сериозна. Така, че отговори на зададения въпрос - как така тези велики ръководители и мениджъри, подкрепяни от теб доведоха нещата дотук?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ох ти колко си невеж колега или се правиш на такъв, всичко написано от анонимен или не, е вярно. Има дори изпуснато име, което съм убеден че скоро също ще лъсне тук, то е единственото протеже в тази фирма +/- още едно такова и Вие идеално знаете кои са те. Оценка към Вас не мога да дам, но само ще ви кажа, че съвсем ясно си личи на какви хора сте се доверили, а с интриги и да стоиш по цял ден зад бюрото да кроиш подло отношение към служителите си е много грозно, това е то протежето (за тях говоря). Работливите ще си намерят работа да така е, но защо си мислите че тези които търпят не е само временно, а всъщност определяте като мързеливи, тези форуми се четат от всички не само от служители в интерес на кой е тук да се пишат толкова грозни неща. Когато желаете някой да застане с името си тук, първо помислете Вие като цяло всички, застанахте ли с имената си пред служителите си за да обясните защо за пореден месец ги лишавате от много парични средства? Не нали. Огледайте некадърния персонал по малките обекти, премахнете го, има от къде да извлечете тази информация, фирмата не е на никой освен на този който я управлява, за да си създава Евро в Еврото, разни Меринджейни хихи ми смешно е, ако не върви работата дали вината не е в тях? Пожелавам успех и се извинявам ако съм засегнал някой освен тези който вече са се, но те така или иначе няма как вечно да стоят на сянка, слънцето се върти, а темето гори!!!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хората, които си крият имената се боят, защото знаят какво се случва на тези, които не са съгласни с ръководството. А ти си смел. Та как се казваш?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От протежетата

До всички анонимни, кадърни служители, недоволни, крадци, предатели, некадърници, мразещи собствения си живот. Вашите коментари ми звучат, като „крадецът вика дръжте крадеца“. Що не излезнете от анонимност и поемете смело ръководството на фирмата, аз на такива смешници с нежни походки, които получават удовлетворение, пишейки по форуми глупости и нереални неща, им викам мишки и комплексари. Въобще не вярвам на тях, а вярвам на очите си:
1. За съкращението на служители, за което говорите виждам двайсет нови човека, на които не знам имената.
2. За забавяне на заплати също, всеки месец заплатата ми се превежда редовно по картата.
3. За напусналите кадърни служители през последните три години - пак нямам данни.
4. За тези колеги от складовете, които се оплакват, че ги глобявали – като краднат и рушат е по-добре да си мълчат.
5. За тези, които се оплакват от условията, по-хубав склад от този в Нови Хан, не съм виждал, но пък мързел, претенции, оплакване цари на всякъде.
Що говорите с г-н Тодоров, чрез форума? Колкото пъти да мина, вратата му е постоянно отворена и той за повече от десет години не съм видял да върне някой, разговаря с всички, от чистачката до изпълнителния директор. „Некадърните“, които съсипаха фирмата са смели и работят, а който не работи не греши. А вие анонимните, ако сте толкова смели, отидете и си направете същата фирма, като на г-н Тодоров, нали го можете? Ще организирам да ви доставят авточасти с “готини“ марки на добра цена и вие ще ги продавате, както знаете и както онези „които са успели да развият за кратко време една друга фирма“. Но знам, че сте толкова некадърни, че не можете да си намерите друга работа, та камоли фирма да отворите, за това си стоите на задните части, симулирате работа и пишете по форуми глупости.

п.п. И още нещо, от памтивека са казали на крив "кУрифей" всички му пречат.


настоящ служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Определено настъпва момента в който ръководството трябва да си тръгне, за да има шанс за спасение. Никой не се залъгва, че фирмата потъва. Започват да напускат и малкото останали кадърни служители. Останалите които вече ги няма, наречени от същото това ръководство "предатели" "крадци" "некадърници" успяха да развият за кратко време една друга фирма до нива, за които на нас ни бяха необходими години. С умишленото си бездействие, безумни решения и показни акции на "завземане на пазара" Емил Павлов подкрепян от Красимир Стоянов и Катрин Стоименова съсипаха с лека ръка работещи клонове. РЪКОВОДСТВО КОЕТО "ИГРАЕ" ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА. Вместо да имаме търговска насоченост Вие ни заляхте с бумащина и безмислени процедури, целящи единствено да оправдаят раздутата бройка в офиса. Сега ще затваряме така ли? Да не сте на втора заплата и другаде? Кога ще се предприеме стратегия в която не се държим като единствени на пазара и най-велики? Кога ще дойдат "Готините марки" Ще бъдем ли конкурентни с цени? Кога персонала ще бъде възприет като ключов фактор и капитал в развитието на фирмата?
След над 10 години в тази фирма на мен ми се работи. Разберете го много добре. Не Вие-ние служителите в обектите развихме тази фирма. Ние и ще я разрушим ако ни загубите.


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
-5

Оооооооооо, ама г-жо Стоименова, ама това наистина ли сте Вие?! Простете невежеството ми, че не Ви разпознах по-рано. Колега "Анонимен - шубе го/я е и не казва!" - благодаря за жокера, жив и здрав да си.
Я сега едно въпросче лично към Вас г-жо Стоименова. Ако Вие сте ненадминат кОрифей(подчертавам с "О", а не с "У")на науките за Човешките ресурси, как така стана, че от всички отдели в Централен Офис на ЕВРО 07, точно във Вашия текучеството откакто Вие сте там да е най-голямо? За да няма спекулации пояснявам, че става въпрос за хора напускащи по собствено желание. Не се ли предполага и очаква именно ръководителят на този отдел да е пример за лидер, добър комуникатор с хората, добър психолог, човек който всички харесват и уважават? Защо по дяволите не Ви разпознавам в изброеното до тук? Защо по дяволите никой от всички добри колеги и професионалисти не Ви разпознаха като такъв човек и бяха принудени да напуснат? Защо единствената възможана асоциация с Вашето име е само...ИНТРИГАНЩИНА?
ЗАЩОТО Е ВЯРНО, Г-ЖО СТОИМЕНОВА!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?