Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Студио Модерна България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"&markers=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"

Студио Модерна България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 73


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да,може да е трудно в началото, но това е една от малкото фирми, които предлагат 6 часов работен ден и заплата над средната за страната.Перфектна среда никъде не съществува, фирмата дава толкова, колкото има желанке служителя. ДА има интриги и кофти супервайзори, но мениджъра М. , абсолютно винаги е готов да съдейства. Това е един страхотен човек и ръководител! Дано остане повече време на своят пост, защото той наистина цени служителите си, за разлика от супервайзорите,които не ценят хората в групата си.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поръчах си две промоционални килимчета "Верде" от Студио Модерна България, като идеята ми беше да ги подаря по конкретен повод. Доверих се на това, което пишеше в сайта, че стоката ще бъде доставена в пет дневен срок и определено много сгреших. Трета седмица вече няма и следа от поръчката ми и отново сега ми казаха, че евентуално ще ги получа но следващата седмица. Безкрайно съм разочарован!
Студио Модерна България се оказа най-некоректната фирма за он-лаин търговия с която съм се сблъсквал до сега. Има лоша организация за работа с клиенти с това "ще ви върнем обаждане ..." и след това да не се обаждат.Не подават вярна информация към клиентите си, а се опитват да се оправдаят с измислени проблеми, които за времето за което контактувах с тях смениха в четири варианта.Опитват се да прехвърлят проблема с доставката на поръчката на куриерската фирма, като още в началото заявяват номер на пратката, а в същото време не я предоставят на куриерската фирма и обясняват, че проблема е в куриерската фирма, което е много не коректно спрямо другата фирма.
Мога да изредя още куп неща, които надлежно съм документирал и систематизирал, но ще изчакам и другата седмица за да видя дали ще си получа поръчката и след което мисля да сезирам Комисията за Защита на Потребителите, както и други контролни органи.
Що се отнася лично до мен, ще поискам да заличат информацията за мен в тяхната база данни и повече никога няма да пазарувам от тях, като ще направя възможното да убедя всичките си приятели и познати също да не го правят. Отново заявявам, че съм безкрайно разочарован!


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
1

Работих от средата на януари до края на месеца в тази фирма. Бях в кол центъра, минах 1 седмица обучение по 6 чса, което не се заплаща. Това, което други хора са писали за базите данни, че добрите такива се дават на приближените на висшестоящите е вярно. Единят от ,,топ-агентите'' е гадже на една от тийм лидерките, например. Работих 2 седмици като ми се наложи да не отида последните 2 дни поради смъртта на близък човек, просто не бях в състояние да говоря с престорен весел тон на бедни пенсионерки, които са се озовали в базата данни на топшоп, защото са си купили 1 магнитна наколенка преди 5 години, защото на новите агенти се дава такава база данни. Днес си получих заплатата. Имам начислен оборот около 700 лева, може би малко по-малко. Беше ми казано, че първите 6 месеца новите агенти получават по 150 лева бонус + бонусите от оборота. Иска ми се да знам как тогава получих 150 лева заплата за 2-те седмици работа и 700=те си лева оборот и къде ми е бонуса за нов агент (който дори да не е 150, а 75 за 2 седмици работа, пак ми беше обявено, че ще го получа). Оставам с впечатлението, че всичките ми продажби са били разпределени сред не-знам-кого/кои. Наскоро си преместиха офиса за 4-ти километър и за да си взема всички доументи за прекратяване на трудови взаимоотношения, ме разкарваха 4 пъти като куче да ходя и да се връщам за нищо. За качеството на боклуците, които ме караха да пробутвам няма да коментирам. Ако умеете да си създавате връзки с шефовете или искате да спите с тях и нямаате съвест и скрупули, това е работата за вас.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0




Уважаеми господа,

Усилено търсих във вашият сайт вашият Е маил адрес,но вероятно сте го пропуснали да го покажете.

От GSM 878 519 218 закупих комплект ел.одеало и постелка широка през 2015 година.Спомням си,че не беше минал и месец и се наложи да ви се обаждам,че дистанционното на одеалото спра да работи.Тогава ми сменихте цялото одеало и дистанционното.

През 2015 година есента ,не мога да си спомня датата двете дистанционни съответно на одеалото и постелката отказаха да работят.Обадих се на Топ шоп и след може би месец/това закъснение беше по моя вина/взехте двете дистанционни и през 2016 година към края на януари или началото на февруари получих отремонтираните дистанционни.Какво беше очудването ми,когато след 4-5 дни и двете дистанционни отказаха да работят.Веднага се обадих на Студио Модерна,но се оказа,че не може да се ремонтира дистанционното на одеалото,защото ми е изтекъл гаранционният срок.Казаха ми,че трябва да търся някъде в България сервиз ,за да го отремонтирам.Ако не мога да намеря,ще трбва да ползвам одеалото като обикновено такова.

Господа,струва ми е,че има неразбиране на думата ГАРАНЦИЯ.Вие получихте и отремонтирахте дистанционното в гаранционният срок.Щом ми пратихте тези дистанционни към началото на м.февруари,за този ремонт има пак гаранционен срок,който е месец,два или три.Така ли е?И този гаранционен срок е продължение на първоначалният такъв за цялото одеало,защото това върви комплект:одеало и пусково .

Ако не можете да отремонтирате пусковото за одеалото,аз не мога да ползвам тази стока и вие ще трябва да си я вземете обратно и да ми върнете 120 лева.

Това се налага и от факта,че вие имате собствен сервиз в София и като купуваме стои от вас вие посочвате този сервиз.Вие не пишете,че поемате само гаранционен сервиз във вашите реклами,следователно вършете си работата по извършване на ремонтите.

Благодаря за вниманието и за отговора,който надявам се,че ще получа.

С уважение:Георги Златев

Варна 9023 "Владиславово" бл.11 вх.5 ап.17

"Ален мак" 675




кандидат за работа

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-3

Преди време кандидатствах за работа там.
Интервюто беше малко странно.
2 жени и един мъж (бивш полицай) ме интервюираха и искаха да изиграем сценка. Да продам матрак на човек който вече и има матрак (ама че глупост!!!!)

Както и да е интервюто беше около час и малко. Изиграх сценките невероятно защото те казаха че се справям много добре (или казват така за да си помислиш че имаш потенциал на велик теле-продавач). Както и да е попитах какво е заплащането. Беше ми казано че има базово заплащане и бонусна система (% от продадените стоки)
Казаха колкото повече продаваш толкова повече ще вземаш. И казаха че се работи на 6-часов работен ден....Хм тук нещо ми стана странно..... Както и да е казаха че има 2 седмици обучение и ако съм удобрен ще получа повече информация.

Денят на интервюто беше вторник. Стана четвъртък и получих обаждане да ми кажат че съм удобрен и че обучението започва понеделник.
Аз им казах че имам няколко въпроса - какъв е вида на обучението и какво е заплащането. Точен отговор не получих. Казаха ми че обучението е 2 седмици по 8 часа на ден и не се заплаща от фирмата - тъй като те правят разходи по материали и ресурси(човек да ме обучава) и един вид нещата се компенсирали. Тогава аз ги попитах защо гледат на служителите си като разход а не инвестиция. Жената се засмя и каза "добър въпрос" но не отговори. Явно гледат на хората които им изкарват пари като голям разход за 2 седмици от колкото като ивестиция в дългосрочна машина за пари.
Както и да е тя попита да имам други въпроси. Аз повторих че не знам какво е заплащането. Тя отвърна "Базово заплащане + бонуси, които са % от продадените стоки" аз тогава попитах какво е базовото заплащане. Н получих точен отговор а ми каза "Всичко е съгласувано с регламентираното заплащане на законите на държавата" аз я някарах да говори с числа, но пак не получих точен отговор но ми намекна че заплащането е % от минималната заплата в БГ. Така че ако тогава работната заплата беше 340-350 лв аз ще взимам % изчислен за 6-часов работен ден. Аз се измях и тя ми каза "Но не забравяйте че бонусите са гарантирани и зависи от вас какво и колко ще заработите."

Попитаха ме дали съм съгласен казах "ДА" на шега и ми казаха че обучението започва в 10 часа в понеделник и ще продължи 2 седмици. Попитах кога да отида да подпиша договор и те ми казах че след обучението се подписва договор - което значи 2 седмици ти губят времето и не плащат, и после ако не ги изкефиш ти казват ами няма договор. Теших да се изгавря с тях.
С понеделник в 9:55 ми звъннаха и ме попитаха дали идвам, аз им казах че съм в задръстване. Към 10:15 звъннаха пак и им казах че идвам.

Това беше последното обаждане от тази така абсурдна фирма.

Бих казал че отношението на интервюто беше неприемливо. Държаха се с мен сякаш аз съм третокласна стога а те са каймака на стоките. Надменно и подигравателно отношение. Също много нахални по телефона и не отговаряха на никакви въпроси точно и ясно.
Съгласявам се че това е едно от най прошлите места за работа. Където мениджмънта взима големите пари а служителите малките трохи, за това пък им скъсват задниците


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, получавам на домашния адрес разни брошури с предложения. При многократните ми опити да се свържа с телефона за контакти, който е написан на плика ( лице за контакт - Евгения Марковска), отговорът е един и същ: Вашето обаждане е регистрирано, ще се свържем с вас! Имам въпроси:
1. Така ли работите с клиентите си - като ги елиминирате?
2. Какъв е начинът да получа информация?
3. Изпращате пакети, които не съм поръчала, посочвате телефон за контакти - и там няма никой?
4. Вероятно трябва да се сезира КЗК за подвеждаща реклама - което и ще направя!

С уважение: доц. Борисова


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Вчера си закупих и получих по куриер Делимано Ютайл блендер, на цена 47.60.

Когато се обадих, за да направя поръчката, служителката на "Студио Модерна" ми каза,че продукта е с две години гаранция, в случай,че доплатя (не помня колко), гаранцията се увеличавала на пет години. Разбрахме се да не доплащам и така, гаранцията остана две години. При получаването на продукта, отпред на сутията, видях "хвърчащо" листче, в което се опоменаваше само датата на поръчка и доставка, като и цената. Когато отворих кутията с блендера, вътре имаше книжка с инструкции, но не и гаранционна карта, както би следвало при всяка покупка, на уважаваща себе си марка и фирма. Обадих се на номера, който беше изписан на фактурата, и оттам служителят ми обясни,че фактурата, всъщност ми била гаранцията! Възмутих се и му казах, че на фактурата гаранционен срок не е опоменат. Той ми повтори думите си и това е. Обещах му,че ще последва анти -реклама, ако не ми издадат коректна гаранционна карта. Отговорът беше: "Ще Ви запиша за връщане!" Питам Ви: при положение, че сте наводнили интернет и телевизионното пространство с гръмки реклами на продуктите си, които освен всичко друго са китайски, а от китайски стоки с недоказано качество, пазарът гъмжи, защо сте некоректни към клиентите си, служейки си умело с думите, за да ги манипулирате и заблуждавате! ИСКАМ КОРЕКТНА ГАРАНЦИОННА КАРТА! В противен случай, ще се постарая да срина помпозния ви имидж, без да ми пука особено!



клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На 13 май 2015г. си закупих от Кауфланд Русе Делимано Пауър блендер.Преди няколко дни бях сложила прясно мляко и един банан,когато уреда започна да се тормози и веднага го спрях. Оказа се , че силиконовото уплътнение почти беше се смляло и запозна да тече към мотора. Обиколих града да търся такова силиконово уплътнение но не открих никъде.От къде мога да се сдобия с такова, защото не може да използвам блендера.Толкова пари за нищо.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-5

Без да преувеличавам ще кажа, че не съществува по - лошо работно място в РБ. Искате аргументи? Веднага.
1.Отношението от страна на много повярвалите си шефчета е абсолютно просташко и супер неуважително спрямо тези, благодарение на които те получават неоправдано високите си заплати - служителите или по - скоро крепостните селяни. Така биват третирани хората там. 
2. Да, някои хора изкарват много пари, но това е благодарение на добрата база с клиенти. Дава се на приятелчетата и г.золизците такава, а другите трябва да звънят на борещи се за живота бабички и да продадат нещо на последните е почти невъзможно. Ако не сте приятни на шефовете, заплатата е по-ниска от на циганките, чистещи улиците, т.е. минималната за страната. После шефовете те викат и тормозят постоянно с разни малоумни уж мийтинги за подобряване на продажбите ти. А те самите не могат да продадат нищо на телефона,ама акъл дават.  Просто на беден клиент какво да продадеш?
3. Толерира се простотията, измамничеството
Самата фирма е такава - тормозиш хората постоянно от рано сутрин до късно вечер и целта е да го изнудиш да си купи нещо, а продуктите не издържат и срока на гаранцията си дори. Пък после пак се звъни на тия хора! Буквално го изнудваш човек по телефона докато не се съгласи и примерно му пускаш нещо на изплащане. Ако след време не го одобрят за лизинга - целият ти труд отива по дяволите, защото ти махат парите и бонуса от продажбата все едно ти си виновен, че банката му е отказала. Има клиенти, които лъжат за банковото си досие и няма как да се знае това.
4. Трябва да се молиш за отпуска като куче пред месарски магазин за кокал и шефовете те унижават, ако не си от техните.
5. Не се спазва Кодекса на труда по много точки, като например почивка за очите. Мечтайте си за това. Купете си очила и така.
6. Трудът вреди брутално лошо на психиката и 6-часовите смени ви се струват като 10-часови. Ако шефовете не тормозеха служителите си, би било по-добре!
7. Кариерно развитие - 0
Шефчетата са се намърдали на местенцата си така, че направо корени са пуснали и отправят молитви към Всевишния да се задържат възможно най - дълго и шефовете от Словения да не разберат злоупотребите  им. Шуробаджанащината е на пиедестал и само приятелчета са на ръководните места.
И така ,ще усвоите много ценни качества в тази фирма, като арогатност, безкомпромисност, ще се научете да лъжете превъзходно (иначе е трудно да се продадат тия боклуци) и не на последно място от тази работа ще затъпеете толкова много само за месеци, че години наред ще тегне това над вас. Изборът си е ваш.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Точно днес ,ми се налага да изразя две мнения,едното от ,които е положително.Искам да кажа едно голямо" Браво",за служителката Елица Кръстева,отговорила ми на телефон 028185131 .Точно бях загубила,всякакви симпатии към" Студио Модерна",и ето на,имало и учтиви служители,1/1000,но все пак има.Радвам се ,че попаднах на нея,за да ми остане искрица надежда,за приветлив и учтив служител-Браво!От дълги години пазарувам онлайн,но днес съм очарована от тази служителка.Сутринта се обадих да поръчам продукт,каза ми че ,ще ми върне обаждането и о,да....,направи го,този път не духах супата.Изказвам своите най-големи благодарности за учтивоста на точно тази служителка  /Елица Кръстева  /,която днес ми стопли душата със своята вежливост.Не знам ,кой е работодатела и, но такива служители ,заслужават огромна награда,защото ако всички са ,като нея-"Студио Модерна",ще има повече клиенти.Обещавам ,макар ,че  преди малко се отрекох да пазарувам от това студио,че винаги ,ако е възможно ,ще търся точно ,тази служителка да ме обслужи,в противен случай не ми се занимава с друг служител.И въпреки ,че не се познаваме - Благодаря ,Елица Кръстева,желая ви успех и продължавайте все така напред и все така нагоре!!!Сигурна съм ,че с вашата вежливост ,ще стигнете върха!!!
Поздрави:Сашка Радева
04.11.14г.
гр.Смолян 
 
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?