Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Студио Модерна България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"&markers=София,бул. Цариградско Шосе 40, бизнес сграда "Европарк"

Студио Модерна България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 73


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От една година работя във фирмата.
Бях назначен на различна длъжност от тази на която съм в момента.
Уменията ми (макар и базови) в сферата на HR не останаха незабелязани от нашият Управител.
Беше ми предоставена възможност да приложа качествата си в този отдел и бях преназначен.
Получих пълна подкрепа и обучение ,чрез което бързо успях да разгърна уменията и възможностите си.

БОН ЕООД е фирма в която всеки ден надграждаш,учиш и се развиваш.
Професионализма ,прецизността във всичко,добрите практики и внимателно подбрания от цяла България квалифициран персонал са обединени в един механизъм, който успешно функционира вече 25 години.

Безспорен факт е ,че базата ,клиентите и пазарът на БОН се разрастват ежедневно.
Това води до нуждата от още служители и допълнителни позиции.
Преквалифицирането и преназначаването на определени кадри отново отваря работни места за попълване.
За наша голяма радост имаме и доста колежки в майчинство,което също
е предпоставка за още обяви в Джобс.

Има много въпросителни и неаргументирани коментари по адрес на фирмата.
За да отговорим на тях и да опровергаем доброто име на фирмата
всяка година организираме ,,ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ".

Всеки който желае може да заповяда.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пиша като Куриер от бивша куриерска фирма с която работеше Дуплекс.
Мога да кажа, че за 2 години в тази фирма се извъртяха над 50 служителя. А реално работят 5 души там. Не разбирам защо напускат , ака е толкова хубаво?
Видях 7-8 Управителя, да се сменят. Защото на тях давах фиша със събраните поръчки и те ми ги подписваха.
Видях 4-5 шофьора да се сменят. Имаше едно титулярно момче, което напусна защото не му вдигали заплатата 2 години. После всеки месец нов шофьор.

Момичетата в офиса не мога да ги запомня. Има 2 стари , всичко друго 20-30 дни и бяга.

Това е положението, работят по 10 часа. Обедна почивка 1 час , ама няма време да я ползват. Заплати по 1000 лева - изглежда много , ама на тия часове да товариш, опаковаш и говориш с по 100 клента дневно е нищо.

Шефа не го познавам, но като му гледам фирмата - май не му пука за нищо и само си мисли какво ще остане сухо в края на месеца. Отделно всеки месец ревеше на моите шефове, че сме му надписвали килограми на пратките. Как да натписваме, като имаме автоматично мерене в склада. Аз да не ги меря с ръчен кантар.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, моля някой, който е работил в тази фирма да ми каже Куесте ЕООД и КОМЪНУЕЛТ ХЕДКУОРТЪРС ЕООД една и съща фирма ли е , защото когато напиша името на втората фирма в интернет ми излиза информация за Куесте ЕООД. Моля, ако някой е наясно да ми каже, ще съм много благодарен.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
работя в "Дийп Козметикс"година и половина,и смея да твърдя,че нищо от негативните коментари на бивши нереализирани служители НЕ Е ВЯРНО!!!
Компанията е изключително коректен работодател(заплащане,отношение и условия на труд).Предлага възможността,всеки един служител да развива и усъвършенства своите професионални и лични умения,да придобива нови такива, и то на най-подходящата за това позиция.Да трупа безценен опит,да се обучава непрекъснато и да се развива.Политиката на компанията е насочена към ХОРАТА(нейни служители,клиенти и партньори).Във всеки един момент когато имаш затруднение от каквото и да е естество,срещаш разбиране,подкрепа,адекватна препоръка и ако е необходимо помощ.
Истинско удоволствие е да работиш в тази приятна и комфортна обстановка,позитивно наситена атмосфера,разбира се, и с ХОРА които могат ДА ОЦЕНЯТ ВСИЧКО ТОВА!!!
За тези които не могат,...
гроздето е кисело!!!...


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-2
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
-3

Пекарната и собствениците са абсолютно коректни и точни във всяко едно отношение - имам преки впечатления. От три години та даже четири вече.

Проблемът е в персонала, не е само при тях , а навсякъде липсва кадърен и качествен персонал. И като изгониш някого, защото вече не издържаш и не можеш да търпиш повече се започва едно плюене, едни лъжи, то от анонимни то лъжливи лелелеле...............................................................................страшно

Само гадости се изливат в този сайт, няма фирма за която да се каже нещо добро. А такива има доста. Занимавам се и с подбор на персонал и имам преки впечатления. Има изключително коректни работодатели в


България. Биософ с две ръце вдигнати влизат там. изключително коректни и точни са - затова и толкова страдат милите.

Масово служителите не стават. Нямат никакви квалификаций, а имат ОГРОМНИ претенций без всякакво покритие. Мързел, арогантност и неграмотност. Не може да ходиш на работа само за заплатата и да смяташ , че ще те оценят подобаващо.



И когато фирмата не е доволна и прекрати трудови отношения, работникът започва да плюе ли плюе. И подобни глупаци вярват ли вярват.
Българите сме ГОЛЕМИ хейтъри ....
Но пък малкото останали качествени хора, знаят това и не вярват на брътвежи и дрънканици от един двама изгонени.


В Пекарната работят основно едни и същи хора почти от откриването. Във времето е имало опити да се увеличи и разрастне персонала, но но....греда в повечето случай.


Моят съвет към хейтърите тук, а те са един двама по словореда си личи.
Хора квалифицирайте се в нещо, бъдете добри в нещо и ще сте ценни за всеки един работодател и никой няма да ви освободи, а напротив ще се бори за вас. Вместо са пишеш тук глупости и да си губиш времето УЧИ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Хора, това е частен бизнес, а не държавна институция! И аз да бях собственик, щях да давам толкова пари на хората. В градове като Стара Загора и за по-малко ще сте навити, защото освен тецовете друго няма.

Като сравнявате парите с тези в чужбина, багажа, шапката, гащите, куфара и айде. Като искате да си седите в България, намерете си работа за повече пари, никой не ви кара насила да работите в СГ.

Смилянов правилно е казал, които не го устройва си има йерархия. За което не си доволен, си говориш с мениджъра. Като не те устройва или ако решат, че performance-а ти не покрива изискванията и ти откажат повишения, си повече от свободен да си тръгнеш. Колкото и да ревете, като ти покажат черно на бяло, че си в дъното по статистики спрямо другите колеги, вината си е лично твоя.

До тези коментирали за кой колко тежи, колко е тъп, колко е некадърен и тн., дано не се познаваме лично, защото е просто грозно. Още повече да коментирате хората по именно, а в това време да сте се отбелязали като Анонимен е просто смешно и показва колко не можете да си хванете топките в ръцете и да го кажете на човека в очите.

За фирамта:

Като всяко нещо си има предимства и недостатъци.
Заплатата е конкуренто способна спрямо други български фирми. Все пак никой не ти иска и Висше.

Явно част от колегите са доста злъчни, но като цяло в офиса е приятно и с почти всички може да си говориш, шегуваш и забавляваш.

Факт е, че орязаха някои привилегии като платената фирмата отпуска, което за мен беше най-големия +, но пък уж ще има допълнителни teambuildings за отделите/офисите (които още не са се състояли за съжаление).

Натоварването е на приливи и отливи. Има дни в които е супер спокойно, но има и дни в които не можеш да станеш от стола.

Има една тенденция да се прехвърля работа между отделите, тоест от чат да се пускат към съпорт за безобразни неща или обратното, но това е се случва когато е много много натоварено.

Има място за развитие. Не е лесно, но колкото повече нараства клиентската база, толкова повече позиции се отварят. По-кадърните кадри ги издигат. Видях някъде мнение, че отнемало години. Напълно нормално според мен. Има хора с по 5 години опит, които или не искат или не са готови за по-отговорна позиция. Има хора и с по 3 месеца във фирмата, които са адски компетентни и ги издигат. Всичко е според заслугите.

В крайна сметка живи и здрави. Които иска да заповяда, на който не му харесва да напуска и да си търси щастието другаде било то в Бъгларя или чужбина.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Както и да е, не е важно, но е много грозно да викаш така срещу фирмата, дето те храни и ти обезпечава(ше) добър живот, да ти даде привилегията да си част от малобройната прослойка на средната класа в България.

Като толкова не те кефят столовете, вземи си един стол за 1000 лв. у вас и си бачкай от вкъщи - можеш(е) да си го позволиш, под половин заплата е.

И така де, достатъчно за бивши колеги, да говорим за бъдещите - не се колебайте, ами идвайте при нас! Фирмата е пекана, шефовете са готини и ги е грижа за вас, колкото и мненията тук да ви убеждават в противното. Макар най-вероятно (поне в началото) да нямате нужда от директна комуникация с Рени/Иво/Тенко - винаги можете да говорите с тях, ако сметнете, че е нужно и нещо не ви удовлетворява или пък преките ви началници не взимат присърце нещо, което вие смятате за важно. Общо взето с комуникация всичко се постига, стига да е на правилното място - щото тук не е мястото да се оплакваме от офисни мебели или от колеги. Все пак дълги години една женица си развяваше байряка във фирмата, въпреки че всички знаеха, точно щото и всички си мълчаха и беше една такава публична тайна - ненужни драми.

А този тип с къртовския труд не го разбирам, явно не е бачкал другаде досега - да се замисли колко негови приятели работят по доста повече и получават доста по-малко. Масова практика е да има 10 часови работни дни и/или 6 дневни работни седмици, а хората накрая да взимат трицифрена сума или пък в началото на четирицифрените. При нас само стартовата е в началото на четирицифрените и развитие колкото и да не ви се вярва има - в другите фирми злоупотребяват с тази стартова заплата, но при нас наистина е такава и движение нагоре си има стабилно, стига да имате желание за работа, лоялност и да сте малко или много схватливи.

Естествено има и много по-добре заплатени длъжности, ама тук говорим за entry level - customer service/technical support. Позиции, за които се иска главно чужд език и малко да ви сече пипето, никой не очаква от вас сертификати и hacking skills. Хората ви обучават, инвестират във вас пари и време, та и ви плащат затова - какво повече?!

Не е Утопия все пак, всеки може през неговата призма да види нещо, което не му харесва - beauty is in the eye of the beholder - ама това е работа - затова и ви се плаща. И то доста добре. Нормално е на моменти да има натоварване, но все пак компенсацията за това е повече от добра. Ако пък не ви кефи - винаги имате други опции, в jobs-а e пълно с обяви, ама не си мислете, че всички са като SiteGround и т'ва дето го пише в обявата е същото и в реалността :). Но да се оплаквате тук не виждам смисъл, много по на сериозно ще ви вземат, ако го споделите с прекия си ръководител.

А пък просто ако всички се хванат да бачкат качествено и намалят мрънкането, гарантирам ще има много по-малко работа, щото няма сами да си я създавате :) think about it!

Еми, това е, пожелавам на всички крепко здраве и добри приятели!


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-2

Това за базите, които звънят новите служители е абсолютно вярно. В началото те карат да пробутваш уреди на пенсионери на по 80-90 години, което като цяло е доста жалко. Истина е, че мястото ти във фирмата зависи от отношенията ти със супервайзърите и това до колко им се подмазваш. По договор, часовете, които трябва да изработиш са по 6 на ден в зависимост от това колко работни дни има месецът, но в действителност нещата не са точно така. Винаги има часове за отработване. Почивката е по 35 минути на ден, но дори и да си направиш всички работни дни, без да си надвишаваш почивката, часовете никога не излизат. След третия месец, ако не си изработил изисквабите от тях часове ти налагат санкция 50% от бонуса, който си изработил за месеца. И не си мислете, че болничния е като хората! Той също трябва да се отработва! Дори последния ден от месеца да ти се наложи да си вземеш болничен, ако не си си изработил часовете предварително (а съгласете се, че никой не знае кога ще му се наложи да си вземе болничен) глобата ти е 50% от бонуса. Работното време е от 10 до 16, като това никога не е така, защото винаги има все нещо, което се отработва. Обученията също се отработват (не началното, а следващите). Непрекъснато има санкции за всичко. Залагат таргети, чието неизпълнение води до глоба. Общо взето, всичко изглежда добре единствено на хартия. Много слаба организация, липсва комуникация между ръководителите. Някои от супервайзърите седят на масата само за украса и ако им зададеш въпрос направо им разваляш душевното спокойствие и започват да гледат, като че бодат. Клиентите чакат на телефона да им отговориш на въпроса, ти чакаш шефовете да свършат да коментират на детето рождения ден. Разбира се има и кадърни хора на ръководни позиции. Според мен са двама. Д. и И. Според мен и на тях скоро ще им писне. Самата фирма не е лоша, но моля Ви, научете се да уважавате персонала си. Достатъчно голяма фирма сте, за да си позволите някакво обучение на ръководителите, за да не се държат по този арогантен или незаинтересован начин. Тази, която води обученията на новите агенти дори няма да я коментирам. Изключително подло момиче, с прекалено високо самочувствие - без покритие. Честно казано не знам как издържам толкова време при Вас.


клиент

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не знам дали съм бивш служител и дали изобщо някога съм била служител, тъй като никога не съм била на трудов договор. Подписах едно напечатано на принтер и написано от тях договор-че, с което се предполага, че трябва да си вържат гащите. Истината е, че те са лъжци. Няма да получите заветните пари. на месец, които са ви обещали, ще получавате само по 50 евро. за срещичка, при положение, че няма как да правите срещи тъй като ви дават бази, които вече са толкова звъняни, че хората само ще ви псуват. С 50 евро. на месец не се живее. Работите от понеделник до петък от 8:30 до 18ч. и на края на месеца взимате 50 евро. Ако ви устройва отивайте. Работната обстановка е много приятна, колегите са големи пичове. Но ако чакате осигуровки или трудов договор - не е там мястото. Изгледайте репортажа от Господари на ефира, нищо не се е променило. За съжаление все още има хора, които им се връзват.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Продават пълни боклуци да вземат парите на хората.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?