Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Макс Матириалс ООД /МАКСИМ ЮНАЙТЕД /img/frontend/nomap.png"

Макс Матириалс ООД /МАКСИМ ЮНАЙТЕД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 73


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма да давам оценка на фирмата, защото вече съм го направила. В отговор на Потърпевшата - не е важно колко време ще стоиш в офиса, по-важното е каква работа ще свършиш. Само че за хора с такова мислене винаги другите ще са виновни. Затова и сте се събрали тук - но преди да оплювате другите, погледнете себе си. Това е толерантна фирма с умерени изисквания към служителите, предлага се добър старт и възможности за развитие (които естествено зависят и от служителите). За неуспелите кандидати и недоволните - огледайте се наоколо, вижте другите фирми, вижте как се работи и в чужбина и тогава ще разберете колко са далече вашите претенции и изисквания от това, което можете да предложите.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Проблема не е във фирмата, а в хората.Самочуствието, което имат за себе си е толкова голямо, но без грам покритие.Не е възможно кандидати с по една или две дипломи за завършено висше образование, с големите претенции за себе си да не могат да отговорят на въпроси, които се учат в трети клас.
Аз работя във фирмата от 6 години и всичко написано за некоректността и лошото отношение на работодателите са пълни глупости.Служителите във фирмата, които са доказали своята коректност и дават всичко от себе си за развитието на фирмата са ценени и уважавани.Има хора, които са във фирмата повече от 10 години. Екипът е добър и отношенията са колегиални.
Всички глупости написани за фирмата са от служители или кандидати не успели да се докажат и избиват комплекси, като говорят празни приказки.Българинът е устроен така,че когато нещо не му е наред другите са му виновни.Ако може да ходи на работа за да му минава времето и да получава пари за това и ако е възможно повече. Не може човек да иска само да получава,а да не дава нищо в замяна. Такива хора, където и да отидат на работа все другите ще са им криви и какво друго им остава освен да седят в къщи да пишат глупости за фирмата.
Смятам че ако човек има желания за работа Maxim е фирмата, която може да му даде възможността за развитието, което търси.


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Name.., ако е толкова хубаво колкото казваш, защо тогава има такова голямо текучество на персонал. Да не би хората да са глупави, а ти да си умния/та. И ако това да питаш за един ден отпуск управителя на фирмата (който те е назначил на работа) означава да питаш грешния човек, то тогава цялата организация там е СКАПАНА. Да не говорим, че съм си тръгвал 20 минути след края на работното време и са ми задавали въпроса: "Ти къде отиваш, каква работа свърши днес". Ако това е нормалното отношение за теб, за повечето уважаващи себе си хора не е.


-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
-5

по-добре изберете друго място за работа. толкова много фирми има, за да започвате в Максим... само ще загубите времето си без да изпитате никакво удовлетворение от работните дни прекарани там; няма да получите никакво уважение и признание за каквото и да било, а за развитие - да не говорим...


37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

За разлика от всички досега, аз ще напиша мнение на работеща в тази фирма достатъчно дълго време. Това си е една съвсем нормална компания. За тестовете при кандидатстването мога да кажа, че за един средно интелигентен българин е нормално да отговори на голяма част от въпросите с познанията си от училище. Така че изводите за тези, които са дали мнения по-горе, правете сами. Едно от предимствата тук е, че наистина има голям потенциал за развитие. Цени се трудът на служителите, но имам предвид наистина трудът, а не желанието да прекарате времето си в приказки извън дома. В общи линии тези, които са решили да дадат нещо от себе си, също и получават насреща. Фирмата е коректна и толерантна към служителите. Никога не е имало проблеми със заплащане, болнични или отпуски (и ако някой е питал 4 души за 1 ден отпуск, това означава, че този човек така и не е разбрал за какво към кого да се обръща, жалко за човека). Смятам, че почти всички тук не сте разбрали истинският проблем, а той е: голяма част от търсещите работа мислят себе си за висококвалифицирани и имат изисквания като такива, но реално се оказва, че възможностите им и желанието им за работа са доста скромни и посредствени. Изобщо самооценката на голяма част от българите е под всякаква критика. В отговор на всички мога да ви кажа, че MAXIM е едно добро място за работа. Фирмата се развива постоянно и се ползва с добро име в бранша (все пак имиджът на една фирма не се определя от мнението на неуспели). Екипът е добър и отношенията между служителите са повече от колегиални. Условията на работа са добри и отговарят на това, което давате и вие от себе си. Така че ако знаете какво искате и имате желание за работа и развитие, няма да съжалявате за времето в MAXIM.


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
0

Аз съм бивш търговски представител на тази крадлива и ..... ..... псевдо фирма. Вече не работя там и ви съветвам да не стигате дори до интервю. Между другото то е елементарно, въпросите са прости, но е просто ненужно. Интелигентният човек си личи по две изречения, но понеже управителя е ...... ...., хвърля листа с въпросите и се прави на велик през това време.В случай , че хареса някого, му прави предложение за заплата и го лъже , че ще го осигурява. Обаче осигуровката е на минимална заплата. Това обаче се разбира когато си получиш първата заплата -2 месеца след назначаването. През това време няма никакво обучение , разбира се. Оставили са те да четеш неща от сайта и трябва да се самообучиш...Чакаш да уволнят или предишния търг. представител или той сам да напусне - това е и повода , да те назначат.Търговският представител е и товарач, и касиерка, и шофьор, и общак/ за да му плащат минимална заплата по документи го водят продавач- консултант/. Дават му/ в най - добрия случай/ товарна Дачия, каквато в Румъния карат само осъдените на смърт...Иначе се правят рокади 2 коли на 3 или повече човека. И почват лъжите:1.Ако работиш, ще те оценим.2.Ще ти повишим заплатата, ако се докажеш.3.Има възможност за израстване и какви ли не други лъжи. Разбира се , че нищо такова не се случва. И 10 години да работиш, ще си останеш общак. Справка: управителите на офиси. Тяхна основна задача е да лъжат работниците, че ще им се повиши заплатата и да товарят и разтоварват. И да открадат колкото се може повече от изработеното от работника - в моя случай при напускането откраднаха от мен повече от 1000лв/не мога да кажа точно, защото формирането на заплатата става на случаен принцип и днес ти обещават нещо, утре се оказва , че не си разбрал - изкарват те тъп с една дума и не получаваш нищо/. А тези пари са изработени 4-5 месеца преди това.Тъй като текучеството е огромно, представете си на колко хора са ограбили труда.
Изобщо цялата организация е кръгла нула, може би защото управителя е бивше ченге /най-вероятно фирмата е перачница/и си няма и представа от мениджмънт, но за сметка на това се държи презрително с всички , работещи за него, ако каже на някого здрасти ще е през зъби...
Изобщо в бранша в България фирмата е нарицателно за експлоатация на служителите и некадърно ръководство и затова се разширява в посока Румъния. Но и в Бангладеш да отиде, резултата ще е същия...
Единствено колектива е добър - сплотен и дружелюбен/подбрани са изстрадали хорица, те са сплотени от неволята и си търсят друга работа/.
Съветвам ви преди да кандидатствате в Макс матириалс внимателно да прочетете написаното от мен- то не е подсилено, а е безпристрастно.
Ако току що сте завършили училище и се чудите откъде да я подхванете или сте без работа и трябва да заработите където и да е - става.
Ако имате някакви планове и амбиции и смятате , че на сегашната ви работа не ви оценяват не пробвайте - и тук няма да ви оценят, а е много вероятно да загубите 5-6 месеца от живота си в къртовски труд!
Дано моето мнение ви донесе полза и вземете правилното решение за себе си!


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! И аз ходих на интервю при тях за счетоводител преди може би две години,в Пловдив.Първо,разбирайки къде се намира офиса (почти извън града),доста се замислих дали изобщо да ходя на интервюто.Но все пак отидох с надеждата,че може да е извън града,но може да дават хубави пари.Нооооооооо и мен ме посрещнаха с теста.Аз нямах време да го попълвам и помолих да минем направо към интервюто.След разнищване на висшето,средното и едва ли не основното ми образование,започнаха да ми задават въпроси за кубатурата на един палет изолационни плоскости и др. математическо-геометрични закачки.Общо взето за неща,които никога не бях виждала през живота си.Все пак се явявах за позицията СЧЕТОВОДИТЕЛ,а не за работник-склад.Това ме наведе на мисълта,че може би търсят счетоводител,но който да може да работи и като склададжия, когато се налага.А интервюиращата беше същата гореописана дама с ланците.До нея имаше един гологлав,който през цялото време цъкаше на лаптопа и от време на време се подхилкваше,без изобщо да откъсне очи от монитора.Явно гледаше нещо мн интересно!Тогава реших,че няма да работя за хора,които дори не те поглеждат в очите, а какво ли остава за уважение.А обявите им в JOBS.bg продължават да текат и за Пловдив-ТЪРГОВЕЦ И СЧЕТОВОДИТЕЛ.Еми ще текат още дълго май-май.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

моето мнение не се различава от по горните. имам един съвет към всички кандидати за работа там: ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА ДРУГА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА РАБОТИТЕ В ТАЗИ ФИРМА.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Омръзна ми да им гледам обявите на тия
Не си ли намериха Търговски директори по продуктови направления най-накрая
Мен щеше да ме е срам да пускам 1 година обяви за която и да е позиция
и да няма кандидати
Лошото име се гради по-лесно от доброто, но за сметка на това е много трудно, а понякога дори и невъзможно да се промени


-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
1

Сега истината за Макс Матириалс от човек, работил там достатъчно дълго: някъде в \"златната\" среда. Има много по-хубави места за работа, но има и много по-лоши.Сравнително добро място е за висшисти без стаж, които да поработят година-две и после - бегом към по-добро. Осигуряването е на минималните прагове, злоупотребява се с извънредния труд - това е един от кофтите моменти. Иначе с отпуски и болнични няма сериозни проблеми. За шефовете на фирмата - умни са и амбициозни, но за останалото ...,а - и умеят да намират свестни хора, но не умеят да ги задържат. А за недоволните от теста при кандидатсване - наистина е срамота да не се знаят толкова елементарни неща и затова поздравявам бившите си шефове за идеята. И ако трябва да резюмирам - повече уважение към персонала и средно - 150-200 лв. отгоре към заплатите - това са нещата, които могат да превърнат MAXIM в едно от хубавите места за работа във Варна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?