Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ин Хаус ООД /img/frontend/nomap.png"

Ин Хаус ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 34 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 34


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте! Реших и аз да напиша коментар, за да благодаря за всички прекрасни думи от клиентите. Не знам дали ще прочетете това, но вашата оценка винаги е била от огромна важност за нас - момичетата от стария екип. За съжаление ние така и не получихме това отношение от онази, другата страна, която уж трябваше да ни оцени...
Нашата управителка тогава казваше: "Знам, че за никого не е мечтаната работа да мъкне тежки и мръсни кашони или да е потънал до уши в торфена смес и моя отговорност е да направя така, че въпреки всичко да се чувствате добре." Не е лесно да се създаде екип. Надявам се, че вече са разбрали това. Валя си го знае. Тя успя. Направи от едни крайно различни момичета екип, в който всички се допълвахме. Екип, който, колкото и да е странно, наистина обичаше тази работа. И това очевидно си е личало. Екип, който остана заедно до края и заедно си тръгна. Те се подиграха с труда на управител, който е един на милиони. Който заставаше зад нас всеки път. Дори и когато самата тя не ни оправдаваше. Тя не се страхуваше да понесе върху себе си някои наши грешки...и пак заставаше зад нас. Е, ние също застанахме зад нея.
Тя буквално живееше там. Имаше период, в който дори нямаше почивен ден. А да не говорим, че по коледните празници господин Заимов - регионален мениджър и главен виновник (тогава,понеже разбирам,че вече не е на тази длъжност), направи забележка, че ни е отпуснала твърде голям бонус. А въпросният бонус се изчислява по определен начин. Тоест заслужили си бяхме точно толкова. Но той държеше да не го получим. Тогава тя даде от своята заплата за нас. С това не знам дали са запознати шефовете. Най-вероятно не са. И най-вероятно Емил ги е прибрал в своя си джоб... нашите бонуси. Все тая. Но кажете ми колко други хора, колко други управители биха направили това за служителите си??? От коментарите съдя, че правят дори обратното. Както и да е... Има много по-важни неща от едни пари. Достатъчно сме способни, за да си ги изкарваме. Аз никога не съм била недоволна от заплатата, дори наистина да смятам, че не е достатъчна за труда ни, но в днешно време трудът явно не се цени. Всяко зло за добро, както сте казали вие. Всеки човек, колкото и да е търпелив, си има достойнство в крайна сметка. Моето лично достойнство ми позволява да работя в кал, в дъжд, сняг и студ ако трябва. За по-ниска заплата, но не и за ниЗко отношение. Надявам се вече Емил да е осъзнал, че никой не е цирково животно, та да го дресира и залъгва с бонбони. Празните думи, лъжите и интригите в един момент натежават и излизат на яве. Не казвам, че ние сме били някакви съвършени същества, о съвсем не сме това. Бяхме си просто хора, които се опитват да си вършат работата възможно най-добре. Намерили си бяхме наш си начин-да, с шеги... може да не е особено професионално, но когато прекарваш повече време на едно място е чисто човешко да се опитваш да го направиш дом. Да го направиш поне малко по-приветливо. Изобщо не ме интересува дали съм била професионалист. Та аз не съм хирург, не са зависили животи от мен. От мен зависеше да си тръгнете усмихнати, въпреки че оставяте не малко пари. Вероятно сме допускали страшно много грешки. Учим се все още.

Работих в Ин хаус, заради отношението и пак заради отношението си тръгнах. Сега виждам, че някой все пак ни е ценил и това ме прави ужасно щастлива. Благодаря ви!
И реално не е станало кой знае какво. Просто вече не работим там. Мина много време. Преди имах още какво да кажа. Сега мисля, че вече няма смисъл. Каквото е имало да става е станало и който е трябвало да го оцени, го е направил.
Отново ви благодаря, скъпи НАШИ клиенти- "наши" го подчертавам ДА СЕ ЗНАЕ! Благодаря ви за търпението, за доволните ви усмивки, за добрите ви думи, за оценката ви!!!!!! Желая и на вас винаги да бъдете ценени и уважавани, така както вие ценихте и уважавахте нас. Пазете се! Бих ви казала и в кой магазин да се пренасочите, но всъщност искрено се надявам всичко случило се да послужи за пример на новото ръководство. Да си вземат поука за това кои са важните неща и току виж Ин хаус отново станал светло и приветливо място. Защото за мен някога беше точно такова. И ме е жал да чета и да виждам в какво се е превърнал моят някогашен дом. Сигурно звуча сълзливо, но аз съм си това - един емоционален и сълзлив човек и просто няма как да не ми е тъжно. Обаче главата ми е гордо вдигната! И пътят е само напред! А това което аз научих е, че нищо не е на всяка цена.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте,влезнах от любопитство да видя дали има мнения за фирмата и след прочетеното реших и аз да напиша моето.
Много харесвам този магазин,защото има огромно разнообразие от всякакъв вид естество-от всичко за дома,почистването,градината и детски играчки,което рядко се среща събрано всичко в един обект. поне аз не съм попадала на такъв в София,както и цените са им много достъпни. Но...Има едно голямо НО,за всеки магазин е важен персонала. От известно време има един "екип",който хич не е приветлив,което ме отказа да посещавам този обект,а толкова да го харесвам,но няма ли внимание ,няма и клиенти.Определено предишният екип ми харесваше повече и получавах това внимание,което всеки клиент трябва да получава. Съжалявам,че вече го няма и жалко,че са допуснали ръководителите на тази фирма да останат без тях. Губят много.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз клиент на магазини Ин Хаус от години.
Живея в близост на ул. Боряна до магазина им на ул. Любляна в София,но когато съм из страна съм посещавал и другите им обекти. От известно време хич не е приветлив персонала и е ужасно мрачно вътре,визирам мрачно,заради персонала,а не осветлението... Едно,че не знаят как да обслужват,но и са груби,както и тяхната ръководителка,което ме отказа да ги посещавам :(
Магазина е доста зареден и приятен,но с правилният персонал,по този начин губят много клиенти,защото имам познати от квартала и сме коментирали тяхното отношение и доста хора са се отказали от тях.
Имаше преди много приветлив,приятен,усмихнат и качествен персонал. Жалко,че ги няма...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,аз съм бивша служителка на фирмата в магазина им в София. Искам само да напиша истината,защо напуснаха и се надявам който трябва да го прочете и вникне в написаното. Валя много трудно създаде тогавашният ни екип,но намери правилните хора,оставаше ни само още 1 човек да си запълним екипа,но уви не и се даде възможност,както на нея така и на нас. Благодарение на Емил Заимов и манипулациите му ,изопачаващата истина пред Парушев,а той милият вярваше му безрезервно и сега остана без екип,без 2ри магазин и този в овча купел едвам крета ,само заради лъжите на Заимов и набутването му на някакви пернишки селянки. Благодарение на Валя си заобичахме работата макар да е тежка физически,мръсна,повече раб.часове,няма празници,няма събота и неделя,но тя успя и създаде екип,обичащ работата си,харесвайки колежките си и идвайки с удоволствие на работа. Сега там е мизерия,без екипност,мрачно,поттискащо и то само защото Парушев не поговори с нас,с нея,за да чуе и тази гледна точка,да потърси истината...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Ще изкажа мнение като клиент на магазини Ин Хаус. Редовна клиентка съм...е поне бях...както аз така и цялото ми семейство и приятели и не малко пари сме оставили в магазина им в София,кв.овча купел. Бях много удовлетворена от обгрижването на служителите и тяхната управителка г-жа Харизанова,доставяше ни нас клиентите удоволствие да пазаруваме в тяхно присъствие,защото обслужваха с голяма компетентност и имаха огромно чувство за хумор,което е важно за предразположението на клиентите да пазаруват спокойно и неусетните часове прекарани в магазина. От известно време,някъде от лятото на 2021г забелязвам,че се е сменил целият персонал,както управителката им,което тотално ме отказа както мен и всички мои близки,а убедена съм,че не съм само аз,която се е отказала. Тамошният персонал не знае да консултира по никакъв начин за какъвто и да било артикул,90% са възрастни хора,а сегашната им управителка е толкова груба,злобна,все на мръщена и изнервена и определено не си знае работата,нито като консултант,нито като ръководител... Предишният екип беше млад,приветлив,усмихнат,очтив и компетентен и сигурна съм всичко е до управител. Разбрах,че сами са напуснали,защото попитах една от жените - персонал и тя сподели,че са напуснали,което много жалко за нас като клиенти и за тази фирма,рядко се открива такъв колектив.Много им личеше,че си обичаха работата и се харесваха взаимно.Съжалявам собственика,че е изпуснал такива качествени хора. Един собственик трябва да държи на персонала си и на клиентите си. Когато губи такъв екип-губи и такива клиенти.
Желая успех на момичетата от предишният екип и всяко зло за добро.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще изкажа мнението си за магазина им в София в кв.овча купел-отношението на тамошната уж "управителка" Десислава е отвратително както с персонала така и с клиентите,държи се подигравателно и унизително с персонала и краде от тяхната заплата. Прибира си една част от всеки персонал от техният бонус,който трябва да взимаме на 10то число. Получаваме доста по-малко,а друго се представя на ръководството. Освен,че издевателства и мачка "пчеличките" и им взима полагаемите почивки. Винаги тя почива всеки луикенд,а по договор не е така. Има пълната подкрепа на Заимов,който уж играе роля на регионален,макар че хич не се справя и урежда само негови хора на по-високи позиции. Тази фирма вечно ще е без персонал точно заради такива хора,като тях и най-вече Заимов. Не започвайте работа в тази фирма-те само лъжат,крадат и те мачкат психически и физически.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношение нулево както в магазините така и в логистика."Мениджърите",които са наети от Парушев не стават за позицията,избиват комплекси върху служителите си,а не осъзнават,че без тях няма да я има тази фирма.Те се раздават и правят всичо по силите си,но се оценява както от Заимов,Цонков така и от Парушев.Не се интересуват нито дали им е тежко,нито дали се чувстват добре.Важното е да работят,акто роби и да ги смазват психически и физически.Работат е непосилна на моменти и то благодарение на тяхното грубо отношение.Вкарват си техни хора,за да могат да крадат и да се правят на "шефове",а всъщност са мишки криещи се зад персонала.Имат огромно текучество от хора във всеки обект и защо ли?!Не започвайте работа там,защото на цялото им държание и осигуровките са минимални,работиш извънредно което не се компенсира по никакъв начин,не ти плащат адекватно това което си изработил,отпуски я видиш я не,седиш постоянно прав и ако имаш изобщо обедна почивка я караш в тоалетната или на вън на улицата,като куче,мъкнеш в студа и жегата мръсни кашони,торфена смес която е тонове.Общо взето те смазват психически,физически и накрая не ти плащат.НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТАМ!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ива Стаменкова, долна, нагла и комплексирана лелка вживяваща се на Регионален Мениджър!!! Потресаващо отношение към служители и клиенти граничещо с лудост! Назначи си бивши нейни колеги, за да краде по-лесно бонуси! В тази фирма нямаш право на болничен веднага те уволнява! Пуснала съм жалба в Инспекцията по труда! Същата смешничка плюва по Виолка Димова и Парушев, а те милите и представа нямат какви ги сътворява заблудени от всякъде от миловидната ЛЕЛКА!!! Та същата дори няма представа от стока и продажби на легени и кофи, ама връзкарка!Използва служебната кола за лични цели постоянно иска пари на заем от служителите си, гладна кучка без покритие на самочувствието, което демонстрира!!! Вечно са и виновни от логистика и шофьорите! Егото и е в повече, но ще я приземя сега с едно ДЕЛО за клевета и уронване на имиджа ми !!! Парушев не е лоялен работодател дори не потърси обратна връзка с мен каква е причината ЛЕЛКАТА да не желае да съм в екипа и, ама как да иска, как някой ще е по-добре добър от нея тя не може да си позволи това! Вместо да обикаля и да търси клиенти тя ходи след търговците ш предлага по- високи отстъпки и ето видиш ли аз успях, е как няма като играеш двойна игра! Нейният работен ден е не повече от 4 часа през другото време си стои у дома под предлог, че работа има на компютъра, каква работа бе Лелка стоиш си на вентилатора в най- големите жеги и си почиваш, ама ония от Сливен няма как да знаят!!! Продължавай да ги дърпаш на долу те това и заслужават! Още много неща зная, но на по-късен етап кой на кого си бърка по гащите!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм потребител от много години в този магазин.Живея в София и доста често посещавам магазина им и съм много доволна от стоката им,поне по-голямата част от нея.Има както и на всякъде качествена и не толкова стока,но е много зареден и постоянно има нова стока,което като клиент ме удолетворява много,защото като отида за едно нещо,което ми е необходимо винаги си тръгвам с пълна торба :) . Но наблюдавам от известно време,че персонала се е смени рязко,което ми прави лошо впечатление.Имаше преди 2-3 месеца един екип,който се задържа доста време и момичетата бяха много отзивчиви,винаги ме обгрижваха в залата,касиерката винаги ми предлагаше карта за отстъпка и ми помагаше до колата с покупките ми,мен лично много често ме е обслужвала и управителката,която беше от години служител там и съм много доволна,защото не на всякъде управител обслужва и помага на клиенти.Присъствала съм и на проблем със системата им и когато е била повикана да помогне на персонала си винаги е била много спокойна както към персонала така и към нас клиентите,което настройва нас като потребител за търпеливо изчакване и в тази мисъл искам да изкажа как заради тази смяна на цялостен персонал вече не съм клиент,защото в момента няма такъв качествен има някакви подвизаващи,които са постоянно различни и оставам с впечатление,че не знаят какво правят там,камо ли да помогнат на нас клиентите.Попаднах случайно и на сегашната им управителка,защото при липса на персонал няма кой да обслужва,та...помолих я неколкократно да ми помогне за едни артикули,които трудно бих си ги свалила,за да си закупя,но отне доста време,защото явно нямаше желание,а седеше горе някъде приспособено като офис и си говореше по телефона в продължение на поне 30-40мин в които имах търпението да изчакам,понеже исках да си закупя някой неща и този уж разговор се състоеше от оплакване-как постоянно била на работа и мрънкаше,че не търпи малкото служители.Бях и свидетел как се подиграваше и присмиваше на една от служителките.Бях отвратена от обслужването и подхода към служителката си,а се води управител който трябва да е отзивчив и помагащ на персонала си за който отговаря.Не мога да разбера и да си обясня защо го няма предишният екип,който определено липсва на клиентите и на магазина,защото се усеща и вижда как всичко отива на долу.Сигурна съм че не съм единственият клиент,който ще спре да пазарува там точно поради тази липса на качествен и правилен персонал и управител.Подредбата вече е под всякаква критика,толкова разхвърлян и не отговарящи правилно етикети и цени не съм виждала в един магазин.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?