Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЛПАК /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 56 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 56


кандидат за работа

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Георгиев,като не можеш да си плащаш разходите,вземи да фалираш,виждали сме ги такива с фалити,и ще станеш пожизнено фалирал.Много сте смешни бг работодатели,първо покажи ,че можеш да плащаш ,и тогава си търси "специалисти''


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изразя личното си мнение за предложената ми оферта за работа от ф-ма Елпак.
Днес бях на второ интервю. Интервютата се проведоха на странни места. Имаше различни въпроси, както и лични, но като цяло и двете интервюта минаха доста добре. Обаче, искам да споделя, че заплащането е супер смешно дори леко мизерно за София. Все пак сме в столицата и годината е 2016г., а минималната работна заплата за страната е 420лв. и то за хора без образование, без знания, без стаж и без каквито и да е квалификации. Смятам за страхотно това, че търсят хора със знание, търговски опит, образование, а ако може да имат стаж или образование в тяхната сфера ще е най-добре. Наистина няма нищо лошо в това, но за мен лично да ти предлагат малко над минималната работна заплата си е чиста подигравка. Хора, в София заплатите почват от 1000лв. и нагоре, а не надолу. Бонусна система е адски странна. Аз имам доста опит и знам, че когато има бонусна система, то тя трябва да е за поощрение, а не за санкция, но колкото и да ми е чудно в тази фирма бонусната система е свързана и със санкции. Пропуснах да кажа, че за първите 6 месеца имаш добавка към заплатата, която обаче пада с по 50лв. всеки месец. Извинявам се, но това никъде го няма и за мен е едно доста странно явление. Във всички Фирми добавките към заплатата ти растат, а не ти падат, то за това се нарича добавка. Във ф-ма Елпак явно добавката е с отрицателен характер :). Ще си позволя да дам един съвет, който се надявам да го обмислите и то сериозно. Повишете си заплатите ако искате качествени търговци.
Пожелавам ви успех в намирането на търговец г-н Иванов.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, доста мнения изчетох и се чудих дали да ходя на интервю, но крайна сметка се замислих и реших, че дори и от любопитство си заслужава да отида и да видя за какво става въпрос, а и всеки един шанс си заслужава да се опита. Все пак си търся работа. 
Срещата беше в, познато за града, заведение, което не ме учуди, защото това се превръща в практика на много фирми. Човека, който водеше интервюто ме фиксира и с жест ме покани да седна на някоя маса и да изчакам като държа да кажа, че не ми позволи да си платя консумацията. След като приключи с кандидатката преди мен ме покани на масата си и ми се представи като Търговски Мениджър. Очаквах Ейч Ар да води интервюто, но явно и в тази фирма важи понятието „ човек оркестър“. След като се запознахме започна да ме разпитва за предишните ми работни места, за търговския ми опит, за най-големия ми успех до момента, за това с какво ще съм полезна на фирмата и с какво ще допринеса за развитието и. Пита ме за силните ми страни, а най-много ме впечатли като ме пита и за минусите ми. Това беше много хитър, коварен и уникален въпрос, защото човек е свикнал да се хвали и да говори за силните си страни, но като му изстрелят такъв въпрос разбира, че е трудно да направи минусите да изглеждат като плюсове. Зададе ми различни ситуации, в които той ме провокираше и ми следеше реакциите. Наистина имаше лични въпроси, но те бяха по-скоро с цел да разбере що за човек съм, от какво семейство съм и какъв ми е статуса в обществото, поне аз така ги разбрах тези въпроси. Като цяло интервюто беше интересно и разчупено, не се чувствах като на изпит. Интервютата тип изпит са отвратителни, натоварващи и обикновено след такива интервюта ме боли глава.

П.П.
За пореден път се убеждавам, че по тези сайтове можеш да прочетеш само негативни глупости и измишльотини написани от хора, които са познати в обществото като така наречените Хейтъри.


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-2
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте на всички,

Аз съм бивш служител в Елпак. Работих в централния офис на фирмата във Варна. Искам мнението ми да е от полза за всички, които работят във фирмата или кадидастват за работа.
Тъй като знам, че преди да отидат на интервю за работа хората, които са наясно с интернет, проверяват първо тук (което в много случаи води до погрешна нагласа и недоверие) и аз ше започна с няколко думи на тази тема. Повечето от негативните отзиви са от хора, които току-що са били на интервю. По мое лично мнение интервютата не се провеждат по най-правилния начин. Отдруга страна има и кандидати, които не знаяят с какво се захващат. Ако сте от хората, които за нищо на света не биха започнали работа за под "1000 лева" защото са вишисти, по-добре не се захващайте, тъй като ще останете разочаровани. Ако обичате предизвикателствата, искате да се докажете на себе си и на другите, да натрупате безценен опит и знания това е точното място. Впоследствие труда, упоритостта и усърдието ви ще бъдаат оценени. Заплащане. Не коментирам. Каквото и да е, за това има обективни така и субективни причини. Фирмата е изправена пред тежка, в много случай нечестна конкуренция, което оказва влияние и върху заплащането на служителите. Със сигурност причината за това не е алчността на шефа. той по-скоро обича да дава на служителите си, отколколто да богатее на техен гръб, и това се усеща. Колегите са чудесни , работят много, атмосферата е бодра, уважението е гарантирано освен ако не сте някоя страшно честолюбива личност и не може да издържате майтапите на шефа.
В заключение, мога да кажа че имах късмет да работя в Елпак и в бъдеще не бих работил в никоя конкурентна фирма, без значение от заплащането.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на всички. Аз за разлика от колегите преди мен дори не изчаках да седна с интервюиращия.
Кандидатствах за позиция Сервизен инженер/Търговски представител. Наистина имат няколко обяви, но реално търсят човек оркестър....Сега разбирам защо България била музикална страна....тук много хора оркестри....Та по темата:
Интервюто трябваше да бъде в х-л Аква, Бургас в 18:40
Попитах кой да очаквам там и ми казаха две имена. Стори ми се малко странно чисто логистично как ще се срещнем, но реших, че топката е в интервюиращия да си го организира. Да ама грешиииим.
Отивам 5 минути по рано...хора много. Никой дори и не те гледа изпитателно търсейки те с очи. Питам на рецепцията "ами там май вътре в бара провеждат интервюта, отидете и питайте" Естествено, че не отидох, реших да изчакам и да не се правя на идиот в кафето. По едно време гледам една друга калинка и тя пита за интервю и той седи чака отвън. Чисто от наблюдения разбрах кой е интервюиращия. Хората чакат по маси вътре. Реших, че ще излезе да покани следващия, да ама не. Изчаках още малко и си тръганах. За мен загубени 30 мин. Опита ми до момента показва, че от такова несериозно отношение отначало не може да се очаква нищо добро в последствие. Това важи и в двете посоко, като една пиянка идваше да кандидатства във старата ми фирма фиркан и пушеше докато го интервюираха. После удари на заден с колата оградата. Моля работодателите, коригирайте се поне базово. Не останаха хора читави за работа. Такова отношение не е в полза нито на вас, нито на нас. Процеса е двустранен. После защо само идиоти без трудови навици на пазара имало и защо крадели и само за пиене и трева мислели. Такива хора останаха. Такъв пример им се даде на децата.
Дано конкретния собственик, който разбрах, че е бивш преподавател в Техническия Варна да прочете това и да се замисли. Никой не печели от такива отношения.
Поздрави и успех на всички


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-5

И аз бях на интервю, СЪБОТА 18.05 , В БАР ПАРМИ !


Тъй като бях подготвен не оставих жалкия интервюиращ да ми задава въпроси от личен характер, като му казах че това е непрофесионално и т.н.т.

След като отидох 20 мин. по рано и нямаше никойн интервюто започна.

Резюмирам : Няма позиция Мениджър търговски екип ! Всичко е измислица. Просто като във фирма ЕЛИТИС ЕООД кандидатите са ги научили на изуст и не им ходят по интервютата, и за това са започнали да си изменят имената на обявите ! НЕ КОРЕКТНО ВИ ВИКАТ ЗА ПОЗИЦИЯ МЕНИДЖЪР а пък ви предлагат да СТАНЕТЕ ТЪРГОВЕЦ ! ! !

Моя съвет е : НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО АКО КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ДРУГА ПОЗИЦИЯ ОСВЕН ТЪРГОВЕЦ !


П.С. ВСИЧКИ КОМЕ


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

... забравих да спомена един много "смешен" факт.

По време на т.н. "интервю", което както казах се проведе в бар !!!! по едно време се появи ШЕФА, като същия седна максимално близо до масичката, където "интервюирах" интервюиращия, като ШЕФЧЕТО си мислеше, че не зная как изглежда, но аз знаех.

т.е. ШЕФА гледа отстрани, подслушва разговора, като плъхок и явно си прави разни изводи.


ГУСИН СОБСТВЕНИК, ТОВА Е ТОЛКОВА ЖАЛКО ПОВЕДЕНИЕ, колкото е ЖАЛЪК ФАКТА, че ГРОЗНАТА ВИ И ДЕБЕЛА СЪПРУГА ВИ ВОДИ КАТО ЦИРКОВА МАЙМУНА ЗА НОСА ОТ КАКТО СТЕ ЗАЕДНО и която решава съдбите на нещастните кандидати!

Дойдох да видя що за цирк ще е интервюто при Вас, но се оказа, че надминахте очакванията ми. Моля да късате билети следващия път, че да си платите престоя в бара-офис-приема.

ЗАД ВСЕКИ "УСПЯЛ" МЪЖ, КАТО ВАС, стои една добре смазана ЖЕНСКА МЕСОМЕЛЧАКА. Съжалявам те ШЕФЧЕ, теб съдбата те е дарила с наказанието ти, но моля те, не си го изкарвай на разните кандидатчета дето идват да ти се кланят.


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-1

ЩЕ БЪДА КРАТЪК:

- Дата на интервюто: 18.07.2015 г.

- Място на интервюто: Бар Парми

- Интевюиращ:
Много комплексиран и свит служител на фирмата, който се представи като "Търговски Мениджър", каквото и да означава това смешно заглавийце! Същия Ви предрешава съдбата на момента дори само, ако го погледнете смело и открито, защото от километри си личи, че е охлюв, който приема умните си "бъдещи" колеги, като заплаха за собствената му работа.

- Как протече интервюто:
Аматьорски. Служителя питаше колко деца имам, дали са пораснали, за техния пол, при което му казах, че това не е негова работа и подобни въпроси се считат по нашето законодателство при интервю за работа, като дискриминационни! Попита (от името на ШЕФА, какво било това "Ел. машини и апарати" дето било в автобиографията ми ?!!!!??????!!!!??? и че според ШЕФА му, който бил завършил Технически във Варна и бил преподавател в същия известно време НЯМАЛО ТАКАВА СПЕЦИАЛНОСТ. О, БОЖЕ, МОЙ !!!!!!!!!!!!! Катедра Ел.Машини и Апарати е първата открита специалност през 1956 г. в ВМЕИ (днес Технически университет - Варна), като тази специалност съществува от времето на г-н Никола Тесла още от 1890 г. !!!!!1

- Какво попитах:
Питах за работното време, човечето пред мен ми отговори смирено, че то е стандартно.
Попитах за заплатата, но ми отговори, че:

------- ЗАПЛАТАТА НЕ СЕ КОМЕНТИРА ---------

в този момент предпочетох да не му разбия муцуната, а да стана и да си тръгна.

Резюме на случката:
- Аз съм от хората с богат международен опит в търговията, който е инженер от практиката и съм работил само с чужди фирми, тук от България. Работата ми се осъществяваше САМО и ЕДИНСТВЕНО на ЧУЖД език през 100% от времето. Управлявал съм години наред като фирма с 15 човека, като постигах най-добри резултати на пазара. Работя по-бързо от всеки, когото познавам и не правя никакви грешки в работата си. КАЗАХ това на мухльото пред мен (интервюиращия), при което той силно се смути от ведрия ми дух и напорист характер.

... И НАКРАЯ:

В тази фирма ШЕФА е само един сопол, който жена му го води за носа и тя решава всичко по отношение на кадрите. Дори да се харесате с шефа, на второто интервю идва "МАДАМ" и ако не сте "нейния" тип (демек - мухльо) отпадате от състезанието за тази жалка фирмичка, която почели държавни поръчки по втория начин, както всички останали.

... БЯГАЙТЕ ДАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ !


кандидат за работа

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте и от мен.Хубаво е, че има такива форуми, като Бгработодател.
Кандидатствах за обявена позиция в Елпак и бях поканен на интервю , на което видях, че са поканени всички кандидати/човека си носеше цяла купчина CV/.Не знам каква длъжност заема, но определено не знаеше как се прави нормално събеседване.Освен, че беше облечен с изтъркани дънки и някаква ризка, същия не знаеше кога ще се проведе втората ни среща, на която щял да присъства и баш шефа/явно нищо не зависи от него/. Вероятно усети,че съм над неговото ниво или че представлявам някаква заплаха за мястото му и автоматично CV ми е "отишло в кошчето" :)
Явно е , че заплащането не е добро в тази фирма и с такива шефове само ядове може да има човек.Разбира се това е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него.Не пречи нищо да се явите и Вие и да се уверите в горенаписаното.

Успех на всички!



0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Георгиев, нали се сещаш, че има едно нещо, което се казва "социален пакет", и кандидата е в правото си да пита за него, така, както работодателя пита и иска да е сигурен, че кандидата ще му донесе пари. Има фирми които предлагат такъв, има и такива, които не предлагат, и са се ориентирали към нископлатени кандидати. Това не трябва да те обижда, кандидата иска да разбере фирмата дали е стабилна, или има затруднения. И евентуално ако има социален пакет да може да го сравни да речем с друго предложение, какво лошо има в това, ако всичко ти е в ред да го предложиш? Ако не можеш - казваш не мога, добрия специалист ще намери начин да си продаде труда на добра цена, без значение как се казва фирмата. Ако даден въпрос обижда даден работодател - значи има нещо за криене.

Освен това както няма незаменими кадри, така няма и незаменими работодатели, но според това, какви пари е предвидил другаря работодател кандидата може да прецени колко и как да работи. Дори кандидата е направил достатъчно отстъпки, че е загубил време да си подготви документите и да направи среща с великия работодател.

Следващият момент - работната седмица. По КТ е 5 дневна с 8 часов работен ден. Всичко останало се заплаща - 1.5 в работен ден, 1.75 събота и неделя, на национален празник двойно( ако да речем става дума за неотложен сервизен проблем). Фирмата е на пазара да прави пари - да де, ама и кандидата ще свърши тази работа за да спечели пари. И ако фирмата не успее да убеди в ПИСМЕН ВИД кандидата, че е в състояние да му заплати за изискванията , които има , няма как да очаква от кандидата едно или друго.

За какво си плати работодателя, това и ще получи. Както като отидеш в магазина - има кренвирши, има кучешка радост, има луканка, има и филе. Въпросът е за кое точно смяташ, че можеш да платиш?
В магазина как е - първо даваш парите, тогава получаваш стоката.

Много малко ме интересува какви разходи плаща работодателя, така както него не го интересува какви разходи плаща служителя, и какви загуби трупа, ако се съгласи да му работи за ниска цена.

И още нещо дали някой е пожизнено безработен смятам, че изобщо не е твой проблем.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?