Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Асист пропърти /img/frontend/nomap.png"

Асист пропърти

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 42 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-42 от общо 42


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

  Това не е агенция за недвижими имоти, това е ПАРОДИЯ на агенция за недвижими имоти! Там няма да срещнете сериозен и уважаващ себе си човек който да работи в тази имитация на агенция, хората работещи там са около 20-25 год. младежи без образование, знания и опитност в професията и абсолютно непрофесионално отношение към клиента. От брокер работещ там по телефона аз бях обидена и наречена „ей, мършо!“ последвано от псувни и затваряне на тел., това от човек работещ в агенцията който дори не ме е виждал изобщо някога, а най- вероятно и на половината на годините ми. Отвратително просташко и арогантно отношение! Личната „брокерка“ която бяха сложили да ми търси апартамент се оказа 20-год. момиче което ми звънеше по тел. всекидневно в продължение на около седмица, без дори да има апартамент за оглед в момента с моите параметри, въпреки това звънеше всекидневно прекъсвайки работата ми, лигавейки се и държейки се несериозно всеки път, стигайки до там последният път да ми говори вулгарности за един от колегите си хилейки се глупаво, да си прави шегички като звъни да ми каже че уж току-що излязъл един апартамент но аз трябвало много бързо да съм ходила да го видя, (без такъв дори да има!) последвано от смях, давайки да се разбере че се шегува… и още куп тем подобни. Общо казано, едно пубертетско, лигаво, неадекватно и несериозно отношение без да знае всъщност че разговаря с жена двойно на годините и, тъй като не се бяхме виждали все още за огледи. Последният път я попитах директно за името и (на което не бях обърнала внимание в предишни разговори) с цел да се свържа с някой по-адекватен в агенцията, като тя дори и това не пожела да каже, а в отговор се хилеше глупаво както винаги по тел. В крайна сметка открих обява с публикуван номера от който ми звънеше, където имаше и името и… представете си, да трябва да търся из обяви за да намеря името на въпросното 20-годишно неадекватно момиченце рабтещо като брокер в Асист Пропърти. За съжаление обаче в тази агенция няма никаква отговорност и контрол и няма да срещнете професионално отношение за каквото и да било. Никой уважаващ себе си не би работил в тази имитация на агенция, камо ли клиент да им бъде! Отвратена съм от непрофесионалното и просташко отношение, не на един, а на 3-ма човека работещи там с които разговарях по тел., единият от които се оказа на още по-ниско ниво от въпросната брокерка, който си позволи да ме обиди и да употреби псувни по телефона, без дори да има представа за човека с когото разговаря насреща.  Това е отношението им към клиент, пък не искам и да си представям какво би било да работиш с индивиди на такова ниско ниво! Моят съвет е - стойте далеч от тези аматьори!!!


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Аз съм бивш служител на тази "агенция" в кавички. Напуснах с удоволствие и сега съм щаствлив, че вече не съм част то това подобие на фирма, за която постоянно напоследък намирам в нета оплаквания от нея.
Защо напуснах ли? Лоши работни условия, лошо отношение на управителчето към случителите, глоби, удръжки, липса на трудов договор. Само ще ви кажа, че докато работех там непрекъснато идваха и напускаха хора.
Колкото до самата работа - обидно ми е дори да казвам какво правех!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?