Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СИНИ ГРАНД /img/frontend/nomap.png"

СИНИ ГРАНД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-3

Ще гледам да съм максимално обективен. Самата работа не е лоша, но има много фактори, които демотивират. Оценките ми са предимно за Ринг мол.

Плюсовете са:
- Можете да гледате филми безплатно.
- Заплатите се изплащат редовно (като цяло).
- Възможност за по-гъвкаво работно време.

Другото:
- Заплащането е ужасно ниско - 8 часовите вземат малко над 600 лв., а 4 часовите - 300 лв. Това си е минималната заплата, което за София е трагикомично. Има възможност след определен период да си я вдигнете като направите един тест, но повечето хора не се застояват толкова.

- Натоварването в Ринг мол е много високо, особено събота и неделя. Винаги ще има някой да се заяде за нещо. Голяма част от "елита" на София ходят да гледат филми именно там. В ПАрк център е по-спокойно. Работата там е поне два пъти по-малко, а заплащането е идентично.

- Като местоположение Парк центъра е много по-добре. Има удобен транспорт. За ринга не толкова.

- Колеги - има читави, но те не се задържат.

Общо взето, ако ще започвате работа там, гледайте да сте в Парк Център. Няма да вземате пари, но ще ви е по-спокойно, особено, ако това ви е втора работа.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-3

Пиша като бивш служител на фирмата, прекарал 11 месеца в нея. Ще карам по същество и по ред на мислите.

-Заплащането е меко казано подигравателно на фона на работата, която се очаква да свършиш. 4-часовите смени взимат малко над 300лв, а 8-часовите смени около 600-650лв.
Ако все пак решиш да започнеш работа трябва да знаеш, че те очаква яко гърбене. Ако си момче, ще трябва всеки вторник да внасяш по 3-4 палета стока, което не е толкова лесно колкото изглежда, защото самите палета тежат по няколко стотин килограма. Ако си момиче е по-толерантно, няма да ти се налага да вдигаш тежко.
-Що не отнася до уважението, то няма такова. Особено от посока Мениджър-касиер. Работата ти така или иначе не се оценява, така че моя съвет е да не даваш 100% от усилията си. Що се отнася до колегите, има и свестни хора, с които можеш да си кажеш повече от две-три смислени думи, но те са рядкост. Все пак читавите не ходят да работят за 600лв!
Да отбележа, че персонала се сменя всеки месец!Постоянно идват и си отиват хора. И това идва главно от ниското заплащане и динамичната обстановка.
-Привилегиите са добри. Можеш да гледаш всички филми, без ограничения. В месеца имаш право веднъж на средно меню пуканки и кола.
-Фирмената сигурност е ужасна! Неколкократно лично аз съм бил заплашван от недоволни клиенти. Един път даже ми се наложи да разтървавам мой колега и един ненормалник, който се сби с него без причина.
-Натоварването какво казах е динамично, особено вечер. Залите са препълнени, на концесия се вият опашки от по 20-30 човека на каса. Само да не ти свърши олиото точно тогава, който му се е случвало знае!
-Потенциал ли, мисля да пропусна тази точка.
-Местоположението е удобно. Park center и RIng mall
Мисля, че все още може да избираш къде да работиш. В Park center има по-малко работа, отколкото в ринга, а заплащането е еднакво.
-От колегите има и читави, но са рядкост. В повечето случаи идват дупки и се налага да вършиш и тяхната работа. Докато работех се смениха сигурно над 50 човека, от които да е имало 5 човека, които са си вършели работата съвестно.
-Работната среда е зле. Многократно филмите не тръгват или спират по средата, хората се изнервят и познайте кой си го отнася!
След натоварения ден пък, вечер трябва да се изчисти концесия. Трябва да се преброят капачките, кутиите, чашите и всичките тем подобни глупости. Това е един вид ревизия за деня и се прави всеки ден! Ако не ти излезе математиката стоиш до 3 през ноща да броиш.
-----
Обобщение:
Ако си ученик и си търсиш първа работа, то това е една хубава възможност за през лятото.
Ако имаш малко себеуважение и гледаш в перспектива, моя съвет е да не започваш там, защото където и да е другаде ще взимаш повече пари и няма да е нужно да се занимаваш с хиляда глупости.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Още ли са там ония намигащ капут Иво Мънев и оная тъпа селянка Кристина Динева, където само знае да говори зад гърба на хората?
Не сА наядоха тия гладни селяндури.
Сигурен съм, че индийците пускат една тлъста хилядарка за работниците, но какво да остане от нея от толкова мениджъри, асист.мениджъри,тийм лидери и т.н
Накрая парцалите сме ние "работниците", които им бачкаме за за жълти стотинки. На тях им е все тая дали парцала ще си ти или ти или ти. Работна ръка бол и тези акули го знаят това, възползват се по най-добрия начин. Добавят си допълнителни "стотинки" към хубавата и пищна заплатка.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-5

Тази фирма е най-скапаният вариант за работа! Не е етично и морално да те експлоатират толкова много за мижави пари. Катопцяло киното е много добро, но отвътре има много неуредици, които не виждам как ще се оправят, ако голяма част от служители и шефове са такива злобари и ниско интелигентни хорица.
Принципно работата не е никак лоша, но както казах има неуредици. Не е редно за такива мижави пари да сервираш по залите на богаташчета, които минавйки покрай бокс офис за билетче или бар концесия са ти се подиграли или са се държали кофти с теб, щото едва ли не си им длъжен с нещо. Не е редно за такива мижави парици да те скъсват от работа, защото повечето от персонала, особено в Ринг мол се скатават и ги мързи да работят, понеже са подрастващи пубертети и не могат да направят разлика между реалния живот и фантязиятя си. Не е редно повечето от тийм лидерите место да си вършат работата да се завират по офисите и да слушат музика и да лижат задници на по-висшестоящите. Признавам, аз лично попаднах на много свестни колеги, които си работеха и нямах проблеми с тях. Но голяма част от останалите - НЕ СТАВАТ! Извършват се куп безсмислени функции, понякога от един служител - всеки ден по няколко пъти ревизия, на която броиш капачки, кутии и тем-подолни, само защото на някой така му е кефнало. Често да те прехвърлят от единия в другия мол, защото видиш ли, нямали хора... Просто ги мързи да работят, а и не се наемат хора, защото се знае какъв батак е в киното. Най-малкото от бивши служители. Ако имате поне капка себеуважение, няма да започнете работа в Сини Гранд. Един служител изпълнява няколко функции, работи на няколко каси, няма уважение от колеги, тийм лидери, мениджъри. И за какво?! Да върви работата на шефа, която ти вършиш, па боли го него, че има неуредици на работното място, ме има завист, интриги, дискриминация. Дискриминация за която си подписал в договора, че не трябва да демонстрираш такава. Няма кой да обърне внимание на наще, които могат да се поправят и нещата да тръгнат на добре. Да не говорим за г-жа Главен мениджър. Докато тя е още на този пост, нещата няма да се оправят. Общо взето, не запомвайте при тия ако искате да си тровите нервите с безсмислени глупости, прости хора, да работите като роб и на края на месеца банкомата да ви се смее!


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-5

Най-робовладелската фирма в сферата. Абсолютно съм съгласна с мненията на двамата бивши служители. В тази фирма за най-много 3 месеца всички стават бивши, ако имат и капчица самоуважение!


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Това е най-гадната индийска фирмица.
Персонала са някакви селяни,които нямат никаква ценностна система и са умрели за пари!Тийм лидерите или т.н. "супервайзори" вместо да ти помагат в работния процес,те най-съвестно по цял ден стоят във офиса и лижат задниците на шефовете,за да ги повишат още повече,иии когато няма дори шефове в офиса,тийм лидерите се правят на голямата работа и командорат все едно са собственици на киното.
Естествено има и готини хора,но това са повечето от персонала на ниво служители,които са студенти и искат да изкарат някой друг лев на 4 часов работен ден :)Толкова за персонала сега за работната среда.
Като цяло не си струва някакви селендури да ти се качват на главата,за някакви си 250 лв.(около 90 часа за едни месец) за 4 часов работен ден и за 8 часов работен около 500-520. (176 часа за един месец)
Да,това е точното работно място за вас АКО:
- Искаш да се спъваш в кино салона докато сервираш алкохол с табла с 10 чаши.Говоря за ЦАР салона,където е пълна тъмница и не можеш да си видиш краката,повярвайте ми !
- Искаш да си избодеш очите,защото постоянно гледаш в монитор ( Когато си на билетния център,контрола и на бара)
- Искаш да работиш като хамалин едновременно - контрола,билетен център,бар-концесия,сервитьор,барман и какво ли още не :)
- Искаш всяко нощ да ти изтичат буквално очите от ревизии - да броиш капачка по капачка,кофичка по кофичка,хранителни продукти,сосове и какво или още не.Общо взето някъде видовете са около 50 и средния брой надминава 300 на вид.
- Искаш да лъскаш и чистиш машини за пуканки,които нямат изчистване от тази гадна палмова мазнина,която някой ден ще натрови някои клиенти.
- Искаш да седиш като бухал цяла нощ скапан от броене на ревизии и чистене на машини всеки божи ден и после като се прибереш утрепан от работа,за да си легнеш в леглото и да гледаш в една точка,защото организма ти е свикнал да работиш нощни...
...И още какво ли още не,но стига толкова,че малко са символите да се опише тази трагична фирма...


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-3

За клиентите може би изглежда страшно добре, но в действителност мястото не е най-доброто за спокойна работна среда, заплащането е ниско, особено за столицата, а натоварването е голямо. Изискванията към персонала са големи, пресмята се всяка минута от почивката, макар че дори не е фиксирана като време, работи се под постоянен стрес и няма равновесие между заплащане и реално положен труд и психически стрес. Не препоръчвам на никого, по добре касиер в Лидл.


клиент

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-2

razbiram, che evtinata vi indiiska zala e za nai-niskata kasta ot naselenieto, no i nie zaslujavame klimatik ili pone po edin deodorant na vlizane. blagodarq.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?