Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Борован https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ж.к. Тракия бл.118 до вход В&markers=София,ж.к. Тракия бл.118 до вход В
5 4 0
4 точки от 63 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 63


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

Добрите шефове се грижат важната работа да се свърши. Изключителните се грижат за хората си. Добрите шефове притежават много силни организационни умения и вземат бързо решения. Изключителните шефове правят всичко това, но и нещо повече. Естествено - тях ги е грижа за компанията им и за нейните клиенти, за търговците и доставчиците; но по-важно е, че основно ги е грижа за хората, които работят за тях.
И по тази причина изключителните шефове дават на служителите си:
1. Автономия и независимост
Добрите организации са построени върху оптимизиране на процеси и процедури. И все пак - не е нужно всяка отделна задача да бъде разглеждана под микроскоп.
Ангажираност и удовлетворение се подхранват с автономия и независимост. Грижа ме е за нещо мое. Грижа ме е, когато се чувствам отговорен и имам възможността да направя това, което смятам за правилно.
Освен това, свободата подхранва новите идеи: дори при позициите, които са тясно свързани с чисто работния процес, има място за различни подходи.
Винаги, когато е възможно, давайте на служителите си автономия и независимост да работят по начина, по който го правят най-добре. Така те винаги успяват да свършат работата си по-добре, отколкото сте си представяли, че е възможно.
2. Ясни очаквания
Да, във всяка работа трябва да има известна независимост, но също така във всяка работа е нужно да се определят основните очаквания как трябва да се постъпва в някои специфични ситуации.
Ако критикувате служител за това, че днес е дал отстъпка на сърдит клиент, при положение, че до вчера това е било стандартна практика, Вие правите работата на същия този служител невъзможна. Много са малко нещата по-стресиращи от това да не знаеш какво се очаква от теб всеки отделен ден.
Когато изключителният шеф променя стандартите или посоката, той или тя говори за тази промяна предварително. Когато това не е възможно, отделя време да обясни защо се налага съответната промяна, както и какви са очакванията за бъдещето.
3. Смислени задачи
Всеки обича да се състезава; много често най-добрите служители са тези, които най-много обичат да го правят – особено да се състезават със самите себе си. Смислените задачи създават чувство за цел и предават значение дори на най-обикновената монотонна работа.
Освен това, целите могат да бъдат забавни. Без смислени цели, към които да се стремиш, работата е просто работа. А никой не обича просто да работи.
4. Чувството за стойностна цел
Всеки обича да се чувства част от нещо голямо. Онова усещане да си част от общото - от онзи дух, който превръща група от отделни личности в истински екип.
Добрите мисии могат да променят нещо в живота на клиентите, за които работиш. Нека служителите ти знаят какво искаш да постигнеш в бизнеса, както и какво искаш да направиш за клиентите. Ако е възможно им позволи и сами да измислят мисии.
Чувството на истинска цел започва с това да знаеш за какво да се грижиш и, което е по-важно, защо да се грижиш.
5. Възможности за принос
Ангажираните служители имат идеи: ако им отнемеш възможностите да правят предложения или ако веднага отхвърляш идеите им, дори без да ги обмислиш, те спират да са ангажирани към случващото се. Затова изключителните шефове създават атмосфера, в която е много лесно за служителите да правят предложения. Тези шефове задават въпроси. Меко проверяват почвата. Помагат на служителите си да се чувстват удобно, когато предлагат нови начини как да се случват нещата. Когато някоя идея не е приложима, отделят нужното време да обяснят защо.
Великите шефове знаят, че служители, които правят предложения, ги е грижа за компанията, и затова внимават същите служители да знаят, че приносът им се цени.
6. Истинско усещане за свързаност
Хората работим за заплати (иначе се нарича доброволческа работа), но всъщност искаме да работим за нещо повече от заплата: да работим с и за хора, които уважаваме и на които се възхищаваме – както и с и за хора, които ни уважават и ни се възхищават.
Затова една мила дума, кратък разговор за семейството или да се обсъди неформално работен проблем – всички тези моменти са много по-важни от груповите срещи или формалните оценки.
Истинското чувство на свързаност е нещо лично. И изключителните шефове показват, че виждат и ценят човека, не само работника.
7. Последователност
Повечето хора нямат нищо против шеф, който е взискателен, стриктен и лесно и бързо дава (не винаги положителна) обратна връзка, стига същият този шеф да се отнася с всички служители еднакво справедливо.
(Великите шефове се отнасят с всеки отделен човек по различен начин, но с всички еднакво справедливо. Важно е да се направи разликата между двете.)
Великите шефове знаят, че ключът към това да показват последователност и справедливост е в комуникацията: колкото по-добре служителите знаят причината зад дадено решение, толкова по-малка е вероятността да помислят, че няма справедливо отношение или че някой е протеже на шефа.
8. Критика на четири очи
Няма перфектен служител. Всеки такъв има нужда от конструктивна обратна връзка. Всеки служител заслужава такава.
Великите шефове дават подобна обратна връзка на четири очи.
9. Похвала пред другите
Всеки служител - дори този, който не работи много добре, прави все пак нещо добре. Всеки служител заслужава да бъде похвален и оценен. Лесно е да видиш кои са най-добрите ти служители, защото те постоянно правят невероятни неща.
Може да ти се наложи да помислиш доста, за да откриеш начин как да поощриш служител, който просто се справя: няколко думи на признание, особено пред други хора, могат да запалят един най-обикновен служител да постигне чудеса.


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
4

До Драскакача

Като не те устройва работата, що се не чупиш, а? Защото никъде няма да те вземат. Стани и ти шеф и карай кола, ама само с дрънкане по форумите не става. Пиши си анонимките и се яж от вътре. Аз пък съм доволна и от работата си, и от колегите, и от шефа и не на последно място - от заплатата. Даже получихме всичките и коледна премия. Казват че догодина ще и по-висока. Поздравявам всички колеги, които не са мрънкачи като тоя.


шубе го/я е и не казва!

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
1

Ей много хвалена е тази фирма.Незнам какво толкова се обръща вниманение на детайлите.Всички часници си гледат себе си никой не го интересува за служителите.
Всеки си гледа джоба и дали излиза на печалба служитеите са второстепени.
къде и да отидеш няма да намериш нещо по различно защото все пак се в България. Всички си взеха диплми за вишисти а работят чистачки и сервитьори. Осъзнайте се хора не бъдете злобни


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
5

Като чета тука коментарите малко ми е странно защо все така не са доволни от фирмата когато ги изгонят. Аз работя втора година гледам си работата изпълнявам си задълженията и всичко е наред. Българина е свикнал само да се оплаква да взема пари без да работи. Нека този Кординатор да дойде тук и да живее със 350 лв.Казвам на всички гледайте си хляба не хапете ръката която ви я дава. Аз мога само да се хваля от тази фирма. Преди работех като шивачка 3 години подписах договор и мислех че всичко е наред докато не ми се наложи да отида на лекар. Там разбрах че този договор дето съм подписала е било само лист хартия. Без никава стойност никаде не регистриран а аз си мисля че съм осигурена. От както работя в Бориван всичко е ОК договор ми се пусна още от предни ден преди да постъпя всички осигуровки се плащат редовно. А заплащането е като навсякъде малко е но това е на ннтервюто ми казаха какво ще получавам и всеки си избира дали да започне или не. Българи дайте да престанем със тези нападки не е нужно това като не ви харесва събирай си парцалите и търсете друга компания да работитите. Никой на сила не ви държи всеки си има правото да избира. До колкото съм запозната от Моя кординатор от фирмата никой не си тръгва по собствено желание винаги е УВОЛНЯВАН плюйте некадърници.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Както всяка фирма и тази си има недостатъци важно е че каквото обещаят го изпълняват. Има интервю на което се обяснява всичко защо започвате като не ви устройват условията. Или си казвате по добре да започна някъде и Ше си търся нещо по добро. Във Видин положението със работата всеки е чувал какво е няма работа. Аз съм благодарна на тази фирма работя 1 час на ден при тях и взимам добри пари за тази работа.


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Здравейте,
Искам да Ви кажа, че фирма "Бориван" ООД е един от малкото ДОБРИ работодалите в БГ. Има много добро отношение от шефове към подчинени, никой, никога не е глобяван, наказван или гонен БЕЗ причина. Заплатата се дава на датата, която никак не е малка. Плащат се осигуровки РЕДОВНО.
А на бившия колега - хейтър, ще кажа, че да си аут, не си си вършил работата. Ако правиш това, за което си там и ти се плаща, никой няма да те изгони. А обидните квалификации, към прекия му началник - няма да цитирам, само ще кажа, че са меко казано грозни и не смятам да им отделям внимание.
Мога да му кажа - Осъзнай се, НЕ си си вършил работата за да не си в "Бориван", не се оплаквай, а се стегни за следващата фирма, защото и от там ще си аут, ако не си вършиш работата.
А част от хората, които са коментирали/най - вече Данка/, ще кажа ПЪРВО се научете да пишете и тогава си изказвайте мението.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам и аз да изкажа моето мнение за тази фирма.
Работя от 2.5 г в Бориван мога да кажа че за този период ми е забавена заплата 1 път само за тези години. Работила съм и във други фирми за почистване от който още имам да си получавам пари.
Сега действително им отпадна един договор защото в България всичко е шуро баджанащина и коректните фирми отпадат от пазара. Фирмата ми предложи друго работно място което аз приех за по малко пари но поне няма да се претеснявам че ще си ги получавам навреме.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Живея във Варна, и съм работила 2 години във фирмата, сега им отпадна един договор и ми предложиха работа неприемлива за мен. Предлагат ми да ме освободят по взаимно съгласие но аз НЕ желая. Ще си търся правата. Супервайзора, който се държи много гадно не ми вдига телефона, писала съм и до офиса им в София. Ще ходя и до инспекцията ако трябва.....


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю работата си е Ок и заплатата също. След 1 месец започвам работа там


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-4

Пиша за хората, които кандидатстват на позицията супервайзор - координатор, защото за хигиенисти положението е като във всички други фирми за почистване - почасово и за тази работа - толкова. Та за координатор положението е следното - парите са колкото си договориш на интервютата (никак малко), служебна кола и 5-6 "оперативни" часа работно време (без шофирането в София и околността). Важното уточнение, че след месец, два или три най-вероятно няма да сте във фирмата, заради "началник" пожарникаря Тодор Велчов. Този човек ни най-малко знае за какво е на позицията, а комуникативните му умения граничат с тези на овчар. Организационните му дори по - зле, но това че е от "другия бряг" му помага да е богопомазан и "незаменим". Всички кадърни кадри напускат иначе нелошата фирма "Бориван" само и единствено заради този бездарен и завършен неможач тодор велчов

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?