Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стенли Колев ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Стенли Колев ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 49 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 49


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

     За бъдещите кандидати за работа в тази фирма! Водещото условие за да започнете работа в Стенли Колев е да имате сляп оптимизъм. Това е необходимо, защото от вас ще се иска да продавате стоки на много високи цени, които не се обявяват на клиентите по време на поръчката. Цената се съобщава от вас на клиента по време на демонстрацията в дома му. Повечето клиенти изобщо не подозират, че една прахосмукачка/парочистачка/ струва 3000лв. Нещо повече! Дистрибуторите, които имат някакви продажби използват енергийна система Рейки с користна цел. Т.е за да въздействат енергийно на потенциалния си клиент  без неговото знание и съгласие. Мои познати са ми казвали, как сужител на " Стенли Колев ЕООД" се е хвалел пред тях, че използва енергии за привличане на клиенти. Въпросния служител се казва Венцислав Илиев. Аз лично също съм се занимавал с Рейки и от собствен опит мога да кажа, че залата за обучение на 2-ри етаж  беше пропита с енергията на Рейки. Т.е. енергийното въздействие започва още с водещия/който злоупотребява с енергията/ върху кандидатите за работа. Всичко това е неприемливо, защото Рейки може да се използва само със съгласието на отсрещната страна. Също така е неприемливо, защото може да подведеш даден кандидат за работа/някои кандидати за работа са ставали клиенти/ или клиент да си закупи на висока цена нещо, от  което няма нужда и за което да съжалява в бъдеще. Особено ако е беден и е закупил парочистачка от 3000лв. на лизинг, вследствие на което започват семейни кавги за пари, конфликти и дори разтуряне на семейства. Във Великобритания например, когато влезете в магазин ви предлагат стока в зависимост от вашия джоб, без да ви убеждават в продължение на един час и половина как трябва да си купите нещо, което не е по  джоба ви... Нека всички бъдещи кандидати за работа да се замислят морално ли е да работят в " Стенли Колев ЕООД ?


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

         Здравейте!!!
Хора преди да давате мнението си публично разучете темата и не се излагайте.
Директните продажби съществуват от много години, това че България е с 30 год. назад от Америка и повечето европейски държави си е проблем на държавата.
Вие сте млади хора четете интересувайте се, пътувайте.
Аз съм в директните продажби от 2001 год. благодарение на майка ми и мога да ви кажа, че това е първата фирма която ми намира клиенти. Темата е дълга неискам да ставам лектор.
Мили хора само ще ви кажа, че когато си в бизнеса на директните продажби сам си търсиш клиенти и се бориш и се доказваш, никой не ви е длъжен.Имаш цялото време на света и сам си определяш дали ще правиш пари по цял ден , ще почиваш ли както ти си прецениш.
За хората, които ходят на интервюта на всякакви места без да знаят за какво става на въпрос, те не се и интересуват де и след това пишат по форумите простотии.
Следващият път, като си пращате СВ-та ги изпращаите за позиции продавач, ......., касиер,...... и мн други на които се знае трудовата характеристика от всички, така ще ви е по-лесно и няма да сте разочаровани чак толкова. Ще си знаете идва клиента плаща ви за дадената стока ,връщате му ресто, работите от 8 до 20ч 2/2 или 5/2 за уговорената заплата с осигуровките и работата ще ви е чиста.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз като повечето отидох на интервю, а след него и на "обучение", от което останах крайно разочарована поради няколко причини. Повечето са свързани с нещата, които вече сте коментирали:
1) реално НЯМА твърдо заплащане,защото дори и да си направиш 60–те презентации за месеца, нямаш гаранция, че хората ще те изтърпят докрай и няма да те изгонят преждевременно от домовете си, съответно това няма да ти се броят за пълни презентации и ще вземеш 0 лв
2) сам си плащаш горивото -е, всеки ден да кръстосваш по адреси из цяла София гълта адски много пари
3) тези нечовешки скъпи уреди особено в състояние на криза просто почти няма кой да ги купи и всичко, което ви говорят т.нар. тиймлидери, са чисто и просто красиви лъжи, за да се вържете и да им работите за без пари. Реално хората, на които презентирате, са се съгласили на тази презентация поради 2 причини: или защото не подозират за какво иде реч и колко скъпи са уредите, или за да се възползват чрез презентацията да им посвършите част от домакинската работа
4)и последно, но не по значение, това, което вече тотално ме вбеси, а гледам, че никой не е споменал, може би не сте и разбрали, аз самата разбрах чак в края на обучението и то случайно: СНИМАТ ВИ И ВИ ЗАПИСВАТ без вашето знание и съответно без вашето съгласие, което е абсолютно НЕЗАКОННО!!! СРАМОТА!!!


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-3

Нищо добро не мога да кажа за Стенли Колев ЕООД. На интервюто и обучението всичко е перфектно! Говорят ти за твърда заплата,за уникални бонуси от по 2-3 хиляди лева и т.н..
  В крайна сметка започваш да ходиш по адресите,хората те гледат като извънземно и накрая ти посочват вратата. Ти им казваш,че тези продукти са инвестиция в бъдещето,че ще спестят пари от автомивки,от парцали от вестници и какво ли не,но те просто нямат пари да купят каквото и да било,дори и кърпичките които са по 30-40 лева.
Другото нещо са презентациите.. Имал съм случаи в които започвам да правя своята презентация,но хората просто казвам,че не им пука и тактично или не толкова тактично те гонят от дома си..Това се случва поне по един път в седмицата,което означава че в края на месеца си с 4,дори 5 или 6 презентации по-малко и ти плащат не 600лв,ами значително по-малко.
 Обиколки по адреси и презентации до 21:00! В края на месеца си продал една кърпичка и един препарат и получаваш символичен бонус + орязана заплата! Просто не си заслужава.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Кристиян: 
Ходих на обучене в тази фирма за уреда ТЕРМОМКС и като чета Вашето изказване имам усещане за дежавю. Същите думи ги слушах от обучаващият ни. Аз за разлика от доста други не се хванах на въдицата да започна работа там.
До всчики останали:
И да спомена нещо пропуснато в по-долните коментари. Продуктите за презентациите на ТЕРМОМИКС-а си ги пазарувате с ваши средства.. само да си знаете...
Сами си преценете каква част от парите, които ще получите, ще ви останат чисти... даже и да не се молите, за да си ги получите.
Успех на всички ентусиастци! :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте бивши колеги кажете на гн КОЛЕВ че трябва да промени малко политиката на фирмата определено тогава ще има повече добри продавачи в крайна сметка всички го знаем беше ми приятно да работим заедно!


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

В момента работя във фирмата и тия неща, които ги пишете са пълни глупости.
Първо да ви попитам колко демонстрации направихте, г-н Стойчев?! Как за един месец си направихте извода на кого какви адреси дават момичетата?!?!Адресите са идентични за всички,ако беше малко по-интелигентен да си взимаш препоръки и да ходиш само при избрани хора сега още щеше да работиш там.Искаш за 1 седмица да станеш продавач, е няма как да стане.
Второ комисионната се изплаща без никакви проблеми на 1-2 число от месеца.Даже те ме търсят за да си разпиша бележката за комисионна и да ми я преведът.Явно не сте продавали нищо, за да говорите тия глупости.
Окей,разбили са ви колата,ми вдигнете телефона и обяснете какво е станало, пък после си се разправяйте.Нормално е да ви търсят от фирмата при положение, че сте на работа същия ден.Не става да ходиш, когато си искаш.Има си правила.
После идваме на 60 демонстраций и 600 лв.Нормално да ги проверяват момичетата, все пак може да ги лъжете.Тия 600 лв няма да ви се дадът ей така просто,не стига, че не сте допринесли с нищо за фирмата пк и пари да ви дават.При достатъчно упоритост ще продадете не една ами 10 за един месец.
Машината може а струва 5000 лв, но си заслужава парите,пък и ако не я представиш както трябва,нормално е да не я купуват.Аз как съм продавал на хора с по 200 лв доход?!
И да кажа още нещо, винаги съм получавал точно тази сума, която ми дължат,без никакви удръжки.Не знам какво са ви удържали на вас.
И като за финал,според мен тези коментари са от хора, които не знаят как да постигнат целите си,хора които не могат да си поставят работата на първо място.Все пак не малко пари можеш да спечелиш.ЗА един месец правя повече пари от майка ми и баща ми.
Имам чувството, че сте малоумни с извинение...


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

 Най-ОМРАЗНАТА работа която съм работил. Фирмата е като лъсната ябълка отвън и гнила вътре. Заплащането, което обещават като "твърдо" е измислица - искат да направиш 60 презентации на месец, което е почти невъзможно. Дори и да ги направиш, ще ти кажат, че не са направени докрай и няма да видиш никакви пари. Цял ден обикаляш адреси, на които се депресираш, като виждаш немотията на хората - как тогава ще ги накараш да купят парочистачка за 3500 лв. Имах големи надежди в началото, но с всеки изминал ден намаляваха.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

tedi,съветвам те откажи се  всички коментари написани  от кандидати и бивши служителе е вярно


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Блендера «Термомикс» не е лош...ама колко често се ползва в едно домакинство ? Не може да замени нито пасатор, нито миксер, има вградена везна, ама колкото по-сложен уред толкова повече неща има дето могат да се развалят. Вари ястията на ток, а на газ е далеч по-ефтино. Има тава за готвене на пара...но тя не е стъклена или от алпака, а е пластмасова и значи да се готви в нея е вредно, а трябва и да се мие. По-добре да си купи човек една приставка за готвене на пара, от алпака за 6 лв, да я сложи на дъното на тенджерата, и готово ! На обучението готвиха в 4-5 различни уреда едновременно- месиха хляб, правиха лютеница, пилешка супа, сладко от ягоди и пържоли на пара. Е за да ям в къщи първо второ и трето с хляб и то по три пъти на ден всеки ден...4 уреда ли да си купя ??? Хляба го биваше, ама да си мелиш житото и да месиш тестото си е разправия, дори с уреда, а и го печеш на фурна а не в уреда. Който иска пълнозърнест хляб, да даде някъде да му смелят един чувал жито и да си меси половин година, нищо му няма на брашното за това време. Лютеницата беше добра...ама човек затваря за цяла година в началото на септември за да хване тънките цени на доматите. Освен това ти трябва чушкопек. Пилешката супа преспокойно си се вари в обикновенна тенджера на газ, и щом вече си обелил картофите и морковите, колко му е да ги нарежеш с ножа, за това блендер не е нужен, а и на обучението бутнаха готов бульон с натриев глутамат който ти засилва усещането за вкус...но съвсем не е полезен. За малко бебе може да се пасира с пасатор от алпака...направо в тенджерата...и Термомикс отново е излишен. Сладкото е далеч по-истинско когато ягодите не се мелят а са цели, когато го бъркаш леко с дървена лопатка на бавен огън за да не ги мачкаш и да се сгъсти от изпаряването на водата...а не да му слагаш желе, та на уреда на ток ще ти излезе златно...
 Да убеждавам хората че блендера си струва 2500 ... си е жива лъжа. Айде сега :-) Ние като сме от село та да не ядем доматите заедно с колците :-)))
______
 Сега за фирмата- като чета коментарите на изпатилите колеги ясно е че риска да се почва там е неоправдано голям.
 
1) Аз нямам богати приятели и роднини та да им продавам суперскъпия "вълшебен" уред...a и защо да ги убеждавам да си купуват нещо напълно излишно ???
2) Да ме пращат на адреси на пенсионерки които искат само подаръка (който аз изглежда трябва да им купувам !!!) си е чисто прецакване.
3) Щом правят отчисления за какво ли не от уж твърдите 500 лв, щом не плащат на време, щом трябва да им се молиш и да тичаш след тях месеци наред докато си вземеш обещаните комисионни ...и то пак ти вземат измислени и невероятни удръжки и отчисления....
Извода е само един - да се бяга по-скоро и по-надалеч от там :-)
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?