Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хотел Хеброс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Константин Стоилов 51&markers=Пловдив,ул. Константин Стоилов 51

Хотел Хеброс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


представител на управлението

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ресторант Хеброс съществува в сегашния му вид от 1999г. Бил е два пъти ресторант на годината, 2003та и 2016та (+ награда за най-добро обслужване).

През това време в него са обучени и работили десетки млади хора, най-вече студенти, които са продължили жизнения си път със свой бизнес или в престижни фирми и институции. Много от тях заминаха да работят в чужбина, където използват знанията придобити в Хеброс.
Анонимните автори на мненията от 09.04.19 вероятно знаят, че публикуването на клевети, лъжи и дезинформация с цел да се увреди определен бизнес или личност се преследва от закона и за това не излизат с имената си.
Това може би са бивши служители, които са уволнени или напуснали за злоупотреби и нарушение на правилата за работа. Такъв случай имаше неотдавна.
Целта е да се попречи на при наемането на нов персонал и да се отклонят потенциални кандидати от кариера в Хеброс.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей, искаме да си дадем мнението и да кажем на хората които искат да започнат работа какво ги очаква в ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ ХЕБРОС в Стария град в Пловдив при г-н Георги Ташев - собственик и работодател.
Заплащането е 2.30 лв на час
Ако започнете работа ще Ви обещаят че след време ще Ви направят договор на 4 часа осигуровки , 2-та часа от които си ги плащате вие, но реалността е друга защото доста хора работят на черно а именно без договор и осигуровки . В никоя държава в Европа няма такива условия и заплащане.
Много е зле за работа , никаква организация, няма сигурност, никаква перспектива за развитие , супер надменно и тарикатско отношение от страна на собственика.
Препоръчваме Ви да си потърсите работа някъде другаде при добри условия и добро заплащане а не да си губите времето и в ХОТЕЛ -РЕСТОРАНТ Хеброс .
Късмет!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много зле!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?