Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕМ ДЖИ Консулт Ейч Ар ООД /img/frontend/nomap.png"

ЕМ ДЖИ Консулт Ейч Ар ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Тази фирма посредничи на A.I.M Allgemeine Industriemontagen GmbH, Brilliant Personaldienste GmbH и work InTime. Това са немски фирми който наемат персонал и изпращат работниците из цяла Германия. Реалността е работиш една седмица на един адрес и след това те пращат на 500км с твоя кола ти да си платиш горивото и отиваш в друга фирма, друга работа. Разбиваш се от път. Постоянно местене, пътуване. Заплащането е трудно. Дават по малко пари, колкото да имаш да си платиш спането и яденето (уж командировъчни, а ти ги одържат от заплатата) и заплата ...като видиш и ти се "доревава". Има случаи когато ти казват няма работа стоиш и чакаш по 1 седмица, а докато чакаш си плащаш от джоба и квартира и ядене и разходи. Когато чакаш, защото те не са ти намерили работа (а това е тяхно задължение) пари не ти дават. Обещават инструменти, а трябва да си го носиш с теб от България. Накараха ме да подпиша че съм получил работно облекло, обувки и предпазни материали но нищо не ми дадоха.
Хора, ако ви се заминава в Германия не го правете с тези фирми. Ако сте в Германия не работете с A.I.M Allgemeine Industriemontagen GmbH, Brilliant Personaldienste GmbH и work InTime.


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирмата набира работници от цяла България за работа в Германия. Искам да кажа на всички които смятат да заминат с посредничеството на тази фирма да не го правят. Обещават договор с немска фирма, но всичко е измама. Нищо от това което обещават не се случва. Всички разноски по път, нощувки, храна е за сметка на работника. Нищо не поемат. Карат те да се подпишеш, че получаваш работни дрехи и обувки, но не ти дават нищо. Не са коректни и със заплащането. Пълна бутафория.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?