Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Чернев Клима /img/frontend/nomap.png"

Чернев Клима

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Забелязал съм че независимо за коя фирма става въпрос, мнение оставят само разочарованите! И наистина в много случаи тези мнения си имат основание. Също така обаче има много хора които не стават за работата и като им го кажат, реагират като "магаретата" дето пеят фалшиво на X-factor. В интернет е пълно с такива изцепки. Та е хубаво който чете такива мнения за работодателите, да го има в предвид и това. И това горе-долу го разбирам, защото за всеки достойнството е различна величина. Но да напишеш мнение в което да се представиш за друг, не го разбирам. И там вече тази величина "достойнство" е с отрицателен знак. Още повече да си толкова "зле", че да пуснеш мнение от уж настоящ служител. Че ако си още във фирмата значи не ти е зле. А ако ти е зле то ще стоиш ли там? Ами не. Ставаш и заминаваш. Освен ако осъзнаваш, че защото не ставаш и едвам си се закачил някъде е по-добре да търпиш само и само да вземеш някой лев.
В тази фирма към момента на написване на мнението има самое дин Павел и това съм аз. Не знам кой и защо е решил да използва моето име(макар че има леки подозрения), тъй като в процеса на моята работа няма "преплитане на интереси". Виж от завист може нещо там да се е получило. Но и това не оправдава такива действия. Но както казах всеки сам,о си преценя според това което е в него. Аз няма да изпадам в безмислена защита, защото щом съм "настоящ служите", то значи съм доволен. Ако не бях, нямаше да съм съм на работа в тази фирма. Та общо взето като всички мнения в интернет и тези тук не са много меродавни. В повечето случаи е въпрос на гледна точка и на нагласа.
Относно обвиненията към фирмата, аз винаги до сега съм получавал това за което съм се договорил с работодателя. А едва ли съм с нещо по-специален от другите. ;))))


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Несериозно управление.Не се плаща!Бягайте!!!Пълни мошеници!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Големи мошеници. Наемат хора нелегално , не сключват трудови договори, не плащат нищо, само сменят служителите когато дойде ред за заплатата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?