Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юродом Еоод /img/frontend/nomap.png"

Юродом Еоод

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Бих искала да изразя мнението си като вече бивш служител на компанията:
Първо и най-важно, с което най-много се спекулира "ЗАПЛАЩАНЕ": Дохода, който човек може да си докарва от този тип работа е много над средното и високо ниво на заплащане в сравнение, с която и да е друга работа. В годините, през които съм работила в компанията винаги съм имала сигурността и съм усещала присъствието на една 130 годишна компания каквато е Vorwerk. Предлага се качествен продукт, съответно и неговата цена е адекватна на ползите, които предлага на клиента. Всеки може да каже "това е скъпо" или "тази работа не става", но колко от вас реално са опитали? Аз съм и мога да ви кажа, че няма нищо по-хубаво от това да можеш сам да определяш работното си време, своя доход, начин на работа и др. Най-важно: всяко усилие бива наградено- нещо, което не може да се срещне в която и да било друга сфера на труд. Всички сме работили на места, в които правим нещо повече от другите, но заплащането не е по-високо, дори в много случаи е неадекватно за обема работа, който сме извършили. Във Vorwerk нещата стоят по следния начин: Всеки получава това, което е заработил, което практически означава, че колкото повече се работи, толкова повече расте и заплащането- феномен, който не можем да срещнем, работейки в други сфери. Разбира се и тази структура, както всяка една друга, има поле за развитие и промяна- както ние хората не сме перфектни, така и компаниите не са перфектни във всеки един аспект. Най-важното- компанията дава възможност за развитие на всеки един от своите служители-без изключение. Как тази възможност ще бъде възприета или дали някой ще се възползва от нея- това вече е друг въпрос. В заключение мога да кажа, че ако човек е достатъчно амбициран и има визия за своето бъдеще-това е компанията, в която може да го постигне.


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
4
Работна среда
4

Работих около месец и половина като продавач консултант на немски прахосмукачки предлагани от Юродом ЕООД с цени от 5000 до 2000 лв броиката.Заплатата се формира на % от Продадени прахосмукачки.Излишно е да подчертавам,че не продадох нито една-))Може и Русе да не е най подходящия град за тях.Искам да кажа,че има некоректно отношение относно обещания за заплащане на парични месечни възнаграждения.Първоначално обещават 1-ия месец 300 лв бонус,2-рия 500.3-я 700.Естествено забавиха ги а накрая не изплатиха нищо.3 колеги напуснахме заради това.Ако имате свободно време и излишни пари за гориво и искате да обикаляте из родния си град със собствения си автомобил по краини квартали и да предлагате прахосмукачки за 5000 лв на пенсионери с пенсии от 200 в,то ТОВА Е ВАШИЯТ РАБОТОДАТЕЛ-))

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?