Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Спарк ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Дупница, ж.к.ДУПНИЦА бл. 7 вх.Б ет.4 ап.18&markers=Дупница, ж.к.ДУПНИЦА бл. 7 вх.Б ет.4 ап.18

Спарк ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-3

Работодател без грам умения да стимулира хората си да искат да работят за него. Заплащането е смешно, за сметка на прихода който фирмата прави. Вместо увеличение измисли някаква смешна бонус система която въобще не е съобазена с това че спрямо района се правят различни бройки коли. Единствените облаги са малко ваучери за храна и ваучер за самото приложение SPARK (тоест + за него).

Увеличава боя коли в автопарка, а не наема нови хора. Грам си няма и на идея какво работим и на какви условия. Самият той едва ли би успял да изтържи 1 месец на тази работа...

НЕ препоръчвам!


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-2
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-2

Здравейте искам само да обясня на силно заблуждаващите се хора ,че фирма Спарк - с електромобилите никак не е коректна фирма по въпросът със заплащането казват 1000 лева а се оказва че те са 800 и тях не ги дават и като им кажеш че условията им не са добри дори не ти превеждат и това което си изработил защото работят с само с банкови сметки ,но дори и така да е господин управителя Decho Zhechev пиша го на латиница както е на визитната му картичка защото няма кирилица явно той не смята че е българин и визитките му са само на латиница ако може да се нарече по скоро шлокавица ,но както и да е ако се съди по външният му вид по скоро позабогатял циганин .Които се държи изключително нагло и арогатнтно с хора които искат да напуснат . Аз няма да обеднея с тези пари които имат да ми дават , но принципът е важен и господин Дечо казва " а бе ние сме голяма фирма с твоите пари ли ще се занимаваме " Иначе хората се заблуждават евтини им били наемите на колите ,само ще им кажа хубаво да препрочетат условията за ползване защото има доста подводни камъни натрупване на допълнителни такси след изминати 200 километра и так. нат. Така че внимаваите много с този спарк .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?