Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЮЛИЯ 2003 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ЮЛИЯ 2003 ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Сезон Лято 2019 бях администратор в хотел Джули. Много коректни , отзивчиви и позитивни работодатели .Самия хотел е изключително добре поддържан , чист и на топ място .


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ще се опитам да бъда възможно най-кратък.
 
Настаняване-в приземна стая в хотела 15кв.м където се нядяваха да настанят 3ма души на гърба на стаята има нощен клуб,а в гипскартонените стени пълзят мишки,наводняваща се бяня с дупки в стените и тавана. Няма място за трето легло няма телевизор и интернет в разгара на лятото дотига температури над 40 градуса, няма климатик.
 
Работа-Бях назначен за администратор на рецепция но освен обслужване на гостите изцяло се занимавах с договяряне с туроператори за сезона, създадох връзки с други хотели в курорта за подобряване на заетостта, изцяло поемах отговорността по отношение на резервации и при възникване на проблеми с туроператори или гости . Не ми дадоха думата при избиране на колегите на рецепция и игнорираха моите предложения.В крайна сметка единия ми колега само се чудеше как да ги ограби като врътне далавера с късен чек аут или с платените сейфове и много други.Другият ми колега беше на 17 и се наложи да го обучавам от нулата.По късно ни докараха и един тотален дебил (18) който откровенно не искаше да се научи да работи заради което беше и освободен а 17 годишния сам напусна по лични причини.Същото направи и грабливия колега, защото му писна пък и му се роди детенце.Останах сам. Набързо бяха наети едно момиче, което е бивш служител и още едно младо момче което не беше работило на рецепция и естествено трябваше да обучавам.И момичето се нуждаеше от обучение но явно беше "над тези неща" По-късно това момиче направи един гаф позволи на едни мутри да се качат на последния етаж отвори им вратата на гости на хотела които мутрите пребиха до смърт и това доведе до разваляне на договора с най-големия ни туроператор.
 
И така на практика работех без почивен ден през целият сезон.Нямах дори и почивка между смените. 12 часова смяна дневна или нощна след което идва на смяна някой от младите които не са работили оставам с тях по 1-2 часа след което отивам да полегна и почти на всеки 2 часа когато не бях на смяна получавах обаждане от рода на "не мога да направя нещо ела да помогнеш"
 
Стигна се до абсурдна ситуация в която колежката празнува байрям заради което за 3 дни направих повече от 48 часа работа без да включвам повикванията през няколко часа.
 
Освен всичко което описах до момента отговярях за документацията като ежемесечно представлявах хотела пред общината и подавах декларация за заетост и представях регистър за заетостта който по заповед на собствениците се подправяше за да платят по малка търистическа такса.Плащането естествено го извършвах аз както и сметките за интернет телефон и кабелна телевизия на хотела . Също така отговарях и за хаускийпинга до известна степен.
 
Щях да забравя ,че се прикриват 90% от доходите,това е още документация за която отговарях да се подправи и да се предаде на счетоводството. Освен всичко изброено ме осигуряваха на 300 и нещо лева при заплата 600.
 
Като обобщение до момента-бях администратор ,фронт офис мениджър, мениджър резервации, хаускийпинг,отчасти счетоводство,обучих персонала,и като цяло управител на хотела за 600 на месец без почивка цял летен сезон...изкарах им парички и им ги сложих в джоба без да пипна и стотинка от оборота за разлика от някои колеги които се ползваха с по-голямо уважение от мен.
 
Не ми беше заплатена нито стотинка овъртайм нито стотинка от тоновете работа които не са задължение на рецепционист и не ми платиха отпуските които са ми законно право.
 
Поради всичко изброено и това че нямам намерение да работя за семейство Генчеви отново подадох жалба до инспекцията по труда с обективното възражение че не ми бяха изплатени отпуските и надници които съм заработил при което ги грозяха да ми изплатят около 2000 лв в обезщетения и солена глоба от инспекцията. И реакцията на собствениците Юлия Генчева и Недялко Генчев беше да изпратят мутра на адреса ми в Шумен който ме увери че ако не оттегля жалбата си нещо много лошо ще се случи на моите роднини (баба,дядо,майка) на които мутрягата знаеше адреса.
 
Оттеглих си жалбата !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?