Мексон ООД /img/frontend/nomap.png"

Мексон ООД

Цялата фирма е шуробаджанащина.90% от хората работещи там са от Строево, включително и някои от началниците 7% са от Труд и Графа и 3% от Пловдив.Всички са роднини,приятели или семейства от селата.Така,че не сте ли от там забравете,за каквото и да е било отношение или развитие.Селянията и интригите са на макс.Във фирмата може да те взимат всякакви хора, понеже никой не иска да започне там. Постоянно им вървят обявите за работа вече година близо,за всякакви позиции и в Джобс.Бг.и през агенции. Работата е тежка и физически и психически и за жените и за мъжете.Работи се на поточна линия,на която трябва да сте толкова бързи,че на края на работния ден не си чувствате ръцете и краката.В обявите им за работа всичко е лъжа за да ви зарибят да започнете, след това разбирате,че всичко е различно.Който и да почне не изкарва повече от седмица или месец.Работи се на норма и има глоби не я ли изпълните,а нормите се вдигат постоянно,с цел да не може да ви дадът измисленният им бонус.Ако имате проблеми,а то има винаги не сте ли от роднините или хората на шефчетата забравете да ви се обърне внимание.Много често ще бъдете обиждани и навиквани от колегите ви особено ако сте нов работник или не сте им симпатични, което не прави впечатление на началниците.Много от колежките ми са си тръгвали унизени и разплакани от отношението и никой не е обръщал внимание на това.Там не си работник там си роб управляван от хора на,които не им пука за нищо, освен да им даваш нормата.Заплатите за тази работа и отношение са смешни.За всички настоящи служители успех във тази фирма,ако нямате достойнство,морал и не цените трудът си.Който не вярва да започне там и до месец ще разбере за какво иде реч,ако вообще издържи и месец :)

Искам да споделя следното, от както Яна излезе в майчинство вече е Катя, която освен външен вид(сигурно това причината да я държат) е нула, никакъв умствен багаж, само една голяма арогантност, махнах се заради нейното отношение,а бях във фирмата 5 години, една фирма не трябва ли да гледа развива своите кадри, ще ви кажа, че наивно чаках, имах уговорка с Яна като имам интерес към дадена позиция да сигнализирам, така и направих,но госпожа Катя реагира"да не съм слабоумна виждам на компютъра, че си кандидатствал, но е за хора със опит на тази позиция".
Ще кажа само,че на обявата пишеше, че не е нужен опит на подобна позиция(обявата кой я пише).
И какво стана, пак ще се повторя,тъкмо когато виждах шанс за развитие и Яна която е голям професионалист и има човечност излиза в майчинство, появява се Катя и ми дава да се разбере, че шанс за развитие няма.
Съвет от мен развивайте си кадрите, който подлежат на развитие, защото те малко или много имат по-малко нужда от аклиматизация и когато им се даде шанс ще дадат всичко от себе си.
Иначе за фирмата ще кажа, че коректен работодател, малко са по "100 маймуни на клон", смисъл на една позиция са по трима човека, да не казвам, че и три позиции могат да се вършат от един човек, но да са живи и здрави собствениците щом могат да си позволят здраве да е, значи фирмата е в разцвет...

Пак ви стоят обявите. Защо?

шубе го/я е и не казва!

Много големи мишоци.

клиент

Кой е собственик на Мексон?

Много смешна фирма!Малки заплати а големи изисквания!Не искам да обиждам директора на фирмата но той спокойно може да се сравни с женски полов орган! Та докато този женски полов орган заедно с дясната му ръка една дълга баба Яга са начело на фирмата ще е така!Техните хора ще взимат големите заплати и ще си клатят краката по цял ден а другите ще работят като луди за 750лв!Тия шефовете защо ли не се завъртат малко да видят за какво става въпрос!

yyyyyyyyy

ne stavat

ЕЙ, МНОГО ДОЛЕН Е НИКОЛАЙ КРЪСТЕВ, СРАМНО Е ДА ПИШЕ САМ МНЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ. КОМПЛЕКСАР. ИМА МНОГО ПО-ДОБРИ ОТ ТЕБ НИКИ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ. А КУР АТЕН БИЛ - ХАХАХА - НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН.

Компанията произвежда изключително качествени български продукти на достъпни за потребителите цени и е една от малкото български фирми, коректни към своите служители - законът се спазва до последната запетая. Заплатата се изплаща на точната дата, без никакво закъснение, обещанията се спазват, изключително се съобразяват относно смени, болнични, отпуски. Осигуряват и привилегии като служители на компанията. Напускам фирмата със сантиментални чувства, защото през цялото време, което прекарах, работейки за тях, се чувствах чудесно, уважавана, и комуникацията протичаше на добро ниво - между мен и супервайзорът ми - Николай Кръстев - изключително възпитан, акуратен и съвестен човек. Успех на всички, проявяващи интерес!