Подробна оценка от Х.
От отчаяние да започна работа, видях обявата в jobs.bg, написана нелепо смешно - ПРОДАЧ - КОНСУЛТАНТ, публикувана на 18.11 2020 г. Повикаха ме на интервю. Мястото се намира в индустриалната зона, в склад и се работи в една кабинка, напомняща място за портиера на портала, а вътре 3 моми и ужасна теснотия. Нищо съществено не получих като информация, защото господина го нямаше. Със сигурност е гледал на камерата, защото телефона на дамата, с която се проведе интервюто звънна и след като затвори, директно ми бе казано да започна в понеделник. Тъкмо Гаффар ще бъдел там и да сме поговорили за заплащането.Изключително непрофесионално. Нищо чудно, че от месец не могат да си намерят човек, кой ли би искал да работи там и със сигурност има нещо гнило в цялата работа.
Подробна оценка от Янакиева
Във фирма ГАФФАР ЕООД работя вече цели 12г.Това ,което прочетах за фирмата ме оскърби.Това е най-спокойната и коректна фирма ,в която съм работила.Това да ходиш с удоволствие всяка сутрин на работа е привилегия на малцина и мисля,че съм късметлийка в това отношение.Заплащането е било винаги точно,а отношението коректно.Негативни коментари винаги и за всичко ше има.Това са от преходнити и недобросъвестни служители,където ги има навсякъде.
Заплащатенто се прави между 1-5 число от месеца твърда работна заплата в случая при мен е 1250лв. + премия която е предварително уговорена с управителя.
Работно време от 09:00 до 17:00 с 30мин.обедна почивка , но при лични ангажименти в допустими срокове управителя е разбран и гъвкав в това отношение.
По отношение на привилегии и работна среда мога да отметна че опознах клиентите и както от професионална гледна точка , така и от лична работя с тях.
Потенциал на развитие във фирмата ,развитието е следното: -продавач консултант -обслужване на клиенти и работа на каса
-офис сътрудник - обслужване на корпоративни клиенти и контрагенти , работа с банкови операции
-регионален мениджър - занимаващ се с качеството на обслужване , нуждите и запитванията на всички клиенти и откриване на нови клиенти
-общ работник - извършващ хамалска работа за подредба на авточасти, съдействие при носене и товарене на дадена стока при покупка или продажба
-складов работник - следящ складовата наличност давайки еведневни отчети за намаляващата или заявената стока .
Подробна оценка от Н.Чотова
Работих преди 7 години в фирма Гаффар.Напуснах по собствено желание защото заминах и се установих в Италия .Като прочетох всички коментари направо ме заболя .В фирмата работих 6 години .Това беше наи спокоината и доходна работа която съм имала .Преди 13 години 650 лв заплата за жена беше отлична заплата .В Истанбул не съм ходила там г-н Гаффар викаше по специални момичета които още на интервюто са му давали индикации че са леки момичета .Те бяха преходни ,и се сменяха постоянно.Работният персонал не се сменяше Момчетата които бяха общи работници и роми работеха от 15 години при него .За 6 години работа в фирмата нямахме нито един път закъснение на заплатите На 5 взимахме заплата а на 15 или 20 забравила съм точната дата взимахме екстри.За Коледа задължително ни даваше паричен подарък ,а за мюсюлманските празници освобождаваше от работа Момчетата роми и преводачката която беше от турското малцинство.Определо мога да кажа че фирмата е била винаги много коректна към лоялните си работници .
Подробна оценка от ЕДНИ
СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ СЕ ПРОПИЛЯХ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ТАМ. КОИТО ЭАПОЧНЕ РАВОТА В ГАФФАР ТРЯБВА ДА ИМА ЖЛЯЭНЕ НЕРВИ. КАЭВАТ ЭАПЛАТА 600 ЛВ ПЛУС ЕКСТРИ 250 ЛВ А КОКАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЭА ЭАПЛАТИ ТИ ДАВАТ 450 ЛВ, СМЕШНА ФИРМИЧКА СЪС СМЕШНА УПРАВА.
Подробна оценка от Ембата
Фирмата е нещо една огромна шега.. Бях поканен на интервю в Събота... за IT. локацията е умопомрачителна, почти в края на София, локацията е бул. Европа 142 - ако някой има намерение да ходи на там да се запаси с кожени ботуши и светлоотразителна жилетка... за да се стигне до нещо като склад с ръждясала ограда е необходимо да вървите по едни черни пътища по които тече поток от товарни камиони, предназначени по скоро да превозват пръст, и строиелни материали.
Бях помолил да ми бъде върнат e-mail с необходима информация за локацията на интервюто и ако малко по внимателно се загледа човек, веднага ще види, че фирмичката... използва безплател имейл доставчик - в частност: abv.bg.
Не смятам, че една фирма, която държи да изгради мрежа в България и държи да постигне нещо, ще се стиска за някакви си 20-50лв. MAX на месец за собствен сайт със служебни имейли... Сайт на фирмата под името Gaffar няма да намерите, името на му е http://www.resory.bg
Не съветвам никой да си прави дори труда да ходи на такова място.. на кратко, локацията е от типа - място за крадене на органи, изнасилване и т.н. , но нищо дори близо до фирма с 4 офиса в България.
Подробна оценка от Б.Х
Някой можели да каже мнение за фирмата Гаффар ЕООД понеже собственика на фирмата ми се обади и както е описано от коментарите по горе за заплащането казва "заплащането е лесно ",но нищо конкретно,изисква си човека 5 дневна седмица и съботите до 14:00.Моля някои,който има опит във фирмата или наблюдение за фирмата да даде информация.
Подробна оценка от emo
Супер некоректна фирма.Внимаваите в какво попадате !!! Можели в една нормална фирма да се търсят работници на всеки три месеца. Така ли не се намериха толкова кадърни хора за тази фирма? В тази фирма има само интриги и простотия от срана на управата и затова немогат да си намерят хора.Къде е инспекцията по труда да ги провери че карат работниците да работят без трудов договор /изпитателен срок/,назначениса на 5-дневна работна седмица а ги карат да работят и в събота? Каде е инспекцията по контрол на качеството да им направи проверка на качесвото на праватаим стомана, защо резбата на гресорките неотговария на стандартите.Защо при проблем се ходи в Турция, май тукашната управа е държат само за красота и интриги??? Можели търговски представител на такава голяма компания да няма служебен транспорт а данеговорим за служебен телефон --Може защото те самите управници си нямат доверие!!! Рибата се омирисва от към главата!!!!! Ако искате да работите без пари и да ви убиждат успех на всички !!!!!!!
Подробна оценка от Ф,К
Здравей ,пиша по повод горните изявления за ф-ма Гаффар.Които са пълна измислица.Работя вече от 2 месеца във фирмата.Също бях поканена на интервю в Истанбул.Дори за моя сигорност ми предложи и съпруга ми да пътува с мен ,за да съм спокойна .Госодин Гаффар ме посрщна ,заведе ме в складовата база .Показа ми артикулите ,седнахме поговорихме за това как иска да се работи на какво да се набляга.А най голямо впечатление ми направи че държеше на честността толерантноста и на колегиалноста във фирмата.След разговора покани ме на обяд, като всеки нормален домакин и се прибрах в София по живо и здраво.Другото което мога да кажа че вече втори месец получаваме заплата на точната дата.Доказателсто за коректноста на фирмата е че преди да постъпя аз, колегите са работили 6 години във фирмата.
Подробна оценка от Зейнеб
Здравейте и от мен. Казвам се Зейнеб и съм от София. Мислех си да не пиша тук, защото много не вярвам на такива сайтове, но поста на предното момиче ме подсети, че и аз съм имала "честа" да разговарям с г-н Гафар Чифчи. За щастие аз не откликнах на многобройните му позвънявания и молби да отида на интервю в Истанбул, благодарение единствено на това, че поразпитах малко що за фирма е тази. Пиша всичко това с единствената цел да предпазя от неприятни ситуации за в бъдеще хората, които кандидатстват в тази фирма. Накратко ще ви разкажа пък вие сами си направети изводите. 1-Звъни ми г-н Гафар и ми предлага да отида на интервю в Истанбул (защо след като кандидатствам за позиция в София). 2-Когато му казах, че нямам червен паспорт ми каза, че ще ми изкара и че това не е проблем (ЗАЩО ?-Колко е добър този работодател или нещо друго цели?) 3-На въпроса, защо интервюто не се проведе в София или дори Пловдив (защото там бил централния офис) отговора беше не мога да влизам в България (Защо?) и трябва да ти покажа как се работи (???). Незнам каква му е била целта, но всичко това ми се стори странно и на поредното телефонно обаждане му казах да не ми се обажда повече. Надявам се че с този пост ще помогна на поне един човек, да си спести доста неприятности.
П.С. След като поразпитах тук там приятели и познати и им разказах за преживяното разбрах, че обявите на тази фирма са постоянно в jobs.bg и постоянно търсят хора (защо???)