Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Щепсел Бг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Сердика, кв. Орландовци, ул.София, 130&markers=София, Сердика, кв. Орландовци, ул.София, 130

Щепсел Бг ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Обещанията в тази фирма при започване на работа са големи, но реалността е съвсем различна.Няма никакъв вариант за развитие. Заплатите са добри, ако не те глобят за нещо....Но все пак и на други места дават тази заплата, и то твърда, а не половината заплата да е премия, която се дава по преценка на ръководството.
Ако имаш железни нерви и можеш да издържиш това е твоето място,постоянно те притискат срокове. . Работата те затрупва и ти колкото и да имаш доброто желание да я свършиш, затъваш в нея и се принуждаваш да работиш и в къщи, не само да оставаш след работно време което не се заплаща.
Работи се много, няма процедура за повечето неща, не е ясно кой за какво отговаря, от ден на ден всеки отговаря за повече и повече неща..., което логично води до извод, че може да бъдеш глобен за повече и повече неща.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?