Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ин Хаус ООД /img/frontend/nomap.png"

Ин Хаус ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношение нулево както в магазините така и в логистика."Мениджърите",които са наети от Парушев не стават за позицията,избиват комплекси върху служителите си,а не осъзнават,че без тях няма да я има тази фирма.Те се раздават и правят всичо по силите си,но се оценява както от Заимов,Цонков така и от Парушев.Не се интересуват нито дали им е тежко,нито дали се чувстват добре.Важното е да работят,акто роби и да ги смазват психически и физически.Работат е непосилна на моменти и то благодарение на тяхното грубо отношение.Вкарват си техни хора,за да могат да крадат и да се правят на "шефове",а всъщност са мишки криещи се зад персонала.Имат огромно текучество от хора във всеки обект и защо ли?!Не започвайте работа там,защото на цялото им държание и осигуровките са минимални,работиш извънредно което не се компенсира по никакъв начин,не ти плащат адекватно това което си изработил,отпуски я видиш я не,седиш постоянно прав и ако имаш изобщо обедна почивка я караш в тоалетната или на вън на улицата,като куче,мъкнеш в студа и жегата мръсни кашони,торфена смес която е тонове.Общо взето те смазват психически,физически и накрая не ти плащат.НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТАМ!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ива Стаменкова, долна, нагла и комплексирана лелка вживяваща се на Регионален Мениджър!!! Потресаващо отношение към служители и клиенти граничещо с лудост! Назначи си бивши нейни колеги, за да краде по-лесно бонуси! В тази фирма нямаш право на болничен веднага те уволнява! Пуснала съм жалба в Инспекцията по труда! Същата смешничка плюва по Виолка Димова и Парушев, а те милите и представа нямат какви ги сътворява заблудени от всякъде от миловидната ЛЕЛКА!!! Та същата дори няма представа от стока и продажби на легени и кофи, ама връзкарка!Използва служебната кола за лични цели постоянно иска пари на заем от служителите си, гладна кучка без покритие на самочувствието, което демонстрира!!! Вечно са и виновни от логистика и шофьорите! Егото и е в повече, но ще я приземя сега с едно ДЕЛО за клевета и уронване на имиджа ми !!! Парушев не е лоялен работодател дори не потърси обратна връзка с мен каква е причината ЛЕЛКАТА да не желае да съм в екипа и, ама как да иска, как някой ще е по-добре добър от нея тя не може да си позволи това! Вместо да обикаля и да търси клиенти тя ходи след търговците ш предлага по- високи отстъпки и ето видиш ли аз успях, е как няма като играеш двойна игра! Нейният работен ден е не повече от 4 часа през другото време си стои у дома под предлог, че работа има на компютъра, каква работа бе Лелка стоиш си на вентилатора в най- големите жеги и си почиваш, ама ония от Сливен няма как да знаят!!! Продължавай да ги дърпаш на долу те това и заслужават! Още много неща зная, но на по-късен етап кой на кого си бърка по гащите!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм потребител от много години в този магазин.Живея в София и доста често посещавам магазина им и съм много доволна от стоката им,поне по-голямата част от нея.Има както и на всякъде качествена и не толкова стока,но е много зареден и постоянно има нова стока,което като клиент ме удолетворява много,защото като отида за едно нещо,което ми е необходимо винаги си тръгвам с пълна торба :) . Но наблюдавам от известно време,че персонала се е смени рязко,което ми прави лошо впечатление.Имаше преди 2-3 месеца един екип,който се задържа доста време и момичетата бяха много отзивчиви,винаги ме обгрижваха в залата,касиерката винаги ми предлагаше карта за отстъпка и ми помагаше до колата с покупките ми,мен лично много често ме е обслужвала и управителката,която беше от години служител там и съм много доволна,защото не на всякъде управител обслужва и помага на клиенти.Присъствала съм и на проблем със системата им и когато е била повикана да помогне на персонала си винаги е била много спокойна както към персонала така и към нас клиентите,което настройва нас като потребител за търпеливо изчакване и в тази мисъл искам да изкажа как заради тази смяна на цялостен персонал вече не съм клиент,защото в момента няма такъв качествен има някакви подвизаващи,които са постоянно различни и оставам с впечатление,че не знаят какво правят там,камо ли да помогнат на нас клиентите.Попаднах случайно и на сегашната им управителка,защото при липса на персонал няма кой да обслужва,та...помолих я неколкократно да ми помогне за едни артикули,които трудно бих си ги свалила,за да си закупя,но отне доста време,защото явно нямаше желание,а седеше горе някъде приспособено като офис и си говореше по телефона в продължение на поне 30-40мин в които имах търпението да изчакам,понеже исках да си закупя някой неща и този уж разговор се състоеше от оплакване-как постоянно била на работа и мрънкаше,че не търпи малкото служители.Бях и свидетел как се подиграваше и присмиваше на една от служителките.Бях отвратена от обслужването и подхода към служителката си,а се води управител който трябва да е отзивчив и помагащ на персонала си за който отговаря.Не мога да разбера и да си обясня защо го няма предишният екип,който определено липсва на клиентите и на магазина,защото се усеща и вижда как всичко отива на долу.Сигурна съм че не съм единственият клиент,който ще спре да пазарува там точно поради тази липса на качествен и правилен персонал и управител.Подредбата вече е под всякаква критика,толкова разхвърлян и не отговарящи правилно етикети и цени не съм виждала в един магазин.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще изкажа мнение за цялата фирма и организация, като работа.
Фирмата се развива доста бързо, като количество стока и доставки из цялата страна, което е добре,но до там. Самият собственик Парушев не държи по никакъв начин на хората си от продавачи до управители, за него всеки човек е заменим и ако не е този ще е друг, но качествените хора са малко и много губи с постоянното си уволнява е. Мениджърите му Заимов и Цонков рушат с голяма бързина това което се гръди бързо и от там идва едно буксуване. Тези уж "мениджъри" се държат с техните подчинени унизително(обиждат ги, не им плащат...) не си получаваш заплатата, нито отпуските, нито постоянните извънредни, осигуряват те на минималната. Не получаваш никакъв фиш, за да си знаеш за какво работиш и получаваш колкото и малко да е на тяхно осмутрение, а останалите пари явно си ги прибират. Има ужасно много стока, която физически изнемогваш, за да я приемеш, подреди, мъкнеш кашони по 50-60кг,което за жени е не по-силно,стоката е в ужасно състояние(мокра, цялата е в кал и на цвъкана от пилета) не знам къде я подвизават тая стока, но явно в някакъв кокушарник в Сливен. Мъкнеш торфена смес по 6 тона и имаш 1ч,за да я подреди, целият ставаш като миньор и не си усещаш краката и ръцете от преомора, а те застанали от страни и ти крещят колко бавно разтоварваш и колко било мръсно и как едновременно с това не обслужвал клиенти с тази визия. За период от 1г си тръгнаха над 30 души и се за мислете защо. Декември те карат да работиш всеки ден от 7ч сутринта, а магазина отваря в 9 и до 23,24ч, а обекта е с клиенти до 19:30ч с обеждението, че всичко ще се плати и компенсира и така до 31 декември и когато дойде момента за компенсация-няма такава и на всичкото от горе ти казват колко зле си се справил, магазина изглеждал ужасно и не си направил достатъчно оборот. И как точно да седиш там?! Специално за Заимов, който се подвизава като регионален за магазините-той е пълна пу*ка... Манипулира изцяло Парушев и вкарва негови хора във фирмата, за да може спокойно да си кръде. Издевателства изцяло върху персонала и постоянно точи лиги по момичетата в магазините. Гони персонал от днес за утре и не им плаща,а пред Парушев казва, че те са си тръгнали и не бил виновен. Но сега работи като по-скъпо платена продавачка в магазина в София кв. овча купел, защото от неговото отношение вече не могат да си намерят персонал ха-ха-ха. Обектите им са пълни мизерий-мухал, влага, мръсотия и наводнени складове на цялата му пандемия да работим в тази гняс и бактерии нормално ли е? И пак това не било приоритет да се оправи малко тази бактериална обстановка и продължават да те карат да работиш в тази кочина. Мога много да пиша за минусите, но не ми стигат символите :) за това сами преценете дали изобщо ще започвате там... Всеки уважаващ човек не би пазарува там камо ли да работи за такива измекяри. Не трябва да стимулира в такива фирми по какъвто и да било начин, дали като потребител или част от "екапа" им. НЕ ЗАПОПВАЙТЕ И НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм бивш служител и ще изкажа мнение за мениджъра, който уж отговаря за магазините в тази "фирма". Г-н Заимов е долен лъжец, помолен манипулативен "мениджър". Неговите изисквания са пълно безумие като подредба, етикиране и цялостна организация на персонал. Търси си управителки, които да му вдигат самучувствието и да му се кланят, визирам специално за Десислава в София, която е там с връзки от негова страна и която избива комплекси върху персонала и управителката във Велико Търново Силвия с която е видимо, че имат нещо помежду си и в неговите очи е "най-добрата", но в друго е добра. Лошото е че Г-н Парушев е сляп за тези отношения и манипулация от страна на Заимов. А по този начин Парушев губи ценни кадри, като персонал във всеки негов магазин. Не започвате работа в тази фирма, освен ако не сте готов да се подмазвате и да сте готов и на... Бях там не малко време и се на гледах на много отвращение. Не се изплащат отпуските, осигуряват те на минимума, физическата работа край няма и много други минуси...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Честно казано изобщо не мислех да си правя труда и да си губя времето, пишейки каквото и да било за тази фирма и най-вече за онзи мутирал бобър Заимов, подвизаващ се на длъжност регионална секретарка, но си казах какво пък толкова. Аз и без това вече изгубих доста от времето си, работейки там. И тъй като съм твърде положителен човек и не желая да се тормозя с отрицателни неща, ще ви кажа за положителните. Първо: фигурата ви гарантирано ще влезе във форма, просто няма как да не се случи с носене и подреждане на 3 тона тор, кашони пълни с тежка стока и т.н. Казах фигурата, а не миризмата. Второ: психиката ви или ще рухне, или ще стане неразрушима - при първия вариант има огромна вероятност да влезете в лудница, но тогава няма да се интересувате особено от състоянието си, така че може да рискувате и да опитате да постигнете втория…. Макар уви да е по-малко вероятен. За здравето няма да говоря, защото не се сещам как да извъртя нещата в положителна посока. Трето: зависимост от града, в който работиш, можеш да се научиш я да плуваш в склада, я някое друго екстра умение. Лично аз смятам, след всичко преживяно там, да се запиша в игри на волята. Шансовете ми да спечеля са огромни. Четвърто: понякога имате чудесната и особено приятна възможност да обядвате на тротоара, на крак или седнали на пътеката. Казвам понякога, защото аз доста често изобщо нямах възможност да обядвам. Не че няма да имате почивка. Ще си имате спокойно, нали знаете приказката “ще почивам, като умра” виждате ли кое е положителното тук- щом не си почивате, значи сте живи! Прекрасно! И това ако не са положителни неща, тогава не знам кои са. Пето: докато сме на тема почивка, да ви кажа за отпуските. Положително по договор са 20 дни. По договор, а реално -който както се уреди. Шесто: в случай че сте от хората, които не обичат да си стоят вкъщи, работата е именно за вас, защото ви обещавам, че подпишете ли в тази фирма никога повече няма да се приберете. Ще забравите как изглеждат семействата, жените, мъжете, децата и приятелите ви. Всъщност отсега нататък вече ще сте женени за Инхаус.По принцип се оказа че имам доста за казване, но уви… малко са ми позволените символи…. И епитети. Затова стигаме до най-положителното, а именно напускането ми! Нищо не може да се сравни с това.
Работа има и винаги ще има. Особено за стойностните и качествени хора и служители, така че ако вие смятате, че сте такива не се набутвайте на място, на което единствените положителни страни са тези, които току що изброих. Точка. А на г-н Заимов много поздрави и да е жив и здрав хахахаха … ха


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Оставям мнението си за м-н Велико Търново. Заплащането е добро, но е извън всякакви законови норми. Плаща се едно, а те осигуряват на съвсем друго. Уважение - лично от управителката и дума не може да става. Изключително арогантна личност, която не може да понесе факта, че не притежава никакви лидерски качества и не знае как да създаде нормална (приятна) работна среда. За малкият ми престой в тази “фирма” не ми беше проведен един нормален ден обучение, повечето от нещата, които успях да науча ми бяха обяснени и показани от колеги, които пък от своя страна не искаха да се месят твърде в обучението ми, тъй като било задължение на управителката. Говорят на новите си служители все едно са във фирмата от 10 години и са длъжни да знаят всичко - с пренебрежение и тотално унижение! Недай Боже да сгрешиш с нещо (понеже не ти е показан правилен начин, а те оставят да се спасяваш сам) реакцията на някои колеги и управител е покъртителна. Самата работа не е толкова тежка и неприятна, стига обаче да знаеш какво правиш. Ако помолите за обратна връзка ще получите единствено конструктивна такава и то по аругантен начин. Г-н Заимов е също толкова незаинтересован и непрофесионалист в работата си, колкото и всички останали. Накратко - нетежка работа, добро заплащане, но ниски осигуровки, нулево уважение.. колегите са приятни, управата не струва!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,служител съм в тази смешна и измислена фирма,очаквам оформяне на документите и си бия камшика...НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ РАБОТА там в никакъв случай.Постоянно те унижават,физическият труд край няма и е не посилен,но никой не го интересува,не плащат уж платените отпуски,които ти се полагат.Постоянно и не смислено изискване за подредба на Заимов,който манипулира изцяло Парушев.Постоянен извънреден не платен труд особено по коледните празници.Смазват те физически и психически и те подлъгват с уж увеличени заплати и осигуровки.Сегашната управителка,която нищо не знае и не разбира само смазва по-слабите,за да си вдигне самочувствието,смазва малко останалия персонал т.е.само 2 служителки :) .Не се подлъгвайте да започнете работа там ако малко се уважавате.Аз лично съжалявам,че се подлъгах.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отношение пълна 0 от сутринта се запо4ва с викове постоянно ти се измисля някаква глоба и пари4но възнаграждение няма персонала под всякаква критика това е в Сливен или по то4но ДЗС не запо4вайте работа там

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?