Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

М И М Милицер И Мюнх Бг ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Люлин, АНДРЕЙ ГЕРМАНОВ, 11&markers=София,Район р-н Люлин, АНДРЕЙ ГЕРМАНОВ, 11

М И М Милицер И Мюнх Бг ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво да кажа за предишните три мнения, по отношение на шуробаджанащината няма две мнения по въпроса.Има и свестни служители ама малко,а другите са долни подмазвачи.За проблема с парите ,сами сте си виновни.Свестните хора са наистина малко. Има едно момиче в Италиа което наистина си върши работата съвестно.По този повот ще кажа че Явор Андонов просто не се вписва в колектива ,единствения свестен в техния отдел.Дано по скоро се оправи този човек на някъде.


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ами бил съм част от М&М. Общо взето труда на служителите не се оценява правилно, всичко се подчинява на ръководството в София, привилегиите и облагите (бонуси,фирмени банкети и т.н.) са само за ръководителите, регионалните управители, а простосмъртните служители (особенно от провинцията) не се смятат за хора, все едно не са колеги от фирмата. Фирмата е голяма в световен мащаб, но естествено побългарена и мениджмънта е под всякаква критика, шуробаджанащина на всяко едно ниво в йерархията. Няма го уважението, координацията, взаимоотношенията между колегите от офис София и останалите офиси (естествено че между многото има и малко колеги, които са хора на мястото си не само в работата, но и извън нея). Относно заплащането е средното за бранша, парите се получават навреме, за добра работа е имало и премии, но се пестят средства за подновяване на материалната база, оборудване, техника в офисите. Всичко става с много молби и чакане. Не се зачита личното време на служителите, няма регламентирана обедна почивка. По ТД работното време беше 8 часа, но в действителност беше над 9 ч. и половина, като в някои дни е било и с доста по-голяма продължителност. Естествено човек прави компромиси с личното си време, семейни ангажименти и т.н но в определени моменти е ставало неконтролируемо. За ръководителите е важно единствено работата да върви, да има приходи, бюджета да се изпълнява и спазва стриктно, без да се обръща внимание на работната среда,атмосферата между служителите, както и условията на работа. Не се предлагат никакви социални придобивки, като карти за здравно обслужване, не се инвестира нищо в служителите било то езикови курсове или курсове свързани с професионалното усъвършенстване и т.н. Ако ви се работи в голяма международна спедиторска компания М&М е добър избор като фирма, може да научиш много неща свързани със спедицията като работа, както от самия процес на работата, така и от колегите. Важното е обаче да попаднете на подходящи колеги и да съумеете да се впишете в колектива. Заплащане средно,както при повечето фирми в бранша.Предполага се, че в хед офиса вземат по-големи заплати отколкото в провинцията.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

predvid svetownata ikonomicheska kriza M&M i filiala v Bulgaria si ostavat lideri wyw wsqko edno otnoshenie. Dragi chitateli dyrja da otbeleja che kydeto i da rabotite vinagi shte ima neshto ili nqkoi ot koita da ne ste dovolen. pyk i da ne zabravqme 4e bylgarina ima lo6ata 4erta vinagi da mrynka. ako nqkoi pyk e re6il da me oprovergae- neka pyrvo se zamisli kak bi se 4uvstval kato slujitel na mejdunarodna firma ot ranga na M&M, ili pyk moje bi kak se e 4uvstval.....


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

NE KOREKTNO ZAPLASHTANE,NE UVAJAVAT SLUJITELITE SI I NE CENYT KOMPETENTNOSTTA IM.BEZ PRIVILEGII,NE SE ZNAE KOGA SHTE SI POLUCHISH ZAPLATATA I AKO MOJESH DA RABOTISH BEZ DA POCHIVASH.NEMOJESH DA IZRAZISH MNENIE PO SLUJEBEN VAPROS.RESHENIETO HA PAKOBODSTVOTO NE PODLEJI NA KOMENTAR.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?