Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници ООД /img/frontend/nomap.png"

Ком Си 54 – Васил Зашев и съдружници ООД

След като сте стигнали до тук, да прочетете тези коментари, то очевидно сте умно момче или момиче. Не си губете времето с тази фирма, със сигурност ше си намерите нещо по-добро.

представител на управлението

Малко странно е в този сайт да се публикуват очевидни провокации от конкуриращи фирми. 1. Такъв служител никога не е работил във фирмата, независимо от името дали е псевдоним. 2. "Най-възрастната" служителка, работеща от 10 години в момента е на 34. Финансовия мениджър - 28, шеф на отдела - 26 години. 3. Минималното образование е бакалавър по информатика, но имаме служители с 2 (две) магистърски степени. 4. Стартовата заплата във фирмата, което може да се провери по обявите а ако искате и в НОИ е 1000 (хиляда) лева.
Никога, подчертавам никога, не се работи извънредно.

Дейността на фирмата е производство на софтуер за държавни учреждения. Програмисткият екип и малочислен - състои се предимно от студенти и хора без голям опит в програмирането.Заплащане - изключително ниско ,моята стартова заплата беше 450 лв,като ми беше обещане увеличение след като ми мине изпитателния срок.Увеличението беше с ... 22%.(пак повтарям, че това е програмистка фирма).На тази нова заплата изкарах още месец и половина и си тръгнах заради ниското заплащане.Уважение - ако работиш като вол, има нормално отношение.Привилегии - чисто финансови привилегии няма, не се заплаща оставането допълнително след работа, за купони за храна,паркинги и други подобни,които се предлагат в големите фирми от ИТ сектора няма какво да говорим.За привилегия може да се счита обещанията на собственика за евентуална фирмена екскурзия в посока Гърция,когато бъде приключен голям проект.Е, аз не го видях това, защото работих там около 5 месеца,не че съм имал и желание да посещавам Гърция.Фирмена сигурност - не бих казал , че има голяма сигурност.Ангажираност - много много работа,в следствие на не добро организиране и разпределяне на задачите,както и заради очаквания, че малко хора могат да свършат прекалено голям проект за кратко време.С една дума - много зор.Потенциал за развитие - в малък екип от хора е трудно да се говори за развитие .Местоположение - в центъра, в блисост до Орлов мост, мястото на работа е апартамент,където освен програмисткия екип работят и няколко жени на възраст 50+ години.Колеги - специално програмистите, по-голямата част са студенти, нормални хора ,нямат голям програмистки опит, нормални отношения. Работна среда - работи се на остарели технологии и бази данни, не случайно в нито една обява за работа на фирмата не се посочва средата за програмиране.Използва се FoxPro. Назначават се хора, които нямат голям програмистки опит , за да могат да бъдат назначени на символично заплащане с обещанието, че текущата им заплата е "само начална".След изминаване на изпитателния срок обаче, тази "само начална заплата" се променя със още по-символично увеличение, на което може и 3 години да се работи.