Подробна оценка от sofia
Направо не мога да повярвам! Работех 12г. в "Кемпински"-София и всичките проблеми идваха от страна на веригата, единствено Халбхер беше беше загрижен за възхода на децата, но много бързо се отдели от тях. Дискриминация и експлоатация.Повишение не чакаите- маса хора посветили живота си на хотела, след 25-30 години стаж са натикани по "пералното" и "миялното", заради годините си, вместо да ги повишат заради приноса им. Мен специално ме принудиха да напусна след маичинство- предложиха ми достатъчно ниска заплата, за да се откажа сама. /400лв/, а докарах милиони за всичките тези години..наистина сами сме си виновни, че им мълчиме, единственото, което ме успокоява с днешна дата е съвестта ми, че ми остана поне достоинството да кажа на немеца- че за тия пари не работя! Маи европа не е еднаква за всички! Дали в германия можем да си позволим и 10% от техния произвол тука ???? Трябва да се борим, да ги съдим, да ги изметем, да имаме достоинство! За Бога- не забравяите, че сме много големи професионалисти, пък макар и бедни!
Подробна оценка от Ерми
Е тия въобщше не са добре,предлагат смешните няма и 300 лв за шеф по сигурността.Първо си помслих,че се шегуват,апосле им казах,че се подиграват.На 100 м по надолу шефът на охраната вземаше 600 лв стартово.Освен това нямаше транспорт до града.А иначе какъв въпросник дават при кандидатстване - три висши трябва да имаш и да лъжеш, лъжеш.
Подробна оценка от
polojenieto savsem ne e tolkova lo6o.aman ot negativni mneniq.navsqkade ima dobri i lo6i momenti.
Да работиш в този хотел си има + и - , заплатите ги вдигнаха тази година и кажи речи да те усиг. на 390 си е добре и отделно да взимаш процент ... , но в този хотел забелязах 1 , че да оцелееш и да те признаят трябва да си некадърен и мн ама мн да се мазниш , направо да лижеш дупета , това опр не е за всеки ... неискам да настройвам никого ... пробваите и тогава ще разберете :)
1.INTRIGI
2.Otnoshenie-ujasno
3.Zaplashtane-smeshno i nelepo(220lv.-280lv./mesec-kamerierka,kuhnq i t.n)
4.QVNO potapkvane na choveshkite prava!!!!
Bratqta balgari tam sa v robstvo!!!!Shte tarpim li oshte????
Kolkoto po-dale4 tolkova po-dobre!!!nqma li koi da razbere kakvo stava v Balgariq???
kakvo stava v BG?do koga shte tarpim Feodalite-rabotodateli?do koga?sklanqme glavi-nie sme si vinovni!!!
ne moje za 400lv.da te skasvat ot ba4kane i sled tova da ti se podigravat-ne moje taka!!!!
i kakvo ozna4ava tova 4e rabotish 10h a plashtat 8???--a replikata-"ako ne si dovolen-van"?????
do koga shte se slu4vat tezi neshta?