Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Флора Макс" ООД /img/frontend/nomap.png"

"Флора Макс" ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
4

  Фирма "ФЛОРА МАКС"ООД-гр.Плевен е доста иновационна по отношение на своята дейност, с доста атрактивна номенклатура,специален подход към клиенти,инвентар и служители.
  Работата във фирмата е интересна и увличаща,не е трудна,но не е за всеки,тъй като трябва да се влага СИВО ВЕЩЕСТВО,да имаш комуникативни способности,да си комбинативен,практичен и рационален и не на последно място да не си МЪРЗЕЛИВ или пък МАМИНО ДЕТЕ.
  Ако до някаква степен притежаваш последните качества ,лоялен си към клиенти,инвентар и управители,ТО идва и удовлетвореността от работата и заплащането.
  Работодателите са коректни и винаги на разсположение,спазвайки техните съвети и инструкции идват и резултатите.Но тези,които си мислят,че са на училище-сбъркали са адреса.Тези,на които не им допада контрола,работата с PC, GPS-проследяването и т.н., също са объркали работното място.
  Общо взето ако за едни фирмата е РАЙ,то за други е АД !!!
Там оцеляват само качествени и позитивни хора,които са дошли с мисълта да вършат служебните си задължения,а не да паразитират!!!
               УСПЕХ НА ПАРАЗИТИТЕ В ДРУГИ ФИРМИ!!!
 
 


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирмата се ръкови от двама човека: Лъчезар Цветанов и Калин Младенов. Фирмата се занимава с дистрибуция на цветарски консумативи и опаковачни материали.Г-н Цветанов е извънредно дразнеща личност с голям изблик на комплекси за началник. Държи се доста арогантно с подчинените си и не се съобразява с тяхното мнение относно работно време и среда на работа. Г-н Младенов е пълна противоположност, човек който се вслушва в мнението на подчинените си, опитва се да им помага и им влиза в положение, рядко може да бъде видян да повиши тон освен ако не сте го пренервили прекалено много :) Като цяло парите които се изкарват във фирмата не са лошо, но сравнени с работното време и дните на работа, както и Вашето лично време не са изгодни. За сведение на желаещите да постъпят на работа там, 60% от младежите в града са минали през тази фирма и причината поради която напускат /главната причина имам в предвид/ си има име - г-н Цветанов.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?