Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алфакомерс Груп ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Искър, Квартал ДРУЖБА 2, бул. ПРОФЕСОР ЦВЕТАН ЛАЗАРОВ, 113&markers=София,Район р-н Искър, Квартал ДРУЖБА 2, бул. ПРОФЕСОР ЦВЕТАН ЛАЗАРОВ, 113

Алфакомерс Груп ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно помоща и разбирането Хулиганчо/ке,са лични неща.
 В тези мнения описваме,условията на труд,заплащане,отношения м/у колеги-колеги,ръководство-персонал и дали има дискриминиране.
Но явно не го разбираш,от което веднага става ясно защо мислиш,че нямам поглед в/у Алфасервиз.
 


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
За мое голямо съжаление,коментари не постъпиха,но може би на всички им е харесвало или все още им харесва състоянието в което са били поставяни или всички ги е страх от г-н Табаков и е по лесно да шушукат и недоволстват по коридорите, докато пушат или са в обедна почивка,отколкото анонимно и свободно да изразят това което мислят(за да предпазят хората които мислят да градят кариера в упоменатите по-долу в коментарите фирми)
 
 Що се отнася до мнението на Хулиганчо/ка ако може да бъде сметнато за коректно според упоменатият трудив стаж на въпросната личност,няма много  служители  в фсо с такъв стаж ,което значи че сме работили доста години заедно и се познаваме добре,но никой от тях не може да отрече това което съм написал.Или скъпи/а ми Хулиганчо/ка си много далеч от реалноста на нещата или се опитваш да ги прикриеш.
 Усилията ти да защитиш фирмата са излишни,з-то аз мога да говоря с факти ако се наложи и с имена но ти не можеш  да  ме опровергаеш никога и пред никой,з-то тези мнения са прочетени от всички бивши и настоящи колеги в трите упоменати по долу фирми,а и никога не са били тайна за тях защото като са били на работа или все още работят там не са спяли,а са виждали какво се случва около тях.
 Така,че мили/а ми Хулиганчо/ке ако обичаш пиши по същество с факти,или си изтрий мнението и не пиши повече.
 


настоящ служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте!
 
Работя в Алфакомерс почти 10 години. През това време имах няколко лични проблеми за които собственика ми оказа съдействие, подкрепа и разбиране. Фирмата е имала доста по добри времена за разлика от това което се случва напоследък, но за съжаление в България в момента голям процент от фирмите изпитват затруднения в различни аспекти.
 
до АСАН
 
коментарите ти за фирма Алфасервиз са недостоверни от които се разбира, че нямаш реален поглед.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 
Пари има за всякъкви щуротии и прещявки на ръководството но не и за заплати.
Една от фирмите се казва " Алфасервиз" която се помещава в същата сграда в която се намира и "Алфакомерс" ,първата се издържа на гърба на другата на всичкото отгоре(до колкото имам иформация,окакто не работя там) работниците и служителите й си получават редовно заплатите до момента и никога не са им бавени за разлика на другите две фирми.
     Заплатите им са доста по големи отколкото в другите фирми,но не и работното им време което официално е 8 часа но не работят толкова.
   Използват служебните автомобили да идват на работа и да се прибират.
  Само те и малка група от работниците в Алфакомерс Груп са богопомазани да идват и да се прибират безплатно.Всички останали служители и работници са на собствени разноски.
Има и такива служители които системно неспазват  работното време и за това пък получават привилегията да почиват по няколко месеца в годината като бонус (за големи заслуги).
Ако започнете работа като работник или служител,ще ви се наложи да оставате на работа по 12 часа и повече без предварително предупреждение,и без някой да го итересува дали имате ангажименти и физическа възможност да останете,за което пък няма да получите допълнително възнаграждение,сандвич за вечеря и т.н. ,но за сметка на това след няколко дни или седмици може да ви кажат че сте най мързеливият,некъдърен,неспособен служител.
Има какво да се разказва още но нека да дам думата и на други бивши колеги,които са още там или са напуснали.
 
 


шубе го/я е и не казва!

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Здравейте!    Алмапласт ЕООД    и    Алфакомерс Груп ЕООД
 
Всичко започва с некоректна обява в Jobs.bg след това сте назначен(а) на работа за съответната такава,в последствие се оказва,че трябва да изпълнявате още куп други длъжности за които не сте нает(а) и не сте се подписали за тях в договора.В което се включва работата и на вашият пряк или не пряк ръководител(което е ежедневие),или на някои колега който взима по голяма заплата от вас но го мързи адски много.Или задължения които не влизат във вашата компетенция и по закон или кодекс на труда не трябва да го правите,но ще бъдете пренуден(а) да го свършите з-то това ви е "работата"
 
Към всичко това може и спокойно да се добави,незаплащането на командировки(персонал от всички отдели пътуват често),лоши условия на труд(в Алмапласт ЕООД повечето цехове температурата е като външта особенно през зимата)неусигуряването на работно облекло въпреки,че работата изисква наличие на такова,в някои от цеховете и в двете фирми се работи с опасни за здравето в-ва(което изисква работника да има лични предпазни средства),но за проверки се казва,че се работи с препарати коити са безопасни.Вредни не се заплащат.
 
Относно заплащането може да се говори доста.При назначаване се обещава една заплата а в последствие се оказва по ниска.Назначават се и служители в двете фирми едновременно и им се обещават ваучери за храна,национални празници не се заплащат,както и инзвънареден труд,но персонала е принуден да работи,рекорда за разпокъсване на една заплата е на 6 пъти в рамките на 2 месеца,няма точно определена дата за заплата,ваучери за храна се обещават на всички новопостъпили но такива не се получават от 4.2011 г. Хора които напуснат не си получават заплатите минимум 6 месеца след това.
 
При проверка от Инспекцията по труда се упражнява "натиск" към всички служители и работници да внимават какво говорят.
 
Няма никъкво човешко отношение от страна на ръководния персонал спрямо работниците и служитилите,постоянно се отнасят с тях като с роби.
 
Призовавам,всички бивши и сегашни служители да се активират и да напишат по нещо за Най Големия и Велик производител на тапети,рекламни чадъри,знамена и трансперанти на Балканския Полуостров
 Защото всички сме мачкани а някои продължават да бъдат мачкани като роби,защото имат само два избора да изберат трохите или да останат и без тях .
 
Мля ви нека спестим нервите и времето на всички бъдещи служители на двете фирми.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-4
Работна среда
-5

Всичко, което мога да добавя за тази фирма съм го написала за
фирма "Алмапласт ЕООД", тъй като бившият ми работодател  е един и за двете.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?