Подробна оценка от Възложител
Първобитна фирма! Допуснахме голяма грешка избирайки въпросната фирма за изпълнение на наш обект. Качество на изпълненото НУЛА, организация на работниците критично лоша, срокове неспазени. Обекта се водеше от техник които не може да чете чертежи, съответно инсталацията се преправи за наша сметка.
Подробна оценка от Излъган от Ф-Строй и D4 company
Искаме да ВИ информираме , че със тази фирма не трябва да имате никаква връзка,защото те са пълни лъжци !!! Нито изпълняват договора нито нищо ... Направихме на 90% работата,за която подписахме договора и те се дърпат да платят двата акта които им бяхме пуснали !!! Говорихме с шефовете Добрин и Филип многократно казваха , че всичко ще е точно с плащания и т.н. Изчакаха да им свършим работата и да си пуснат техни хора които да го довършат и на наш гръб да спечелят !!! Затова недейте да се занимавате с фирма Ф-СТРОЙ и D4 Company , това са фирми фантоми които само искат да прецакат своите подизпълнители !!! Ако ВИЕ господа "ШЕФОВЕ" четете това просто да знаете , че така не се постигат УСПЕХИ,но да сте живи и здрави и много работа да имате да се затрупате дано !!! Това ви го пожелавам от сърце
Здравейте,пиша тук за да предпазя настоящи и бъдещи подизпълнители!С тази фирма ме свърза общ познат,ставаше дума за голямо възложение в компетенцията ни.Свързахме се с въпросната фирма и бяхме поканени на разговор.В процес на разговор управителя тръгна с така да се каже "Голямата кошница" обещания,за реализиране на бъдещи проекти,общо взето съвместна работа.Приехме да изпълним възложението и се разбрахме за дата на подписване на договор.На самото подписване изложихме условията си и управителя прие всяко едно от тях без възражения,оказа се само на думи.Нарушаването на договрните условия започна още от първия ден и продължи до края.Аванса ни беше преведен със закъснение,започнха да ни притискат,ако може да свършим цялото възложение за срок наполовина на договорения.Темповете ни бяха нормални и дойде време за пускане на Акт Образец 19 и мъките започнаха.Пуснахме първия акт и ни стон ни вопъл.В процес на работа ни намалиха цената на част от пизициите по КСС,а други отхвърлиха напълно.Започнхме да питаме,кога ще ми бъде платен акта и получихме уклончиви отговори.Накрая доведоха и други колеги уж да ни помагат и в същия ден ние си тръгнахме,а явно с нас и те.Пазете се тази фирма,коректността е сведена не до нула,изобщо не съществува.
Подробна оценка от НОИ
За 200 лева да се молиш 10 месеца. Мизерници. Техниците в фирмата не си вдигат телефоните изключват ги и трябва да звъниш от други номера за да ти вдигнат и пак да те излъжат. Ако отидете ще ви лъжат и с надници неграмотните техници ще ви карат да работите това за което не сте назначен. Ще оставате допълнително без да платят часовете за да оправяте грешките на техниците.
Подробна оценка от Аlin
Неходете там. Обещават че много ще се грижат за вас ще си получавате редовно изработеното но не е така. Получавате само дребни аванси само ти бавят парите а за хора които не са от София и имат семейства това е лошо. Управитела почти не го познаваме не идва на обектите дал е целата си фирма на двама техника които го лъжат. Техниците му са неграмотни отношението им към работниците е като животни. Има едно манекенче за замсник управител но него никои не го слуша и по добре без него стои само да вози шефа.
Кутия
Показване на графиките
Потвърждение на мнение в БГ Работодател
От:[email protected]
До:[email protected]
Потвърждение на мнение
Лого БГ Работодател
social icon social icon social icon
Благодарим Ви, че сте част от БГ Работодател!
Румен, публикували сте мнение в уеб сайта БГ Работодател. За да го потвърдиш и да бъде видимо в страницата за фирма Ф-СТРОЙ ГРУП ЕООД, моля кликни на следният линк:
Ако линка не работи, моля копирай го и постави директно в браузъра си.
Мнение:
Внимание.Много измамна фирма ,не се лъжете.Дават ти някакви 200 лева когато трябва да вземаж заплата а самата заплата не се знае кога.А на всеки работник се пада по 2 техника.Работниците се надпреварват кой да е лизач.1 един единствен е мъжкар и си разбира от работата май беше от Смолян ли или от Пловдив .Шефа на фирмата е много печен ама техниците го лъжат и не казват истината.Не се лъжете да работите там.Не .Мошеници.Не умеят да си задържат кадърните хора.
много измама от 23 декември не сме взимали пари след нова година нито аванс нито парите за свършената работа само обещават 2 месеца великата фирма
Имах удоволствие да работя с тази фирма в кв.младост 1 несподелям всички коментари относно заплащане и отношение.Е има какво дасе желае за подобряване но в коя фирма нямя та и ние не сме безгрешни.Зависи как се даговориш предварително и подпишеш.
най лошата фирма в която сам попадал заплатите се дават когато си решат аванс ти дават някакви 200 лв колоото да не умреш от глад никаква сигорност швфа е някякав военнен
даржи се с работника пренебрежително няма комуникация с работниците си пална скраб не се лажете да почвате там ще ви изгубят времето жалка фирма
Подробна оценка от Валентин Димитров
Това е една от най-добрите фирми, в които съм работил. Коректността и справедливостта са водещи - нещо, което рядко се среща в България. Който възнамерява да си върши съвестно работата може да е сигурен, че ще бъде оценен и поощрен.