Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АВКО ООД /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 13


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

                    ПРОТОКОЛ
На 05.06.2010. се проведе Общо Събрание (ОС) на съдружниците в ФИНИСТРА ООД. На събранието присъстваха всички съдружници /както следва.
Анелия Цветанова Колева
Велин Владимиров Колев
Владимир Иванов Колев
Ирина Владимирова Колвва
ДНЕВЕН РЕД
1. Вземаме на решение за ликвидация на ФИНИСТРА ООД.
2. Вземане на решение за избор на ликвидатор и възнаграждението му.
Дневният ред беше приет без направени промени и възражения.
По 1-ва и 2-ра точка от Дневния ред докладва г-ца Колева, която представи мотивите за вземане решение за ликвидация. Дружеството не извършва дейност няма перспективи за развитие и практически само трупа загуби. За защита интересите на съдружниците след успешната продажба на предприятието ликвидирането е най-логичната стъпка. След проведената дискусия Общото събрание взе следното:
Решение:
1. На основание чл.154 ал.2 от ТЗ и чл.32 ал.1 от Дружествения договор взема решение за ликвидацията на дружеството в минимално установения по закон срок.
Беше проведено гласуване: Решението се прима единодушно
2. Определя управителя на дружеството Ирина Колева за ликвидатор и я натоварва ба извърши всички необходими действия по производството за ликвидация.
Беше проведено еласуване: Решението се прима единодушно.
Поради изчерпването на дневния ред събранието беше закрито.
Съдружници:
Анелия Цветанова Колева
Велин Владимиров Колев
Владимир Иванов Колев
Ирина Владимирова Колева


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

               АВКО-АД Русе
          ул. " Иван Ведар" 1
          НОВ АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ
 гр. София, район Овча Купел, улица "Маестро Кънев" № 78, вх.В, ет. 3 ап 14
                                      ПРОТОКОЛ
Днес, 15.02.201Ог. от 11,00 часа в Заседателната зала на Дружеството на адрес Русе, ул. " Иван Ведар" 1 се проведе Общо Събрание (ОС) на дружеството.
Присъства 159 998 акции (88,888%) от капитала, който е 180 000 акции.
Поименно:
Владимир Иванов Колев - 51466 акции.
 Анелия Цветанова Колева - 51466 акции
Велин Владимиров Колев - 28533 акции
Ирина Владимирова Колева - 28533 акции
Събранието е редовно и може да взема решения.
За деловото протичане на събранието беше предложено ръководство, както следва:
 За Председател Анелия Цветанова Колева, Секретар Владимир Иванов Колев и преброител Ирина Владимирова Колева След приключване на обсъжданията беше прието следното
   РЕШЕНИЕ:
1. ОС избира за
Председател Анелия Цветанова Колева, Секретар Владимир Иванов Колев и преброител Ирина Владимирова Колева
Беше проведено гласуване: „За"- 159 998 акции. "Против"- „0", "Въздържали се"-„0". Председателя предложи следния
ДНЕВЕН РЕД
1. Промени в Устава на дружеството
Дневният ред беше приет.
По т. 1. от Дневния ред Председателя на събранието предложи на вниманието на акционерите, предложенията на СД за промяна в Устава на дружеството. След направените разисквания беше проведено гласуване за следното РЕШЕНИЕ:
1.0С приема предложените промени в устава на дружеството както следва:
Чл. 4 АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ
1. Адресът на управление на дружеството се определя от общото събрание.
2. Адресът на управление на дружеството е: Република България, гр. София, район Овча Купел, улица "Маестро Кънев" № 78, вх.В, ет. 3 ап 14
След направените разисквания беше проведено гласуване за предложеното РЕШЕНИЕ: Беше проведено гласуване: С „За" - 159 998 акции. Против „0", Въздържали се - „0". Решението е прието
 
Преброител:.....Колева
Секретар:...........Колев
Председател:.......Колева
15.02.201Ог


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Авко ООД
Адрес: 7013 Русе,
ул. Иван Ведър 1
Телефон/Факс: Tel: +359 (82) 881-101, 881-102
Website: www.avko.bg
E-mail: [email protected] [email protected]
Лице за контакти: инж.Анелия Цветанова Колева
Стандарт(и): ISO 9001:2008
Сертификат No: TRBA 1000145
Дата на издаване: 29 Септември 2009
Срок на валидност: 28 Септември 2012
Обхват: Проектиране, производство и продажба на предварително изолирани с пенополиуретан елементи за изграждане на топлопреносни мрежи за безканално полагане.
Сертификатор: TUV Rheinland Bulgaria
Акредитация: IA BSA
Консултант: ТУФ КОНСУЛТ ООД


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 
Тежка катастрофа на пътя Плевен-Русе, двама загинаха
На пътя Плевен - Русе, местността Шумата, е станала катастрофа тази сутрин около 7.25 ч.,на 22.10.2009 съобщиха от полицията.
Има две жертви, които още не са идентифицирани. Движението по главния път е отклонено през Гривица, Згалево и Пордим. Трафикът в този участък в момента е много натоварен, уточниха от Пътното управление.
По предварителни данни на Пътна полиция лек автомобил "Дачия" Р 8283 РМ на фирма АВКО-АД гр.Русе се е блъснал в светлоотразителен знак на спрял багер, ударил се е в задното колело и се е завъртял, след което е последвал удар в насрещно движещ се товарен автомобил.
Огледите на място продължават.
22.10.2009 / 11:49
Тежка катастрофа отне живота на двама души по пътя Русе - Плевен
Двама души , служители във фирма АВКО-АД Русе, загинаха при тежка катастрофа на пътя Русе - Плевен. Инцидентът е станал около 7,30 ч тази сутрин. По първоначална информация в местността Шумата лек автомобил Дачия, Р 8283 РМ на фирма АВКО-АД гр.Русе движещ се от Русе към Плевен, се е завъртял, при което са били ударени още две коли.
На място са загинали двамата мъже, пътуващи в автомобила. Тяхната самоличност още не е установена. В момента екип на пожарната от Плевен разрязва автомобила, за да бъдат освободени телата.
По първоначални данни причина за катастрофата е висока скорост, с която се е движила Дачията. Очаква се в ранния следобед пътят да бъде отворен. В момента движението е отбито по обходен маршрут през град Пордим.
Двама мъже загинаха при тежка катастрофа тази сутрин на пътя Плевен-Русе при местността "Шумата"
Двама мъже , служители във фирма АВКО-АД Русе , са загинали тази сутрин при тежка катастрофа на пътя Русе – София в местността „Шумата“.Районът бе отцепен няколко часа и движението бе пренасочено по обходен път.По-късно днес бе установена и самоличността на загиналите.На мястото на инцидента от рано сутринта имаше полицейски патрули, а движението по главния път София-Русе бе пренасочено през обходния маршрут Пордим-Згалево -Гривица.Натовареното движение в района доведе до образуването на дълги колони от автомобили и в двете посоки.Двамата мъже са пътували в лек автомобил „Дачия“ Р 8283 РМ на фирма АВКО-АД гр.Русе движещ се от Русе към Плевен.Сигнал за инцидента, който е станал в местността Шумата, е подаден в 7.30 часа. Според първоначалните данни, виновен за катастрофата е шофьорът на „Дачия“-та. В сблъсъка са участвали три автомобила, един от които камион „Скания“. Катастрофиралата кола се е ударила и в светлоотразителен триъгълник, сложен на багер, след което се е завъртяла два пъти и се е ударила в насрещно движещ се товарен автомобил, уточниха от полицията.61-годишният водач от Русе и 53-годишният му спътник от Разград са загинали на място.Екипи на противопожарната служба са извадили двете тела от смачкания автомобил.Около 12.30ч.пътят Плевен-Русе бе отворен за движение.
Загиналите при тежката катастрофа край Плевен днес са от Русе и Разград
 
Възстановено е движението по първокласен път Плевен - Русе
Тази сутрин около 7:30 ч. на първокласен път в местността Шумата лек автомобил "Дачия", , Р 8283 РМ на фирма АВКО-АД гр.Русе движещ се към Плевен се е ударил в светлоотразителен триъгълник на багер "Кейс", спрян в дясно по посока на движението.
После колата се блъска в задната лява гума на багера и се завърта на пътя, като се удря в насрещно движещия се товарен "Скания", с плевенска регистрация. Вследствие на автопроизшествието са загинали на място шофьорът на лекия автомобил и неговият спътник.
Незабавно са изпратени полицейски екипи за огледи и установяване на причините за инцидента. Огнеборци са оказали съдействие за изваждане на телата на загиналите.
Установило се, че водачът е 61 годишен от Русе и пътуващият на предната седалка – 53 годишен от Разград са служители във фирма АВКО-АД Русе Труповете на мъжете са приведени за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" - Плевен.
Цялата сутрин бе променена организацията на движението като автомобилите бяха пренасочвани през село Гривица - град Пордим и град Славяново.
След приключване на огледите на местопроизшествието около 12:30 ч. първокласният път е отворен за движение и в двете посоки. Образувано е досъдебно производство.
 
Автор: PlevenLIVE
22.10.2009 15:12 Коментари (0)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бе след като "удовлетворените драскачи" тука разбират толкова много от бизнес, що не вземат да си отворят всеки един от тях по една фирмичка и да се позборят малко с данъчните, тъпите закони, корупцията на всички нива като се почне от проверяващите и се стигне до съдийте и адвокатите, вместо да си чешат езиците, да си стоят на топличко в цеха, да си попушват еФтиния треволяк на булгартабак и още в 16:20 да почнат да се скатават, щото видиш ли за 40 минути нищо полезно не може да се свърши.
Ми така са намерили за добре собствениците на фирмата, така са постъпили. А като гледам напоследък това за Русе е доста добре, имайки предвид, че половината град се изсели в София, а другата половина във Варна. Останаха хората от селата и паланките, който са с големите претенции и си мислят, че като дойдат "у градо" и вече са голЕмата работа.
Гледайте си вашата работа, а оставете на ръководството да мисли какво да слага в кашоните и какъв да им е флага в уебсайта. То като гледам това знаме не го е вдигал шефа на фирмата, а някой от вас, работещите в нея. Мърльовци такива.
Бай Дъ уей, след малко ресърч се оказва, че посоченият линк е старата страница на Авко. Не случайно пише в линка ../old/..
Писнало ми е от селяния в тая държава. А на вас не ви ли писна?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не ми е ясно защо в сайта на АВКО /http://avko.bg/old/html_source/about.htm / Българското знаме е като на война /'червеният цвят е отгоре/А ето как трябва да е знамето българско/www.znamena.com/То кое ли в АВКО ни е наред,че и знамето.
  Абе за какви норми да говорим,като ни плащат колкото на Китайците от които купуваме повече от продукцията,после я опаковаме в кашони на АВКО -все едно че ние сме я произвели.
 


бивш служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
4

Фирма като други в България. Някои хора са доволни, други не. Лично аз напуснах фирмата не защото съм недоволен.И това го знаят малко хора.Това, което ми   правеше впечатление е, че  работещите във фирмата  не спират да са недоволни от това, което имат, за сметка на положителните страни на условията.И особеното е ,че са избрали един работещ подход на недоволство.Колкото плащат толкова ще работим-важното е да сме на работа.Защото няма норми за заплащане.Работиш не работиш ,на края на месеца заплатата си вземаш.И това че собствениците са привикнали с тази теза-показва едно примиренчество от тяхна страна.А това не е в интерес на фирмата.Наистина във фирмата няма закъснение на заплати.На 20 число заплатата ти е на банкомата. И това в продължение на 20 год.Да са живи и здрави.Но на пазара на труда има по-подходящи работници.Готов съм да коментираме принципите и подходите на работа с работили във фирмата повече от 5 години


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм един от тези които избират хората при постъпването им на работа. В голяма степен съм разочарован от кандидатите за работа.Явно критерия МИСЛЕНЕ не се отдава на всеки. Дружеството не прави компромиси със слабо подготвените. Това - мисленето е ценено и насърчавано и поощрявано За 2007 г. дружеството е обявено за ИНОВАТИВНО дружество в Републиката. За последните 7 год. има регистрирани 3 патента.Не зависимо че заплащането не е от най- високите то е гарантирано. За 20 год. НЯМА ЕДИН ДЕН ПРОСРОЧВАНЕ НА ДЕНЯ ЗА ЗАПЛАТА. Няма нито един наказан за неправилно взето решение или действие независимо че е нанесъл вреда на дружеството в желанието да си свърши работата.В настоящата кризисна ситуация дружеството си запазва кадрите и лидерската позиция на пазара, което означава че водената политика е правилна. Суровини се купуват от Китай и Япония но 95% от продукцията е производство от предприятията в България


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

АНОНИМНОСТТА НА АВТОРИТЕ Е КРИТЕРИЙ ЗА ОЦЕНКАТА НА МНЕНИЕТО ИМ, А ОГОРЧЕНИЕТО Е НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЕ КЪМ НАСТОЯЩЕТО.
 
 


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съгласен съм с 1-вото мнение.
Ниско заплащане, хаос в организацията, бавно и еднолично управление. Права не се делегират почти никому. 95% от продуктите се внасят от Китай, но това няма отношение към работата ;) Колектива е като цяло от потъпкани морално и материално хора. Определено има доста свестни между тях, и като хора и като специалисти. Като цяло има голямо текучество на персонала. Кадрите не се ценят, не се поощряват. Привилегиите са най-често мними.
Но все пак всичко се познава в сравнение. Аз лично оттам отидох на много по-добро място. И после на по-добро, и така.. На някой може да му се е случило обратното. Опитах се да съм обективен. Не бих се върнал там никога..това е казано беа всякаква злоба.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?