Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Пътстрой-92" АД /img/frontend/nomap.png"

"Пътстрой-92" АД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
4

Изключително структурирана и подредена фирма. Добра дългогодишна практика и подреденост на отговорностите и задълженията. Болшинството ръководители за започнали от първото стъпало и са израснали във фирмата, парашутистите са изключение. Изключителна колегиалност (е, има няколко г*веда, но всички ги знаят). За съжаление последните обекти на фирмата налагаха дълги командировки, което не е приемливо за хора с малки деца. Заплащането не е от най-високите, но по правило е редовно и минималното късане на нерви компенсира разликата. Централният офис е на изключително неудобно място и да не му се налага на човек да търси къде да паркира.


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
5

Работила съм във фирмата три години. Причината да напусна бяха постоянните продължителни командировки, което е нещо нормално, предвид дейността на фирмата. Заплатите са около средните за сектора, но пък винаги редовни. Колегите са страхотни. Фирмата е голяма, и разликата между началниците на различните регионални звена и отдели е огромна- варират от пич до лайно. Аз бях от късметлиите :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?