Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет
Колеги,въобще не се занимавайте с Топливо ! Ако сте опитен шофьор си търси работа другаде, но не се захващай с тези мизерници ! На вътрешното в българия взимат 1000-1200 лв но работиш докато има работа и в цяла България ! Осигуровките се заплащат само минимлната, спиш по кабините! Делят плащането на пълни празни километри все едно аз иммам вина зе са ме пратили на 50 празни километра да товара.Текучеството на персонал е постоянно! Наемат хора винаги. Всеки може да работи там. Няма значение образование, опит.
Подробна оценка от Prepatil
Всеки който започва работа в Сдружение Топливо / Мегатранс -1 трябва да знае, че при напускане няма да си получи последната заплата и не използваната отпуска. При постъпване се попълва молба за напускане, а осигуровките са на минималната заплата. Офиса на Мегатранс-1 се намира насред полето между Обеля и село Мрамор и от години се обещава на служителите, че ще се осигури транспорт, ще се направи заведение за хранене и т.н. и т.н. Естествено това не се случва, а сина на собственика - Виктор Щраков, който се изявява като СЕО ще ти обещае целия свят при постъпване...няколко месеца по късно след като служителя осъзнае истината и си подаде молба за напускане, спази си 30 дневния срок на предизвестието и очаква да си получи заплатата разбира, че въпреки договорката си, която има ще получи не уговореното, а минималната раб. заплата. И ако някой си мисли, че точно на него ще му се размине - объркал се е жестото - всеки напуснал гори с парите...
Подробна оценка от шофьор
Момци, чета и се чудя.Преди 1година кандидатствах във фирмата, но след като прочетох коментари почти бях се отказал, добре че се запознах с един от шофьорите на Мегатранс 1.За забавяне на заплатите дори не съм чул, началника казва че и той взима заплата заедно с нас.За празните км - който пътува за Италия, му се плаща 20ст и пълни и празни, тези които са в БГ надница +на км.За година и три месеца нафта не съм плащал, е вярно че не пипам , обаче и другите гледам не реват.Камиончета са доста нови, ремаркенцата са старички.Работил съм и в други "големи" фирми, засега мисля да поостана тук.За разликата от другите и на Великден и на Коледа си бях вкъщи а и паричките се плащат редовно
Подробна оценка от бивш играч
Забравих да спомена кьде се пьтува и как се формира кинтажа-Бьлгария Ромьния гьрция кагато бях там и сьрбия а чувам че и италия бил почнал последно време нз парите се формират 20 стотинки пьлно празните вие си ги плащате което ще рече 0 за празните а те обикновено са 50 на 50 твьрда заплата нема разбира се в сервиза като си което ще рече докато си сваляш дисковете на ремаркето или нещо друго пак пари не се плащат което значи 1 седмица у боксо и свети петьр ше ти дое на крака да ти даде некоя филия леб и така в крайна сметка мога да обобщя 2 месеца без пари до пурвия аванс по пьтя изядени 500 600 лева а в моя случаи и цигарките още 300 получени на месец 600 лева за композиция 40 тона почти винаги с 24 тона товар и последната заплатка у тяхното джобче така че пак казвам мислете добре преди да ви омагиоса веселинчо !!!
Подробна оценка от бивш играч
Бацко ти Щраков доста добре е опекьл нещата дава ти ново камионче и те пуска на нивата в повечето случаи това ще рече циментец и тухлички от мездра или сканиа или волво зависи кой какво последно е за.бал дочувам че в момента има и от двете по много,така стигаме до момента с подрьжката строши ли се нещо легаш си да си го ковеш мое и да ти дойде некои на помощ мое и да не ти дойде,за отношение нищо лошо немога да кажа колегита са точни момчета и ше ти помогнат ако разбира се те самите не са затьнали до уши с техните кочини,идва и един хубав момент парите пари след месец и половина ако разбира се ги дочакате авансче разбира се де 300 кинта точна пара на точно число и след това на 30 то число почват мьките седате и ти казват преразход 100 литра което по цени на бацко щраков е 300 кинта резидба от заработката и така от заработка 1000 лева -300 аванс станаха 700 - 300 лева нафта в най добрия случай говориме щото чух че има и едно момче кьде 500 е платил остават 400 за 24 дена работа по 10 часа на ден без прибиране дома мисля че това е най-добрата фирма на света и последна заплата като напускаш не се дава с две думи пускайте здраво CV та и отивайте да ви клати играчо от дрен (щраков),радвам се ако сьм бил полезен и сьм ви спестил малко загубено време и пари от живота ви.
Подробна оценка от Гошо
Мегатранс 1 са едни от най некоректните работодатели в България. Нивото на заплащане е под всякаква критика. Не се получават заплати с месеци,а в немалко от случаите се оказва че работникът има да дава пари на работодателя. Отношението на ръководството към работниците е като към слуги, при така създадените обстоятелства да се говори за привилегии и социални придобивки е направо смешно. Атмосферата за работа е като латиноамерикански сериал, и дума не може да става за професионално развитие.