Хранителна Борса Александър ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Хранителна Борса Александър ЕООД

Здравейте
Наскоро получих предложение за работа от и бих искал някой да ми даде по актуална информация за фирмата.
Последното мнение е от миналата година.
Човекът който ми предложи работа е настоящ служител когото познавам не много добре но когато поразпитах мои клиенти получих доста лоша информация и повечето от тях ме съветват да не се хващам с работа там.
От друга страна условията които ми обясниха не са никак лоши и въпросът е дали са такива наистина или не.
Така че моля ако има човек който може да ми даде по детайлна информация да пише.
Благодаря.

Много коректни , ако почнете работа Бог да ви е на помощ

Положението през 2019 си остова същото.Голи обещания,осигуряване на минимална заплата,нулева организация,ужасни условия на труд,прогнили и потрошени бусове,извънреден труд ,който не се заплаща,шестдневна работна седмица,измислени глоби от ръководството за какво ли не,пренебрежително отношение от страна на управителя,спленти между персонала......Опитвам се да се сетя за нещо положително.Жалко ,че няма възможност да се публикуват снимки.....

Некорекна фирма шефът е лут и постоянно вика не ти пускат трудов договор нямат транспор ОТ 6 до18 си на работата 6 дена и на сичкото отгоре и оставаш и да късно

Това е най "яката" фирма във Варна, ако искате да сте прекарани тотално започнете работа там .

Здравeйте! НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ПРОЧЕТАТ ТОВА.ДО СКОРО РАБОТЕХ В ТАЗИ СУПЕР НЕКОРЕКТНА ФИРМА ХР.БОРСА АЛЕКСАНДЪР ЕООД. ПО ТОЗИ НАЧИН ВИ ПРАВЯ ОГРОМНА УСЛУГА ЗА ДА НЕ ПОЧВАТЕ РАБОТА ТАМ.НА МЕН МИ Я ПРЕПОРЪЧА ЕДИН ПОЗНАТ, КОЙТО БЕШЕ ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ТАМ И ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ГО ЧАКА И ОЩЕ И ОЩЕ ГО ПСУВАМ ЗА МЕЧАТА УСЛУГА ДА ПОЧНА. ОТНАЧАЛО НА ИНТЕРВЮТО МИ БЯХА ОБЕЩАНИ НЕЩА, КОИТО НИТО ЕДНО ОТ ТЯХ НЕ СЕ СБЪДНАХА: ЧЕ НАЙ- КЪСНО ЛЯТОТО ЩЕ СЕ ЗАКЪСНЯВА ДО 19. ОО.-НИЩО ПОДОБНО. ХОРА, РАБОТИ СЕ ОТ 7. 00 . ДО 23. 00 -ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ. НЯМА ТАКАВА ФИРМА ВЪВ ВАРНА И ОБЛАСТТА И ЗАТОВА НОН СТОП СЕ ТЪРСЯТ ОБЩИ РАБОТНИЦИ И ШОФЬОРИ, ЗАЩОТО ПОСТОЯННО НАПУСКАТ ХОРАТА. ОБЕЩАВА ЗАПЛАТИ ПО 1000 ЛВ. -СЪЩО Е ЛЪЖА. А АКО РЕШИТЕ ДА НАПУСНЕТЕ НЯМА ДА ВИ ПЛАТИ, ДАЖЕ ЩЕ ВИ НАБЕДИ ЧЕ СТЕ КРАЛИ И НЯМА ДА ВИ ПЛАТИ НИТО СТОТИНКА. ПЪЛЕН МОШЕНИК И ИЗМЕКЯР! НА ВТОРИЯ ДЕН ОЩЕ ИСКА ВСИЧКИ НУЖНИ ЗА РАБОТАТА ДОКУМЕНТИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ВИ ВЪРЖЕ ДА РАБОТИТЕ. АЗ СЪВСЕМ В НАЧАЛОТО УСЕТИХ НЕЩАТА КАКВИ ЩЕ СА И РЕШИХ ДА НАПУСНА, НО ОНЯ ВЗЕ ДА МЕ ЗАРИБЯВА ЧЕ НА ТАЗИ ЗАПЛАТА, КОЯТО МИ Я ОБЕЩАЛ ЛЯТОТО ЩЕ ДАДЕ ОЩЕ ПО 200 ЛВ. ОТГОРЕ ТОЕСТ ОТ 900-ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ 1100 ЛВ. -НИЩО ПОДОБНО ДАЖЕ НЕ ВЗЕХ 900 ЛВ .ПОДРОБНО ВИ ОПИСВАМ НЕЩАТА ЗА ДА НЕ ОЩЕТЯВА ДРУГИ ХОРА ТОЯ МРЪСНИК, НО НАЛИ ЗНАЕТЕ НЕ Е СРАМНО ЧОВЕК ДА НЯМА ПАРИ. КОГАТО СИ НА ГОЛЯМ ЗОР ПОЧВАШ ДА РАБОТИШ, А ПОСЛЕ ВЕЧЕ СЕ УСЕЩАШ, НО ВЕЧЕ Е КЪСНО КАКТО ПРИ МЕН.ВЗЕХ НА 1 ЮЛИ 170 ЛВ. ПОНЕЖЕ НЕ СТИГА ЧЕ ЗАПЛАТАТА Я ДАВАТ НА 4 ПЪТИ, А И ТИ УДЪРЖАТ ПАРИ ЗА КАСИ. С ЕДНА РЪКА УЖ ТИ ДАВА БОНУСИ, А С ДРУГАТА СИ ГИ ВЗЕМА- ТОВА Е ВСЕКИ МЕСЕЦ УДРЪЖКИ ЗА КАСИ И В КРАЙНА СМЕТКА НА ТОЯ ИЗМАМНИК ИЗЛИЗА ЧЕ МУ РАБОТИШ ЗА ЕДНО МЕРСИ.......И АЗ СЛЕД КАТО МИ ДАДОХА ТЕЗИ 170 ЛВ. СЛЕД КОЕТО СЕ ЧУДЕХ ДА ГИ МИРИША ЛИ ДА ГИ ЯМ ЛИ ИЛИ ДА ГИ НАПЪХАМ В ЗАДНИКА НА УПРАВИТЕЛЯ, ПОНЕЖЕ ТОЙ РАЗДАВА ЗАПЛАТИТЕ МУ КАЗАХ ЧЕ КАТЕГОРИЧНО ЩЕ НАПУСКАМ ЗАЩОТО АЗ ПОВЕЧЕ ОТ 200 ЛВ .ЗАПЛАТА НЕ СЪМ ВЗЕМАЛ. УДЪРЖАХА МИ ВСИЧКО НАВЕДНЪЖ ЕДНО ЗА КАСИ И ДРУГОТО КОЕТО СЪМ ПАЗАРИЛ ОТ СКЛАДА НАПРЕД, МАКАР ЧЕ БЕШЕ ОБЕЩАНО ОТ НЕГО ЧЕ ЩЕ СЕ УДЪРЖАТ ПАРИТЕ НА 2-3 ПЪТИ ЗА ДА МОЖЕ ЧОВЕК ДА СЕ ВИДИ МАЛКО С ПАРИ И ТОВА ОБЕЩАНИЕ НЕ СИ СПАЗИХА......ТОЙ ВЕЧЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ЩЕ НАПУСКАМ УПРАВИТЕЛЯ МУ Е УХО И ОКО И ВЕЧЕ БЕШЕ ГО ОСВЕДОМИЛ ЗА НАПУЩАНЕТО МИ.НА 5-Я ДЕН МЕ ВИКА В ОФИСА СИ И МИ КАЗВА ОСВОБОЖДАВАМ ТЕ ОТ РАБОТА- КРАЛ СИ ГОРИВО. ТОВА БЕШЕ АБСУРДНА ЛЪЖА- РЕШИ ДА МЕ ИЗПРЕВАРИ ЗА ДА НЕ СЕ КАЖЕ ЧЕ СЪМ НАПУСНАЛ, А ЧЕ МЕ ИЗГОНИЛ. НАБЕДИ В НЕЩО КОЕТО НЕ СЪМ ИЗВЪРШИЛ С ЕДНА ЦЯЛА ЗАПЛАТА МЕ ЗАВЛЕЧЕ, ПОНЕЖЕ ЗАПЛАЩАНЕТО Е МЕСЕЦ НАЗАД 1 ЗАПЛАТА ТИ Е ЗАТВОРЕНА ВИНАГИ, ТАКА ГО Е ИЗМИСЛИЛ КАКТО В МОЯ СЛУЧАЙ. НЕ МИ ПЛАТИ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪМ ИЗВЪРШИЛ. ДОРИ НЕ МИ ДОКАЗА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ЧЕ СЪМ КРАЛ ГОРИВО- ВСИЧКО БЕШЕ СХЕМА ДА БЪДА НАРЕДЕН. МОЯТА СЪВЕСТ СИ Е ЧИСТА! ЗА МЕН КАПЧИЦА ГОРИВО НЕ СЪМ ТОЧИЛ, НО КАТО РЕШИ НЯКОЙ ДА ТЕ НАБЕДИ ТАКА Е. ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ- ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! Т НО РАНО ИЛИ КЪСНО ТОЗИ ЧОВЕК Е ТОЛКОВА АЛЧЕН И ЖИВЕЕ С АЛЧНОСТТА СИ НА ГЪРБА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ СИ: ДА МУ РАБОТИШ ПО 17-18 Ч. И ДА Е ПАК НЕБЛАГОДАРЕН ДА НЕ ТИ ПЛАТИ- ТОВА Е НЕМОРАЛНО. ТАКЪВ ЧОВЕК НЕ Е НИТО БИЗНЕСМЕН НИТО БАРОВЕЦ НА КАКЪВТО ТОЙ СЕ ПРАВИ. В МОИТЕ ОЧИ Е НЕБЛАГОДАРНИК, МОШЕНИК И СМЕШНИК САМО КЪДЕТО В НАЧАЛОТО МИ СЕ ПРАВEШЕ С ПРИКАЗКИТЕ СИ НА МЪЖКАР- ПЪЛЕН ПУТЬО МАРИЙКИН ЩЕ МЕ НАБЕЖДАВА ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ СЪМ ИЗВЪРШИЛ И ТОЙ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ДА ИЗТОЧА ДА ЗНАМ ПОНЕ ЗА КАКВО МЕ ОБВИНЯВА. АЗ ДОРИ НЯМАМ ПРЕДСТАВА РЕЗЕРВОАРИ С ПРЪСТЕН ДАЛИ МОГАТ ДА СЕ ТОЧАТ, ДОРИ НЕ СЪМ И ПРОБВАЛ. В ТАЯ ФИРМА ТРЯБВА ДА СИ НАВЕДЕН, ДА МЪЛЧИШ И ДА ТРАЕШ КАТО В ЗАТОЧЕНИЕ. РЕШИШ ЛИ ДА НАПУСКАШ -МОМЕНТАЛНО СЕ ОБРЪЩАТ НЕЩАТА СРЕЩУ ТЕБ. БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТЕ ИЗКАРВАТ КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ ТАКА ЧЕ ТОВА Е ЛИЧНО МОЙ СЪВЕТ.ТОЛКОВА МНОГО КОРЕКТНИ ФИРМИ ИМА ВЪВ ВАРНА ,КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ, НО НЕ И В ТАЗИ. НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА КАТО МЕН!

Някой има ли отзиви от отношението към персонала-мърчендайзери,търговски представители, оператори ?

клиент

В тази фирма шефовете май са много зле,щом позволяват да ги крадат пред очите им.И позволяват "изванработни"отношения между служители.Респект.Така е ,един изписва,друг доставя.
С такива служители като Д.К ми се струва че тая фирма дълго няма да просъществува.

На всички решили да започнат работа в Хранителна Борса Александър ЕООД, като шофьори хубаво е да знаете, че на интервюто ще ви кажат, че ще се налага да оставате малко след работа, но извън работното време се заплаща. Не им върваите! Истината е , че заплатата на шофьорите е 700лв. след втория месец, като лятото се тръгва от базата сутрин в 6:30 и се приключва чак в 23- 24 часа вечерта. което си е около 17-18 часа на ден, а парите са все същите. Пригответе се да плащате и глобите за неправилно паркиране, което ще ви се налага да правите на ден по няколко пъти и вътрешните глоби на управителя за щяло и нещяло. Организацията в борсата е доста хаотична и мудна. С една дума не си губете времето с тях , освен ако не сте много на зор.