Подробна оценка от Прецакан
В общи линии не плащат, а се работи повече отколкото е договорено. Накрая е възможно да не получиш нищо това, което си се договорил. Обяви в jobs.bg непрекъснато има защото има и текучество.
Подробна оценка от Милен Германов
Гледайте колко са "изрядни" тези.... В магазина си купихме кексчета произведени в бъдещето.... https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10714526_10152786210004110_3189201728768328792_o.jpg
Подробна оценка от Гошо
Тия там са пълни робовладелци.Не плащат навреме,глоби много и то за глупости.Персонала се сменя всеки месец.Шефа е страшна мижитурка,не може две думи на кръст да каже.Отпуската ако изобщо стигнете до там ви я плащат около 100 лева за цялата годишна.Работи се по 6 нощни в седмицата.Ако искате да почнете работа там кажете че сте от някое убито село,правете се на много прост и ще ви вземат.И не вярвайте на нито една дума на солташака на шефа-Григорий,много лъже.
Подробна оценка от Ник
Бях на интервю в тази фирма. Производствената база изглежда прилична и донякъде хигиената е наред. Това, което ме притесни в предложението беше че собственика /или управителя, така и не се представи/, изисква да му се въведат нови неща без гаранция че този, който ги въведе ще се задържи. По-късно му се обадих и изисквах постоянен трудов договор и повече от това, което предлагаше /30-35 лв на ден не са стимулиращо възнаграждение за нови рецепти/ и комуникацията беше дотам.
ВНИМАВАЙТЕ С ПОДОБНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - КАПАН ЗА ТЪРСЕЩИТЕ РАБОТА!