Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Комнет /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Ако видите обява от Комнет не се лъжете да кандидатствате. От януари 2018 година Комнет реално не съществува, тъй като е закупена от Нет 1. За Нет 1, може да си погледните съответните коментарии. Накратко казано, късат те от работа, нямаш АБСОЛЮТНО никакви права и една камара задължения. Персонал липсва, което за тази заплата и условия е нормално и често се налага да вършиш работата която е за друг отдел. Отношението на ръководният персонал е меко казано грубо, неуважително и откровено невъзпитано. Прякото ръководство са спуснати отгоре "парашутисти", които освен другото са и крайно некомпетентни. Няма към кой да се отнесеш ако имаш проблем с клиент, няма кой да ти съдейства не часове, а дни наред. За сметка на това, ако клиент се оплаче от теб независимо дали е основателно или не невидимите до момента шефове изведнъж се появяват от нищото и те разпъват на кръст. Не малко служители са изгорели по този начин, но напоследък са свалили критериите защото персонала и сам масово напуска. Работното време е стандартно в офиса, но в касите е пълен кошмар, уж има някакъв график, но той често се променя няколко пъти на ден и реално никога не знаеш кой ден и коя смяна си на работа. Нерядко се прекъсват или в последният момент отказват отпуски (визирам ден преди това).
Заплата чисто около 700 стартово, но май е по-скоро според уговорката, а някои неясно защо взимат в пъти повече. Бонуси, не мога да си изкривя душата-има.
До преди закупуването от Нет 1, Комнет беше малка, но успешна фирма. И там имаше проблеми, но нещата работеха, клиентите бяха предимно доволни и персонала в преобладаващият случай си оставаше един и същ години наред. В момента не се лъжете да станете клиенти на Комнет - проблемите от техническо естество следват един след друг, като абсолютно няма да има кой да ги отрази по седмица. Мнозинството от старите клиенти напуснаха и избраха други доставчици. Всичко в момента по мрежата е пълен срив.
Това е мнението ми, дълго излезе, но се надявам да съм бил полезен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?