Подробна оценка от Зорница Стоянова
Това "последното мнение" (от 2020 г.) съм го писала аз - Зорница Стоянова. Посочила съм се като анонимен в предишния си коментар, за да не се счете като ласкателство. Вече съм бивш служител, така че нямам проблем да застана с името си. И все още стоя зад думите си. Жалко, че вас, бивша колежке, ви е шубе, както коректно сте си посочила.
Променила съм местоработата си поради други причини,а не от неудовлетвореност.
Стартовата заплата е нормално да е по-малка, важното е с времето и с качествената работа тази заплата да се повиши. А и в случая правим съпоставка с позициите в същата сфера на дейност, а не с IT специалисти, нали.
Това последното мнение, Момчил сам ли го написа?
2020-2021г какво е удовлетворяващото парично възнаграждение?
Можеш ли да живееш нормално със заплата 900-1000лв на месец НАЙ-МНОГО?
Много удовлетворяващо и мотивиращо, да!
Много коректно отношение, съобразено с отдадеността и работата на служителите. Положените усилия не остават незабелязани, неположените такива - също ;). Паричното възнаграждение периодично се увеличава, в сравнение със средната заплата в този бранш дори е напълно удовлетворяващо.
Трудов договор за "платения" стаж НЯМА, което не е законно! 200 лв. за цял месец
След стажа ти правят временен договор за 566 лв.Бруто за уж 8-часов работен ден, а работиш упорито в продължение на 12-13 часа всеки ден, до късно - дори след 21:30 ч.
Без да има значение дали е събота или неделя, защото има прекалено много поръчки и недостатъчно служители.
Онлайн книжарница? НЕ е само работа на компютър. Ще се наложи да НОСИТЕ много тежести! - всички учебници, помагала, тетрадки, по всички предмети, за всички класове, по старата програма, по новата програма стари и нови учебници на всякакви издатели, било то за задължителна, било то за профилирана подготовка, да опаковате... Изисква голям физически труд - особено в края на август и през септември.
Може да изглежда интересно в началото, но НЕ се лъжете! Много тежка работа. За тези пари изобщо не си заслужава усилията...
А човек защо работи? За трохички? А друг използва труда му и да взима милионите.
Колегите изглеждат свестни, заплащането ще го видим скоро, но шефа има проблеми с нервите.
Ще ви разкажа как първият ми работен ден стана последен.Бях повикана на интервю,което мина доста добре.След няколко дни получих обаждане,че съм одобрена и започвам в посочен от тях ден и час.Е дойде и този ден...Пристигнах весела и с голямо желание за работа,точно в 9:00.Още от вратата
ми беше казано,че телефоните са АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНИ и трябва да бъдат оставени в задната стаичка,че трябва да идвам около 15минути по-рано за да се приготвим за работа.След което се започна обучението.Когато попитах за почивка ми беше казано,че сега почивката е 30минути ,а от 15 септември можело и да няма такава.След като излезнах почивка около 12:00 се върнах и отново продължихме заедно с управителя да учим учениците.От 9 до 12 не бях седнала дори за секунда,което разбира се продължи и до 18:00..Към 17:00 пристигнаха чували с учебници ,които ние с останалите колежки местихме,вадихме учебниците и ги подреждахме....в 17:30 бях помолена да измета книжарницата,а другата колежка да измие...така протече 9 часовият ми работен ден,без да седна дори за секунда,тъй като краката ми не издържаха вече.За мен това бе напълно непосилно... определено това не беше за мен.
Много коректен работодател. Заплащането е прилично. Работна среда с млади хора :)
Подробна оценка от Сателит Иванов
Фирмата е хубава. Лошото е, че работиш навън в шатри, на студ, на пек... дават духалки, ама все пак трябва да си солидно облечен като работиш. Иначе заплащането е точно такова, каквото казват в началото и дори има бонуси накрая. Отношението е добро- шефката е адски готин човек.