Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

К и М принт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

К и М принт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
-2
Работна среда
0

Ниски заплати, и то след дълги пазарлъци, лоша локация, лошо отношение на колектива към новите (всячески ще се опитват да Ви злепоставят от самото начало). Шефа крещи, вика и гледа да се отклони от дължимите плащания по всеки възможен начин.


шубе го/я е и не казва!

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Заплащането е малко, за уважение няма да коментирам, привилегиите не са важни, фирмената сигурност никога не е ясна, защото в тая фирма се крият и заключват все едно са наркодилъри. Изискват адски много и като работа, и като качество, и като работно време, развитие няма, намира се на гъза на географията, повечето работещи там са некомпетентни, демотивирани, флегматични хора, които работят в мръсни и студени помещения и всякя инициатива за подобрения или по-ефективна работа, бива потъпквана от ръководството. Друго, което адски много ме отвращава, е че гледат как да измамят клиентите, да им измъкнат сума над договорената, да им продадат някой боклук или нещо, което съвсем не са поръчвали заедно с другата стока, при това с доставка за тяхна сметка и със закъснение от седмици.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?