Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

3дуебдизайн /img/frontend/nomap.png"

3дуебдизайн

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

9 МАРТ Г. 15:34
Аз:Здравейте. Интересува ме курса,който стартира април. Но имам няколко запитвания. Цената е много ниска - защо? Навсякъде такива курсове са скъпи. Сертификата ме интересува къде важи. Има ли опция за започване на работа при вас след успешно изкаран курс ? Видях,че търсите стажант,но не сте дали повече информация. За колко месеца и дали се заплаща.
14:30

отговор от фирмата след над 3 месеца:

3dwebdesign: Съжалявам но не ползваме фейсбук, днес влизам за първи път след точно година и 2 месеца отсъствие. Курса си има страница в сайта ни и там има бутон за поръчка и телефон. Фейсбук НЕ е сайта ни - това е просто една от всички спамилки-соц. мрежи.

Аз: Защо тогава изобщо съществува и има препратка към нея? Занимавате се с web design, би трябвало да сте наясно,че социалните мрежи са начин за по-голяма реклама и начин хората да получат повече информация за различни услуги. Да не говорим,че и контактната Ви форма не работи или поне когато се опитах да се свържа от там преди курса не работеше, връщаше грешка при изпращането.Така или иначе курса остана назад във времето каквато и информация да ми дадете,а и начина по който ми отговаряте ми подсказва,че не си е струвало да се записвам при вас.

3dwebdesign: сайта си работи и проблем в него няма. мерси за урока по ползване на социалките, но така съм решил. хубав ден!

Не съм ходила там, не познавам служителите, исках да започна курс за изграждане на уеб сайтове и ми отговориха 2 месеца след като е минал курса. Мисля,че самите отговори са достатъчно красноречиви за сериозността и отношението на фирмата. Самите те не знаят как се прави реклама, а на всичкото отгоре не умеят да общуват нормално. За грамотност да не говорим и начина на изказване. Просто поредната жалка фирмичка,която претендира да е нещо,а всъщност не е.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе дайте малко повече инфо за тази фирма 
чета в сайта им , че имат само четерима души екип пък се правят на голямата работа с претенции големи.
да имаш реализирани 5-6 сайта , 
да си от София 
За заплати нищо не пише 
май много не пускат външни, защо са написали , че тътсят хора поради разширяване на дейността 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?