Изключително некоректни относно обратна връзка към кандидатите за работа. Бях на 2 интервюта и казус за решаване. След всички уверения, че предстои оферта за позицията не получих никакъв отговор дали съм одобрена или не. Не мисля, че е страшно да напишеш един мейл поне от уважение към кандидата. Побългарена фирма.
В тази компания се чувстват добре само служителите, които са 'приятелчета' на шефките. Мениджмънта не струва, заради това е хаос и поради липсата на организация обикновено никой не успява да си свърши работата. А от това страда клиента и съответно после и служителя, щото шефките са родом от близки до Македония градчета и умеят да ти извадят душата с мили думи. Не работете там особено ако мислите да имате деца и да ползвате майчинство. А не дай боже пък да си вземете болничен - ще ви изгонят, поне с мен така постъпиха. Ако ще имаш деца върви другаде. Което е пълна простащина и не е нормално да се случват такива неща в международна компания. Ако се махнат управленските кадри от женски пол може и да се оправят нещата, но дотогава в този змиярник не ви съветвам да стъпвате.
Ходих на интервю в София, с цел да се преместя там и се убедих, че всичко изписано към момента е вярно.Чакаш да се наканят да дойдат за срещата 20-30 минути, неуважение, не обясняват нищо, като поискаш нормална заплата се мръщят.
Подробна оценка от красимир
Фирмата е много зле!Първо, като ходих на интервю чаках 30 минути докато се наканят да дойдат.Никакво уважение, лоша работна среда..... добре, че поне има свястни колеги, но всичко друго е зле.
Подробна оценка от Nasko
Неуважжение и лъжи от страна на мениджмънта.Неизплащане на бонуси и неуважение към служителите.Малка фирма с големи обещание.Само ще си губите времвто.
Подробна оценка от Минчо
Ходих на интервю в тази фирма за търговец. Какво да ви кажа, чакане повече от 30 минути, арогантно и надменно държане, при искане на нормална заплата се мръщят. Малка фирма, за която си пролича на срещата, че мениджмънта го няма никакъв и се дават само празни обещания
След проведеното интервю бих казал не се занимавайте с тази фирма. Дори нямат собствен HR ами ползват външми фирми.
Подробна оценка от бивш служител
Като цяло отношението във фирмата не е добро от мениджърите.Колегите са ок ,но цари пълен хаос поради липса на опит на шефовете.Винаги се обещава , ниога не се изпълняват.
Подробна оценка от Илияна Христова
Ходих на интервю за тази фирма и офиса им се намира на бизнес парка. Изключително некоректно отношение. Интервюиращата закъсня с 1 час, като аз звънях доста активно на телефона и тя не вдигаше. Служителите, които идват сутринта на работа не са никак дружелюбни и ме оставиха да чакам в коридора, като някаква изтърсачка все едно, че бях някой промоутър на билети. Изключително враждебна обстановка, задаване на силни провокативни въпроси и бавенето с един месец на обратната връзка, нещо което казват, че се случва за след 2-3 дни.
Далеч е от центъра, чак в бизнес парка. Който живее в съседните квартали на Младост -4 да заповяда. Пътят от центъра до там е 1 час и 20 минути. Ако ходите на интервю в тази фирма първо вижте дали си струва да биете пътя и дали имате повече свободно време за да чакате интервюиращите да ви обърнат внимание.
Подробна оценка от Admin
Моля, дайте точното име на фирмата, в която работите.
Много работа с отровна химия пълна с отровни метали.Огромно напрежение от страна на работодатели мислещи се за богове.Много ниско заплащане 280лв на месец,а те осигурява на 180лв.