Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елмаус /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не знам чия е тази душа с толкова наранено его , която намира време да хули вместо да погледне себе си и да опита да се самоусъвършенства. Петър Петров е един от най-добрите работодатели които съм имала. Като Настоящ служител, запознат с обстановката и атмосферата към днешна дата, негативното мнение е на човек, който не е получил това, което искат, а за да бъде така- не е дали това, което се изисква.
Служител съм на фирмата от близо 2 години, през които не сам чувала думите "глобен си"
Отношението на колегите е страхотно, на ръководителите е страхотно, заобикалящата те среда е спокойна, без излизшно напрежение.
Заплащането е ориентирано спрямо постигнатите резултати- "за да ядеш, трябва да работиш"- и ако си съвестен, това не остава неоценено, напротив-Забелязва се,т.е бонусира се!
Ако имаш желание да се развиваш и да изкарваш пари- дерзай, бори се, така е навсякъде. Аз имам желанието и хъса да се боря тук, защото смятам, че това което получавам в замяна е и ще е правопропорционално на старанието ми!
Обръщам се към бъдещите служители- не се колебайте, кандидатствайте, ако не ви хареса, няма сила , която да ви задържи, но трябва да опитате преди да се откажете, не да се ръководите по това "пиперливо" мнение на един "гневен" човек!
Аз също преди да постъпя на работа в ЕЛМАУС КО четох този сайт, но той не ми беше "везната" ,която да определи дали аз ще постъпя на работа, или не, пробвах,реших, хареса ми и останах!
Всеки в крайна сметка сам решава кое е най-доброто за него!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Изключително некоректно отношение от страна на Работодателя. Петър и син му Павел - от всичко разбиращи. Първия месец много любезни, следват глоби всеки месец, без обяснения. Естествено осигуровките са на 350лв. - дори и за инженерен персонал!!!
Заплатата се взема с един месец назад - при напускане (сетете се) глобени сте с последната си заплата!
Водиш се на нормален работен ден 5 дена в седмицата - работи се на смени по 12 часа!!! от 7-19ч., 3 дена работиш, 3 дена почиваш - няма събота няма неделя!!!
При каквито и да е въпроси от ваша страна за разясняване на проблеми - отговор няма да получите - защо сте глобен, защо се е случило нещо, каквото и да е...............
Работи се на машини, без АБСОЛЮТНО никакви предпазни средства - НЕ СЕ КУПУВАТ (нали струват пари), нямаш право да питаш!!!
Няма АБСОЛЮТНО никаква аптечка, пожарогасител, абс. нищо!!!
В околността лятото има въшки (не се смейте), не ги интересува какво се случва наоколо, нито ги интересува за твоето съществуване!!!!
ако някой знае как да им изпрати проверка, би било най-добре затварянето на този така нар. коптор, нямат право да съществуват такива фирми и да се гаврят и крадат от хората!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?