ЕС БИ ТЕК / SB Tech https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,бул. Христо Ботев, Кепитъл Сити Център, сектор Б 49, ет. 4&markers=Пловдив,бул. Христо Ботев, Кепитъл Сити Център, сектор Б 49, ет. 4

ЕС БИ ТЕК / SB Tech

Много е лесно да кажеш - скапана фирма, скапани колеги, смотани проекти и т.н.
Само да ви светна, че фирмата е малко по-голяма от това, което виждате пред носа си. Няколкостотин човека сме. Не слагайте всички екипи под общ знаменател ;)

Айде сега слагайте минусите...

клиент

не се забърквайте с тези еврейчета !

Най-вероятно няма изобщо да те потърсят, ако не преизпълняваш изискванията в обявата.

Здравейте, някой може ли да сподели колко време отнема процеса по подбор ориентировъчно или по-конкретно колко време е предвидено преди да се свържат с кандидат за първи път за интервю? За София става въпрос.
Благодаря

Една от най-противните работни обстановки, с които съм се сблъсквал. Добре, че повечето колеги са свестни, та да не си тръгнеш на първият месец. Мениджъмнта е адски зле, просто не знам как фирмата просперира при толкова некадърно управление. Всъщност знам - пускат по педесетина обяви на месец. Парите и придобивките са много добри.

Информация относно позиция като QA. Тъй като бях на интервю там, а хората са свикнали да разпространяват само отрицателните новини, за това да кажа нещо положително. Интервюто протече доста добре. Хората наистина си разбираха от работата и не търсеха "да се лъжем взаимно" и "как се виждаш след 5 години". Казаха всичко, от което имат нужда и попитаха за моите очаквания. Причината поради която аз бих започнал работа там, определено е доброто първо впечатление от господата интервюиращи (тийм лидер и човек от ЧР). Не съм сигурна вътре във фирмата как стоят нещата, но определено разговорът даде отговор на всички мои питания. Излезнаха сериозни и реагираха доста бързо.

Мили хора , незнам от къде да започна но мисля така
ЕС БИ ТЕК е чудесно място за комуникативни млади хора , който иската да се запознаят със себеподобни. Колектива е страхотен , колегите са уникално готини ! Когато си ценен там , което както някой беше споменал в друг коментар , се случва ако буквално живееш там , оувъртайма не само е нещо нормално но и желателно ако искаш да покажеш че тейкваш кеър за бизнеса... та отплеснах се . Ако си даваш д то под наем с по 20 25ч оувър тайм вс е наред , ти си бог ! лижат ти подметките , мазнят ти се , бонуси ти дават , ваучери , всичко, ти работи само те ще ти дадат . Идеята им е да изкарат най-доброто от теб като постоянно те потупват по рамото и на теб ти се иска като паленце да което някой го гали да си оше по добър. Но ... ако нещо има кой да те смени вече не си важен , подметка , разкарват те и това е .Ако примерно имаш личен живот , или семейство нещо и няма как да висиш до посреднощ в офиса вече не си актуален, Примерно колежка я разкараха след майчинството щото нямало какво да и предложат.....Очевидно като те няма две години и някой те е заместил вече не си ценен и желан кадър и айде вратата .

Тези евреи само гледат да дръпнат някой заблуден човек с опит, изобщо забравете за обучение, да ви плащат външни уроци за вдигане на квалификацията или да ви вземат ако сте без опит.

На кратко, започнете работа и ще видите как е. Аз така направих и съм доволен.
Изобщо, не виждам почти нищо от описаните негативи, освен че офиаса е пълен, но пък е на удобно място и има други екстри.
Колегите са готини, позитивни, отзивчиви и си разбират от работата.
Заплащането е сравнително добро.
Средата е данамична и дава възможност за развитие, а че голяма част от шефовете са чужденци, не го намирам за проблем.

Положителните страни са всъщност само една - заплатата, която може да бъде доста висока, ако преценят, че ви бива в работата и искат да ви вземат на всяка цена.

Оттам нататък всичко е просто скандално. Най-неприятният момент е натоварването, независимо от отдела - мен ме посрещнаха във фирмата с предупреждението, че ОЧАКВАТ овъртайм. Може би при съпорта това го няма, но там компенсират с количеството работа. Отношението им е крещящо зле - фирмата е еврейска и разбира се, чужденците са с приоритет при вземането на решения. Има няколко български кадъра, които се слушат, но като цяло ако се надявате на уважение въз основа на квалификацията, опита и познанията ви, ще останете дълбоко разочаровани. Някои от шефовете се държат като добронамерени робовладелци - може и да не ви нашибат веднага, но рано или късно ще се случи.

За локацията не мога да кажа дали е добре или зле, зависи къде живее човек, но офисите са тесни и неадекватно малки за бройката персонал.

На този етап, в който София буквално бъка от големи и малки чуждестранни фирми, предлагащи заплати от 1,5К и нагоре за съпортски позиции, да се закопаете в тази карикатура на фирма наистина няма особен смисъл.