Подробна оценка от Юлиан Димитров
АКО ИМАТЕ ВРЕМЕ И НЕРВИ ЗА ГУБЕНЕ,ЗАПОВЯДАЙТЕ В ТАЗИ СМЕШНА ФИРМА!!!ЗА ПОЧТИ 13 ГОДИНИ ОПИТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ СБЛЪСКАХ С ТОЛКОВА ЛЪЖИ И ТО ЗА КРАТКО ВРЕМЕ!!!ТОВА Е НАЙ-НЕКЪДЪРНОТО И НЕСПОСОБНО РЪКОВОДСТВО КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛ,ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРАВЯТ ШЕПА ХОРА,КОИТО СКОРО ЕДВА ЛИ ЩЕ СА ТАМ!!!ДУМАТА"заплати" Е ЗАБРАНЕНА,ПАРИТЕ СИ ЗА ЯНУАРИ ПОЛУЧАВАШ ПРЕЗ АПРИЛ,КАТО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЛУШАШ САМО ВЕЛИКИ ОБЕЩАНИЯ!!!ТЪЙ,ЧЕ УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА.....ТАМ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО!!!
Подробна оценка от lazo35
Здравейте,аз ходих сам защото им видях обявата но ме изхвирлиха че съм незнаел как се влиза в заведение по-точно кафене зададоха ми един такъв въпрос как би вкарал нашето кафе да се продава в определено заведение и аз им казах някой от мойте методи и начини здобити с времето и стажа ми в тази облас но те ми казаха правилния отговор нее това и ме изхвърлиха отговора било пари
сега кандидатствам вече за пореден път и не ми се обаждат но знам че вече доста от кадърния песионал нее там а били останали само изрезки а и нещата в тая фирма не били много розави това ми го каза бивш шеф отдел и така
питам има ли малко информация за фирмата или да си търся друга
сега кандидаствах за маслата OMV знам ли там условията дали са същите или е друго има ли някои мнение по- въпроса
Подробна оценка от Димо
А какво става с производството и търговията на сладолед? Мисля, че се казваше Пармелад или нещо такова. Върви ли? Продава ли се? Упорито собственикът си търсеше някой, който да поеме управлението на фирмата му за сладолед.
Подробна оценка от Донкафе
Ами какво да ви кажа за фирмата ,пълна дезорганизация от край време. Нещата се случват ама малко след дъжд качулка,дето се вика.Хората оше не са си взели заплатата за Юни.Ама иначе на думи сме много силни.Ама най вероятната причина е че са започнали да изплащат инвестициите които са обещали на "КЛИЕНТИТЕ СИ" на смешното кафе MOKARABIA,или нешо такова беше.А кога ще има пари за заплати .......никой не знае. Иначе обещават едни инвестиции едно чудо.Ама като дойде време да се плащат всичките,служителите ще трябва да почакат за заплатките си.Ама и те до кога ще имат търпение да чакат ,никой не знае.Но чакането няма да е дълго,месец два и ....ЧАО.Ариведерчи дрто му се вика на Италиански,демек МОКАРАБИАНСКИ :) смешници.
Подробна оценка от Ник
Стандарт 17 има добра репутация и продава хубави неща. Напоследък обаче пускат обява за Търговски представител на граждански договор за някакви кафе-машинки. Като отидох на интервюто, интервюиращите /един симпатичен младеж и един чичка, който мисля, има проблеми с алкохола/ започнаха да ме убеждават да започна на тази схема. Намираш нови обекти и след третия месец, при добри резултати, сключваш трудов договор. Колко е сигурно че ще останеш, Господ само знае. Мен ми намирисва на схемата "ахмак лозе копае, юнак вино пие". Не ви препоръчвам да приемате тази оферта, ама всеки си знае. Пък и в тази криза човек може да се принуди и на това.
Подробна оценка от Rumen
Никой ли няма интересна информация за "Стандарт 17 А" и тяхната дъщерна фирма, която предлага на българския пазар италианския сладолед Parmalat.
Моля разкажете за собственика, микроклимата във фирмите му, организацията на работата, заплащане, работно време и т.н. Да започвам ли работа там?
Подробна оценка от Rumen
Разбрах, че "Стандарт 17" са започнали нова дейност с новооткрита тяхна дъщерна фирма, а именно производство на сладолед. В момента търсят Управител на новата фирма и търговски екип.
Моля дайте ми малко повече информация за собственика, работата, атмосферата там, къде се намират офисът и производството, отношението на собственика към служителите, заплащане, работно време... Има ли проблеми там и какви са те? Заслужава ли си човек да се ангажира с такава отговорност към "Стандарт 17".
Ще ви бъда благодарен за информацията, за да не остана после разочарован и да не съжалявам за загубеното време.
Пишете, моля!
Подробна оценка от Устата
Мои приятел работи там и не е доволен.Казва,че шефа нищо не разбира и тои стои там поради липса на друго.Но може и да не е така,не се знае все пак тои е бачкал в Англия и може би затова.Всеки сам да си пробва.
Подробна оценка от таратора
Миличка, поработи още малко и тогава пиши)))))
Подробна оценка от братовчеда
Тази фирма е абсолютна пералня. Наистина има хора, които имат отношение само към кражбите. И това са хора от мениджмънта. И горкия тоше верва, като на царя и се надява за някое дръвце да си запале печето и да се стопли на зима. Да е жив и здрав. Други са нещата с кадърните и отговорни хора... При тях нещата са - "веднг марш на вън защото ще ме изместиш". е това е положението. Според мен. не искам да го налагам на никого. Но е страшна комедия, в която ако не си комик не се вместваш.(точка)
Бъдете щастливи.
Бивш и признателен