ЕЛБА ООД /img/frontend/nomap.png"
1 точка от 2 мнения

Ако си мислите,че ще си клатите мързеливите крачка в Елба, не се захващайте изобщо.Мястото не е за кокони.:) В тази сфера ако си мислите,че ще получавате 1000лв,пак не сте познали! Относно шефката - БИЖУ е но не всеки има як врат,за да си го позволи.Тези които постоянно плюят работодателите си интересно за колко време успяват да се задържат на работа...месец два....този крив онзи прав на който не му харесват условията да не ги приема.Като се съгласяваш да бачкаш за триста лева или работи или изобщо не се захващай.Варна збирщина на мърморковци мързеливковци!

просто неси заслужава тая фирма е пълен ужасТ никакво уважение даже тъкмо обратното една проклета шефка която досажда цял ден и неостава жреме и да се погледне човек ако иска човек да отслабне това е мястото,ако му се работи на някои робски труд това е мястото срещу мизерното заплащане на час от некви минимални ставки, ПРОСТО ПЪЛЕН УЖАСТ