Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Агенция Медия Консулт МСА ООД /img/frontend/nomap.png"

Агенция Медия Консулт МСА ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ХОРА, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА КАНДИДАТСТВАТЕ В ТАЗИ ФИРМА!!!!
Ще ви кажат, че ще започнете, ама няма да ви направят договор...и ако случайно все пак се излъжете да започнете, след няколко дена ще ви изритат, щото управителят си мени настроението по-често от бременна жена...

ААААА, ДА!!! АКО СТЕ ЖЕНА - ИЗОБЩО НЕ СЕ И ПРОБВАЙТЕ!
Управителят иска МЪЖ, щото да имало кой да сменя ролките на машините...
Също така, ще трябва да правите всичко - от копирното, през дизайни, до работа с машини, подвързване на учебници, правене на цени и всичко за което се сетите...
Ако имате някаква малка почивка, тя е максимум 30 минути, за да хапнете, в повечето случаи на крак, и ако не вършиш нон стоп нещо, по своя инициатива значи не ставаш...ако имате нужда да си починете, да отидете до тоалетна или нещо подобно, останалите ви гледат все едно сте някакви изчадия, щото сте решили да си почивате...

Всякакви плащания стават на ръка, осигуряват ви на между 500-700 лева,всичко друго е на ръка, не се издават касов бон за предоставените услуги...

Голяма част от клиентите са страшно взискателни, което още повече ще ви натоварва...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имат в момента обява за работа и понеже винаги преди да кандидатствам чета отзивите в този сайт та попаднах и на горния отзив.
По принцип винаги съм на страната на работника, защото и аз самия съм работник, но маце извинявай, да зададеш подобен помпозен въпрос когато кандидатстваш за работа ... незнам по другите страни как е но в бг това означава "Аз съм тъпа и надута кифла и неща да работя и незнам за кво съм тука!"
Какво значи имат ли право хахах :D
Нали така или иначе ще ти видят годините по един или друг начин?! Ако на всички интервюта задаваш такива въпроси, няма да си намериш скоро работа! Съвсем нормално е да провокираш подобна реакция. И аз много се издразних и затова реших да напиша!
Друг е въпроса за отношението на собственика към кифленската ти особа хаха :D
Обикновено се казва "Извинете, мерси, ще ви се обадим" и си до там!


кандидат за работа

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
-1
Работна среда
4

Явих се на интервю за работа. Бях попитана на каква възраст съм. Отговорих на въпроса с въпрос дали това е законно да се пита в България? Собственика на компанията ме нарече "тъпанар" и заради този въпрос няма да бъда наета на работа. Той работел в екип с 20 годишни млади хора и не му трябвал някой над 50. В обявата за работа не пишеше за такива "специални" изисквания.
Отговорих на този работодател, че нямам намерение да работя за някой който си позволява да такъв език още на интервюто за работа и не се интересува какви способности имаш, а на колко години си.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?