Подробна оценка от Стоян
Шефа, Росен ми се молеше да отида при него с големи обещания за 2 000 евро твърда заплата защото не можел да намери свестен шофьор. При уговарянето на условията за работа изрично го попитах автовоза дали е технически изправен, и дали ще ми прави номера със заплащането,отговора беше, че всичко ще е точно. Като се качих на камиона се оказа, че има доста технически проблеми заради които при товарене и разтоварване се получаваха щети по автомобилите, в повечето случай драскотини по броните. Заради проблем с въздуха на ремаркето за един месец гръмнаха 6 гуми,казаха ми, че аз съм виновен и съм бил некадърник. Постоянно се карахме, че не иска да даде пари и да поправи камиона. След две седмици работа ми бе съобщено, че вече минавам на 12 цента на километър за да съм имал стимул да работя. В последствие успях да се преборя за 13 цента на километър. И така минаха 5 месеца с постоянни разправии, кой е виновен за щетите по превозваните автомобили, аз или техническата неизправност на машината. Не отричам, че и аз имам вина за 4-5 щети от бързане да не ми свърши работния ден и да не успея да си направя километрите. На 05.08.2012 се качих на самолета от Барселона и се прибрах в България за един месец отпуск, една седмица преди края на отпуската ми се обадиха по телефона и ми казаха, че нямало да ми дадат парите за юли месец защото съм имал щети за 4 000 евро. При което аз казах, че напускам. А сега получавам заплашителни обаждания по телефона, че ще ме съдят и ще ме убиват ако не им платя тези пари:) Който иска да отиде да работи при такъв "ЧОРБАДЖИЯ" [email protected] който има въпроси да пише на електронната ми поща. Всичко най-добро желая.