Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Алерос - 2 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Илинден, Квартал Обеля 2, бл. 204, вх. В, ет. 6, ап. 56&markers=София,Район р-н Илинден, Квартал Обеля 2, бл. 204, вх. В, ет. 6, ап. 56

Алерос - 2 ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-3

Шефа, Росен ми се молеше да отида при него с големи обещания за 2 000 евро твърда заплата защото не можел да намери свестен шофьор. При уговарянето на условията за работа изрично го попитах автовоза дали е технически изправен, и дали ще ми прави номера със заплащането,отговора беше, че всичко ще е точно. Като се качих на камиона се оказа, че има доста технически проблеми заради които при товарене и разтоварване се получаваха щети по автомобилите, в повечето случай драскотини по броните. Заради проблем с въздуха на ремаркето за един месец гръмнаха 6 гуми,казаха ми, че аз съм виновен и съм бил некадърник. Постоянно се карахме, че не иска да даде пари и да поправи камиона. След две седмици работа ми бе съобщено, че вече минавам на 12 цента на километър за да съм имал стимул да работя. В последствие успях да се преборя за 13 цента на километър. И така минаха 5 месеца с постоянни разправии, кой е виновен за щетите по превозваните автомобили, аз или техническата неизправност на машината. Не отричам, че и аз имам вина за 4-5 щети от бързане да не ми свърши работния ден и да не успея да си направя километрите. На 05.08.2012 се качих на самолета от Барселона и се прибрах в България за един месец отпуск, една седмица преди края на отпуската ми се обадиха по телефона и ми казаха, че нямало да ми дадат парите за юли месец защото съм имал щети за 4 000 евро. При което аз казах, че напускам. А сега получавам заплашителни обаждания по телефона, че ще ме съдят и ще ме убиват ако не им платя тези пари:) Който иска да отиде да работи при такъв "ЧОРБАДЖИЯ"  s[email protected] който има въпроси да пише на електронната ми поща. Всичко най-добро желая.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?