Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

кронос и ко /img/frontend/nomap.png"

кронос и ко

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Милен Марков адски обича да унижава хората преди да ги гони от работа...Той е тотално психично болен човек...Във фирмата няма аспирация, покрива е пробит, а отоплението е печка от варел в която се горят боклуци....


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Искам да ви разкажа историята на Петко и Благовест Тодорови, работихме това лято във въпросната фирма. Когато говорихме с Стоян Кожухаров - уж шеф на тази фирма обещанията бяха повече от големи - 750 лева заплата лятото и повече. Между другото осигуряват те на мизерните 340 лева + купони + ваучери - пълна лъжа за 23 дена взех 628 лева, детото ми взе 500 лева. Там се сблъскахме с един ненормалник и психясал Милен Марков който май е истинския шеф за когото психиатрите  трябва да се погрижат, но и те немогат да излекуват манията да командваш и да избиваш комплексите. Между другото работил съм в тази фирма преди 7 години и беше наистина добра фирма, но сега с този Милен просто приятели мои дори това да е последната фирма на света, не ходете да работите там. Днес се видях с един от бившите ми колеги който работи там след мен са постъпили 5 човека, които са напуснали защото не са издържали на психическия тормоз на който бяхме подложени и ние. Детото ми беше изгонено от работа от същият този ненормалник Милен защото не остана да работи извънредно 1 час след работно време - въпреки, че му оставаше 1 ден работа. Така, че когато се договаряте за заплатата си знайте, че от Стоян нищо не зависи, а от Милен.Когато ми се наложи да излезна да запиша детото си в ПУ ми беше казано, че не е добра идея и бях заплашен с дисциплинарно уволнение за неспазване на работното време въпреки, че имам право на отпуска. СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИ ДАЛИ ДА РАБОТИТЕ ТАМ. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?