Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КРОН 2000 ЕООД , мебели Бертони /img/frontend/nomap.png"

КРОН 2000 ЕООД , мебели Бертони

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-3

ами уважаеми колега, четете внимателно каквото е написала колежката и ще си отговорите на всички въпроси.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
3

В началото всичко е супер, собствениците и колегите се държат добре. До момента, в който не заговорим за пари и време на заплащане. 
Много от там си тръгнаха, заради нередовно плащане, както и аз. Има непрестанно текучество на персонал и все по-малко текучество на клиенти. Осигуряват те на минималния праг за длъжността, за която те наемат, ако изобщо имаш честта да си на длъжност различна от "общ работник" или продавач-консултант. Дават ти да се разписваш на хвърчащи листчета, че си взел някакви суми - 20-50лв макс., което се случва редовно - веднъж -два в седмицата, като за месец не може да стигнеш и половината от договорената сума. Карат те да се разпишеш, за да са чисти пред многобройните и все повече зачестяващи проверки от инспекция по труда и частни съдия изпълнители. За съжаление всички проверки до момента остават безуспешни. 
Като цяло е трагедия, майки с бебета на ръце ходят да си вземат дължимото, и ги мотаят. Да не говорим, че уволняват дългогодишни служители, които са пред пенсия, за да не им се изплаща обезщетение. Подканят те да излизаш в отпуск (неплатен) лятото, когато работата, за която си назначен си остава за теб след като се върнеш, а отпуска си остава неплатен. 
В началото всичко е горе-долу редовно - казваш си "Една, две седмици закъснение нищо не са", докато се вържеш и останеш заплати назад. 
Съвета ми към настоящите и бъдещи колеги там е никой да не подписва никакви листчета, до момента, в който не получи цялата договорена сума за месеца! 
П.С. Правете възможното и не работете на по-нисък осигурителен доход от договорения!
Успех!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,въпросът ми кам всички вас,които сте работили или работите в момента във фирмата е дали отношението към служителите там е коректно и най важното - изплащат ли се заплатите коректно,точно и НАВРЕМЕ? Ще  съм ви благодарен за отговорите и предложенията относно ФИРМАТА .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?