Дромеас БГ - АД /img/frontend/nomap.png"

Дромеас БГ - АД

Г-жа Елефтериоу!
Длъжен съм да Ви отговоря по този начин тъй като не посочихте E-mail за да можем да комуникираме без публичност!Имах възможността да се запозная с фабрики Дромеас при посещението си в Серрес преди 20дни и бях посрещнат гостоприемно така, че не разбирам защо е това агресивно поведение!Естествено, е че имате емоционален мотив но аз не коментирам качеството на продукцията и технологичното ниво на производство на компанията/които в бранша са единствени не само на Балканите от това, което видях/, а просто сравнявам политиката на заплащане, която е определено  няма да помогне за изграждане на екип от качествени специалисти./Не че големите заплати са гаранция за успех, но никои професионално утвърден профисионалист няма да започне  при такива условия, а аз определено не съм безработен/.На хората в България им писна да рабатят за светлото бъдеще, а има и законово установени прагове на заплащане така наречения Класификатор на професиите по същия начин както и в другите Европеиски страни между които и Гърциа.Самия аз много добре съм запознат с трудностите, които съществуват за формиране на добър екип защото ми се налага да го правя непрекъснато, както за нуждите на фирмата така и за нуждите на наши клиенти.Жалко че такава солидна производствено-търговска компания със съвременно производство на практика не разполага с добър административно икономически екип!Определено смягам, че при по професионален подход може би по лесно щеше да премине през рестрикциитев в стопанския живот.Още преди около 10години когато се разработи стратегията за икономическо прегрупиране на Балканите беше ясно какво следва, но малко предприемачи взеха мерки навреме.
Ме ФХ Спиропулос

клиент

Г-н Спиропоуле, работя с фирмата от 25 години. Всичките ни офиси в Гърция както и на балканите са обзаведени с мебели ДРОМЕАС.
Имам правото да пиша мнението си без да се бия в гърдите за да покажа дипломите и възможностите си.
Доста е трудно на днешно време да намериш достойни сътрудници, който първо да докажат възможностите си и след това да изискват.
Това ,че обстоятелствата днес принуждават работодателите, да предлагат ватиянти, не означава,че за тях това е удоволствие. Много по -лесно е да закриеш една фирма оставяйки без работа служителите си, отколкото да се бориш!
Огледайте се какво става наоколо!
С пожелания за успехи!
Ники Елефтериу

Моля,  Г-жа Елефтериоу да впише в мнението си E-mail контакт!На мен ми предложиха заплата от 330евро за главен и единствен счетоводител на половин рабатен ден с ползване на български/ гръцки .Владея още на работно ниво английски,немски,руски и съм контактен на сърбохарватски и румънски.Бил съм на отговорни постове в икономическата йерархия на три големи Гръцко-български инвестиции с новаторски решения.Сега работя за себе си но проявих професионален интерес към обявата и това е заплащането, което ми предложиха.Склонен СЪМ да се съглася с обидения бивш анонимен служител .
Поздрави: Спиропулос

Мнението Ви за фрма "Дромеас", за която се интересувам да кандидатствам е изключително сериозно!
За да го взема под внимание, моля пишете името си.
Предварително благодаря за отговора!
Анна Петрова
[email protected]

клиент

Пиша отново само за да подчертая че " бившите служители", пишат анонимно!
Когато вярваш в себе си, се подписвш под мнението си и го защитаваш с аргументи.
Благодаря за вниманието!
Ники Елевтеру

клиент

Фирмата е с професионално отношение към клиентит си. Стриктна и точна. Всички мебели в офиса ни са нейни не бихме я заменили с друга.
Бившия персонал на фирмата в София, не беше компетентен.
Но днес разполага с професионалисти.
Не е лошо бившите служители на фирмата да се позамиллят, защо клиентите не влизаха повторно в шоу рума.
Не е лошо да се позамислят малко, преди да пишат. Докажете в бъдещето си, че заслужавате!

Добавяйки своето мнение за "Дромеас", искам да предупредя всеки, който реши да работи там да внимава! Докато работех там, съкратиха абсолютно всички, защото  вариант беше единствено  да се работи без заплата, днес обаче отново търсят хора!
Не започвайте работа там, ако имате против да ви плащат със забавяне, да се отнасят зле с вас и накрая или по свое желание да напуснете или да ви "напуснат"!
Положението на фирмата сега няма НИЩО общо с това, което е било преди години!
Долни хора и обидно отношение - на това станахме свидетели и жертви с моите колеги!!!