Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Меджик Кар ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Меджик Кар ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте приятели,
много съм щастлива ,че съществува вашият сайт , за да можем поне тук да си излеем пробелимте с некоректни хора в БГ, които са плъзнали навсякъде и се чувстват безнаказани.
Въпросният сервиз попаднах след като мой познат , ми го препоръча , и какво да ви кажа имах лек козметичен ремонт на колата - Опел Корса , и развалена ключалка .За козметичният ремонт на колата Собственикът каза че дължа около 100 лв., и днес трябваше да ми оправят ключалката,и звъни човечецът и казва с притеснен тон : -Ела да си вземеш колата,само да ти кажа сметката - 202 лвхаххаха,сега вече ми е смешно.
Та за финал козметичен ремонт на колата 100 лв. + 100 лв. ключалка=202 лв. , повтраям за опел корса  работата им е била не повече от 1,5 час макс.Решиха , че понеже съм момиче ще ме товарят допълнително....Е халал да са им парите които си изкараха от мен, е това са Истински професионалисти ...
Едно мога да кажа- хора парите не са всичко, в бизнеса репутацията е много важна ,МЕДЖИК КАР ДОКАЗАХА ,ЧЕ СА ПОРЕДНИТЕ  НЕКОРЕКТНИ хорица...Жал ми е за такива като вас . Успех в бизнеса и лъжите !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?