Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сакмаркет ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Сакмаркет ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 14


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Собственикът на Варнапак Варна ЕООД и Сакмаркет ЕООД е Васил Огнянов Василев.
Той притежава 2 фабрики за хартиени опаковки - едната е в гр. Игнатиево а другата в с. Доброплодно.
Адресът на фабриката в Игнатиево е Стопански Двор Игнатиево и дейността се осъществява през дружеството Варнапак Варна ЕООД.
Втората фабрика е в с. Доброплдно и дейността се извършва през дружеството Сакмаркет ЕООД.
В гр.Варна дружеството има офис на ул. Девня ( в бизнес сградата до х-л Адамо) и склад в двора на бивщата кооп търговия, над кв. Възраждане.
Преди години Васил е имал само една фабрика в Аксаково. Дружеството през което фабриката е извършвала дейността си е Варнапак ЕООД. Сега фабриката е преместена в Игнатиево. Все още сградите на фабриката стоят в Аксаково но офиса там се използва, посещава само от Василев.
Ако се интересувате от мненията за работа в Сакмаркет, моля следете за мненията за Варнапак Варна ЕООД, Варнапак ЕООД и Сакмаркет ЕООД. Те са за един и същи работодател.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чува се за , че след три месеца ще има съкращения в завода в Мировяне.Сега 5 началника ще командват 10 работника и фирмата ще направи страшни икономии.Да бяха спрели да джиткат със служебните автомобили вместо да съкращават обучен персонал.Горко на нас ,оставащите в завода ,ще трябва да запълваме дупките навсякъде,дори смърдящите уста на Мениджърите в Белия Дом.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да уточня бившия ръководител на пройзводството избяга във ВЕБЕР , но защо не се замислите какво би накарало един мениджър да напусне. Отговорът е прост - арогантното и непристойно поведение от страна на директора на Хенкел , който по цял ден си няма друга работа освен да създава интриги между служителите (тъй като секретарката , шефът на пройзводството и шефът на поддръжката плюс сменния ръководител вършат цялата работа). Колкото до отдел пройзводство заплатите са по 600-700 лв за цял ден меткане на 25 килограмови чувалчета или 25 килограмви баки с латекс. В отдел поддръжка положението е още по трагикомично - зарязват новия служител още от първият работен ден сам с отговорността за всички машини , без да има проведено ПРАКТИЧНО обучение поради простата причина че няма специалисти който да предадат опита и знанията си . В същото време сервизния техник трябва да има широки познания по електрическа , хидравлична , пневматична , автоматична и разбира се шлосерско - монтъорска дейност. Освен че ще ремонтирате всичките машини Вие ще отговаряте и за СГРАДИТЕ И КОЛИТЕ на фирмата . Като цяло експлоатация до дупка за всички работници. Един съвет - стойте надалеч от тази фирма добро заплащане , уважение , потенциал за развитие и т.н. няма да получите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колеги: Повечето колеги в администрация и производство са приятни и мили. Има един или двама човека във фирмата, които са хванали някой за шлифера (на високи позиции) и трябва да се сменят, но естествено не ги сменят.

Професионализъм: Това не е най-силната черта на фирмата, особено сред мениджърските позиции, но при повечко желание има какво да се научи.

Заплащане и развитие: Кой, както си го направи. Като цяло намирам заплащането една идея по-добро за региона. Ако се напъваш шанса за увеличение на заплащането и растеж е реален. Ако имаш дълът език, определено е от полза. Естествено има отдели, в които няма накъде да растеш.

Работно място: Стаите които имат дневна светлина са супер. Тези в производството нe навсякъде достъп до пряка светлина и малко подтискат.

Условия на труд: Прах в производствените помещения.

Местоположение: Преди Либхер и след Балкан Стар. Има си организиран транспорт и всичко е нормално ако си готов да жертваш час повече време сумарно на ден за транспорт извън града.

Привилегии: Почти няма такива. При постоянния персонал за всяка година получаваш по ден отпуск отгоре до 25 дни макс.

Аз лично съм доволен от фирмата и мога да кажа, че повече ми е помогнала, откокото навредила. Ако искате обаче бляскава кариера сте сбъркали адреса в 95% от случаите. За начинаещи специалисти е перфектното място. Новите идеи срещат яка съпротива и по мое наблюдение имаше няколко къдърни колеги, които си заминаха незаслужено. Малко са отделите без интриги.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Потвърждавам напълно истинността на написаното от „анонимен настоящ служител“ на 16.06.2016год., но той дори не е изложил всичко. Докато работех във фирмата - Началник цех или организатор производство се сменяха на всеки 2 месеца.
За този работодател не само аз, а едва ли някой, който работи и е работил в негова фирма би казал нещо хубаво. Работещите казват истината, но след като не работят във фирмата и не са зависими от него. Защо ли в тези фирми има постоянно текучество и постоянни обяви от тях в jobs.bg !!???
По отношение на написаното за мен - бившия началник КАТ Варна-В. Борисов, „господин анонимен”, много си „умен и смел”! Критикуваш и хвалиш смело, храбро и безапелационно, като още по умело се криеш зад анонимност. Перфектно! Браво!
Всичко е „точно, както си го описал” с малки корекции.
„Случайно“ имам копие от заповедта и тя не е подписана „лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.”
Информацията изнесена от някои от медиите, която ти „господин анонимен” изби-рателно си подбрал със съдебни актове на Районен съд Варна - оправдателна присъда по НОХД и решение по ВНОХД на Окръжен съд Варна, което я потвърждава е доказано невярна. Ако желаеш, направи си труда и провери, сайтовете на съда са публични, достъпни и сам ще се увериш, както и всеки който се интересува от въпроса.

Благодаря също за квалификацията „този крадец Валери Борисов”, както и за: „……но се чудя като открадне нещо и от там ще го уволнят ли така гръмко (със статии по вестниците) и кога. ”. За твое съжаление уволнението не успя, напуснах. Добре е написано, но едва ли е много умно.
Може би ще се замислиш защо? Обяснявам:
Ще припомня, че съобразно Наказателния кодекс на РБ. Раздел VII Обида и клевета и разглеждано от позицията на съдебни актове на ВРС и ВОС, деянието ти е съставомерно по чл.148 от НК, а именно:
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

Навярно си мислиш, че няма как да те открия. И тук си „прав“, макар че вече знам от сигурни източници, а и стила на изразяването издава автора си, както и всички служители и работници, които са чели писанието ти и ме уведомиха за него, изобщо не се усъмниха в самоличността ти и те наричат с името В….. А за установяването ти, пак пропускаш малки подробности.
1. Знаеш къде съм работил и че са ми известни способи и начини за оперативно -издирвателна дейност, пък имам и позиции;
2. Няма да те издирвам и установявам аз ;
3. IP адрес се проследява и установява, защото винаги оставят незаличими следи в кибер пространството ;
4. Оперативната информацията ще се легализира, след издаване на съдебно разпо-реждане, защото администраторите на сайта ще бъдат задължени да предоставят исканата информация на съда.
За да се осъществят тези събития, те уведомяват че ще подам искова молба и образувам съдебно дело.
До скоро „господин анонимен” или В……….. ще се видим в съда!

Поздрави: Валери Борисов


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Бившият началник на КАТ във Варна Валери Борисов е бил уволнен заради злоупотреба със служебно положение, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Заповедта за освобождаването е подписана лично от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По информация на БГНЕС Валери Борисов зареждал гориво в личния си автомобил със служебна карта на МВР. Освен това се разхождал до къщата си в село Климентово със служебното „Порше” на КАТ в почивни дни. Следствието разполага с видеозапис на провинението.

Един от малкото недоволни във Варнапак е същият този крадец Валери Борисов, който работи нещо средно между шофьор, поддръжка и организатор производство във Варнапак, но се чудя като открадне нещо и от там ще го уволят ли така гръмко / със статии по вестниците/ и кога.


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Здравей,

Аз не работя като маркетолог и не мога да ти дам мнение точно за тази сфера на дейност, но мога да ти кажа, че фирмата е добро място за работа. Отношенията са точни, заплащането е добро, има голяма гъвкавост особено за студенти и майки с деца. Възможностите за развитие безгранични и зависи само от човека дали ще се възползва. Колегите са млади, средата е приятелска.
За мен местоположението е малко неудобно (макар че на много колеги им е удобно заради метрото), но да кажем, че идеални фирми няма.
Надявам се да съм била полезна.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

Всички кандидати за работа във фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ, собственост на Васил Василев известен с прозвището „Васко торбичката”, ПОБЪРЗАЙТЕ!, не пропускайте шанса да работите в тези толкова добри, предлагащи: „чудесни условия за работа, добро заплащане и стабилно бъдеще фирми. ”
Защо ли ?
Ами имате следните „ПРЕКРАСНИ ” възможности:
- да работите в пълна мизерия при примитивни, първобитни условия на студ и мраз през зимата и в сауна през лятото с техника от средата на миналия век, включително всяка събота, а през седмица и в неделя, без да ви плащат извънреден труд;
- да не бъдете осигурявани на заплатата, която получавате;
- да бъдете постоянно навиквани , обиждани и нагрубявани по всяко вре-ме, без ограничения от „Васко торбичката” или както са го кръстили ра-ботниците - „Василий Българоубиец” , като същевременно имате „огром-ната” привилегия да бъдете постоянно глобявани с различни парични суми, a както сам той казва, трябва и да му се плаща за честта да се работи в неговите фирми и че ви учи;
- огромна чест е да си Организатор производство в тези фирми /На-чалник на цех/-ръководен персонал. Какво означава това ли? По няколко пъти на ден да слушаш колко си некадърен, да бъдеш нагрубяван и обиж-дан, да си виновен за всичко, отдушник и боксова круша на Васко тор-бичката, респективно Василий Българоубиец да си човек за всичко: ха-малин, монтьор, общ работник и какви ли не още „удоволствия”. И освен това ако издържиш 2 месеца да бъдеш изгонен. Интересно защо ли има постоянно обяви за служители на тези длъжности в Jobs.bg. Е ясно е защо!;
- Сегашни и бъдеще кандидати за работа, погледнете в Jobs.bg и си задайте въпроса: Защо ли има постоянно толкова много обяви за работа от тези две фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ? Е няма да е лошо да прочетете и останалите отзиви, сред които ясно ще разпознаете тези, които Васко торбичката, респективно Василий Българоубиец си пише сам;
- Всички в тези фирми са подложени на жестока експлоатация и психи-чески терор с изключение на некадърния Производствен директор, бивше ченге, което не пипа нищо, не може и не прави нищо и когото Васко торбичката”, респективно „Василий Българоубиец” държи само за да му ближе задника и да поддържа егото му;
- И накрая, огромно предизвикателство, ако искате да участвате в този СЪРВАЙВАР - ВАСИЛЕВ , както са го нарекли работещите в тези фирми ВАРНАПАК ВАРНА и САКМАРКЕТ, собственост на Васко торбичката, респективно Василий Българоубиец, в който до момента печеливши и оцелели няма и ако имате склонност към мазохизъм ПОБЪРЗАЙТЕ! да постъпите на работа в някоя от двете фирми. УСПЕХ !!!
За да не приемате всичко на доверие, моля намерете някой бивш или настоящ работник или служител в тези фирми на когото вярвате и разговаряйте с него за: „чудесни условия за работа, добро заплащане и стабилно бъдеще фирми. ” !


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е вярното място за желаещите да се реализират и усъвършенстват, защото е с постоянно нарастващ потенциал, има много добри условия за работа и отличен колектив.


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
3

В момента а работя във фирма Сакмаркет и засега всичко е сравнително нормално.Заплата ми не е висока, но не е и ниска.Плащането става навреме, ако закъснява е само 1-3 дни и то рядко. През зимата е топло, има парно, скоро направиха нови битовки. Плащат ми транспорта до работа и не се оплаквам.Единствен минус е, че се осигурява на минимална, но в региона малкото фирми които работят дори предлагат осигуровки на 4 часа или изобщо няма.Засега е добре ако се промени нещо ще пиша пак. Колегите са горе-долу, ама из тези села няма много свестни.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?