Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оле принт /img/frontend/nomap.png"

Оле принт

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Анонимни бивш служительо, ако сте толкова убедение в гореизказаното Ви мнение, защо нямате смелост да застанете с имената си?

Аз съм един от първите служители на тези толкова "лоши феодалисти". Цели 13 години, че и повече и НИТО ЕДИН път не са ми забавяли заплатата - НИТО ЕДИН, за да ви е по-ясно това са повече от 156 заплати!
Изключително неетично е да твърдите, че заплатите се бавят, при положение, че редовно се дават извънредни аванси на служителите, когато имат нужда.

Относно извънредния труд - той се "изплаща" като компенсация под формата на допълнителни почивни дни.

Относно отношението на шефовете - Изключително грозно е да обиждате хора, които винаги са влизали в положение на служителите си. Никога не са им отказвали да си тръгнат извънредно от работа при нужда и т.н., не един и два пъти са им помагали.

Относно лошото работно място - никой не Ви "седи" на главите и не Ви следи какво правите. Общо взето си цари голяма свободия, никой не Ви следи обедната почивка колко време продължава и всички онези междинни почивки за кафенце, за приказки и т.н.

П.П. това с евтините и некачествените материали, може би е, за да си отмъстите по някакъв начин на тези толкова "зли" хора. Но истината е, че в този бранш клиентите виждат и си избират материалите с които да им е изработено изделието.

Успех на новото място! Дано там да бъдете по-добре оценени, но не забравяйте и да покажате нещо повече, което да оценят.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително лошо място за работа.Феодално отношение към служителите.Извънреден труд не се заплаща.Бавене на заплати.Работи се с евтини и некачествени материали.Постоянно текучество на служители............


клиент

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте.Видях,че тук има мнения за "Оле Принт".В събота научих,че мениджърът и много от служителите смятали да напуснат.Жалко.Винаги съм била много доволна от тяхната работа.Повече никога няма да работя с тази печатница.Ще посъветвам и всичките ми познати да не ползват услугите им.Още повече,че при тях се подвизава като шеф един много долен човек.Лично съм виждала как той се отнася към служителите.Учудвам се,че собственикът го държи на работа.Срам за тази фирма.За този господин съм слушала много от колеги и никой не е казал добра дума за него и съпругата му.Много хора са плакали от лошо изпълнени от него поръчки.Наисстина съжалява,че той се е разположил в тази добра фирма и ще я унищожи.


клиент

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,случайно попаднах на тази страница:),аз съм клиент на "Оле Принт",не мога да кажа нищо лошо за хората,които работят там ,контактувах само  с един човек ,но не ми направи впечатление ,че са нелюбезни или пък не отговарят на качеството,което са обяснили и в сайта и по телефона.Напротив мисля ,че първият ми разговор бе с шефа на компанията ,очарована бях от търпението на господин Василев /мисля ,че беше,но не съм сигурна/,тъй като аз съм клиент,който задава множество въпроси :)/в секунда/ .Това бе единствения човек ,който ми прие поръчката за мостри на книги с малко разгъви-навсякъде ми се изсмяха и казаха минимум 30 стр.,а изделието е скъпо.Единствено те ми направиха мостри -за да се убедя в качеството на кориците им ,на хартията им-мога да изкажа благодарности само.Имала съм 4 или пет поръчки при тях - печата и подвързията отлична,а що се отнася до колектива и отношенията в него-там не зная.Не вярвам да се саморазправят с работниците си,то щеше да проличи и в разговора и отношението към клиента.От мен толкова суперлативи:) успех на фирмата и развитие!Поздрави от Димитровград :)


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

  Оле принт има персонал от десетина души. От тях в последните години са напуснали само няколко, всеки от които познавам достатъчно добре. Нито един от нашите настоящи или от бившите служители на фирмата не е ощетяван финансово, а още по-малко лъган за средствата, които трябва да получи. Аз не крия името си, подписвам с него мнението си и гарантиран, че „заплахите със саморазправа“ са измислица, целяща да урони престижа ни като компания.
 Всеки от колегите ми е избран заради своите умения и способности. „Некомпетентни и некадърни“ сътрудници не работят при нас и не биха могли да се впишат в нашия колектив. Относно качеството на предлаганите от нас услуги попитайте многобройните ни контрагенти и партньорски фирми. Всеки може да провери и да се убеди на място – ние сме тук, няма да се крием или да изчезнем, и ще продължим да работим и да се развиваме, независимо дали това се харесва или не на някой. Жалко е когато човек, на когото е гласувано доверие да работи за фирмата, пише подобни клевети с цел единствено да петни името й. Трудно е да си представя, че някой може да падне до такова ниво и да обвинява и сипе лъжи без каквото и да е основание.
 


шубе го/я е и не казва!

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-4

Избягвайте да имате работа с тази фирма.В нея са събрани само некомпетентни и некадърни хора. Съветвам никой да не ползва услугите на тази рекламна агенция.Лъжат хората с качество и цени и накрая всички клиенти разбират,че са жестоко измамени.Аз работех при тях.Но заради омразата на един от шефовете трябваше да се махна.Излъгаха ме и с парите.Заплашваха ме и със саморазправа,когато казах,че не става нищо от тях.Има няколко други рекламни агенции,които заслужават вяра и уважение.Няма да им правя реклама,но поразпитайте и ще раберете кои са.Съветвам никой да си няма работа с тази мошеническа фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?