Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Анет Енд Къмпани ООД /img/frontend/nomap.png"

Анет Енд Къмпани ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Започнах работа в агенцията като стажант, а сега съм account manager - преминала през всички нива на длъжността до тук. Смених работата си, сега отново се върнах и това не е случайно. Каквото и да кажа за екипа ще е малко. Всички настоящи и бивши служители са като едно семейство - на никого не е отказано разбиране, развитие или реализация на идеите. Атмосферата е повече от прекрасна и времето минава неусетно. Заплащането е според заслугите и ако има мотивация, то тя не остава незабелязана. Управителката е човек, готов винаги да помогне както в професионален, така и в личен план. 
Надявам се семейството ни да става все по-голямо, но никога да не губи от неповторимия си чар и понякога наивен ентусиазъм. :)


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обичам работата си... Всъщност, като се замисля, май дори я обожавам! Но това разбира се не се дължи единствено на самата професия... Важна роля за отношението ми към нея изпълняват и страхотната атмосфера в екипа - имам чудесни колеги, на които винаги и за всичко мога да разчитам, и прекрасното местоположение на офиса ни - в Морската градина на гр. Варна и не на последно място - изключително коректния работодател, успяващ да съчетае в себе си професионализъм в работата и приятелско отношение извън нея към всеки един член от екипа. 
Във фирмата съм от близо година и се чувствам страхотно. Възможността за развитие и това, да виждаш, как всички в екипа ценят твоя труд, изразявайки го по различни начини (било с мила дума и поздравление или дори с повишение) носи усещането, че си значима и уважавана част от екипа и фирмата има нужда от теб.
Радвам се, че имам възможността да бъда част от Anett & Co. Team :0)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Страхотен екип от млади, амбициозни и талантливи хора, с out-of-the-box thinking! Можеш да разчиташ на всеки, както за професионални, така и за лични въпроси. Йерархия не се усеща, просто защото управителката ти става като приятел, изслушва те, допитва се до теб, споделя ти. Ако си достатъчно амбициозен и креативен, поле за развитие има колкото искаш - всяка нова идея е добре дошла и имаш свободата да я развиеш, без да трябва да се одобрява и обсъжда от десетки хора над теб в йерархията. Работната атмосфера е изключително приятна и ненапрегната, офисът е повече от добър, което изключително спомага за творческото настроение по време на работа. Няма напрежение и истерии по време на работа, всеки проблем се решава с достатъчна доза размисъл и спокойствие. Всичко това води до отлични резултати и много доволни клиенти. Работи се с компании от различни сфери, което пък ти позволява да се развиваш и специализираш в различни направление. 
С две думи - страхотен екип :) От близо година не работя в Anett&Co, но все още се чувствам като част от екипа и се радвам на успехите им :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?